• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi yanlış düşünüyorum

KELEBEK_ADASI

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
318
165
23
40
herkese merhaba uzun zamandır takip ettiğim bir site henüz yazmak nasip oldu.aklımı son zamanlarda karıştıran bir takım olaylar oldu sizinde fikirlerinize ihtiyacım var.erkek kardeşim yakın bir tarihte evlenicek.gelinimizi uzun süreden beri tanırım arkadaşım olarak gördüm hep benden ufak olmasına rağmen hep anlaştığım biridir kardeşimden ayırt etmedim hiç.son zamanlarda son 1 yıldır bir alıngan tarafı tuttu sanırım.mesela düğün solanu tutuldu neden aramadım diye bozulmuş ben salonun tutulduğunu annemden öğrendim annemden öğrendim diyede alınmadım gücenmedim aramakta aklıma gelmedi açıkcası.gelinimizin annesi de neden hayırlı olsun diye aramadın dedi bende dış kapıın dış mandalı değilimki arayım dedim benimde kardeşim sonuçta aramak aklıma gelmedi dedim(düğün salonu tutulduğunda hayurlı olsun denilir mi gerçekten fikrim yok)bundan önceki olayda nişanın olduğu akşam yakın bir arkadaşım telden vidyo çekmişti vidyonun sonunda erkek kardeşimde bir bayan sohbet ederken görüntüsü çıkmış bunu bana imalı bir şekilde söyledi sanki arkadaşım bilerek çekmiş gibi ben öyle kalakaldım açıkcası ne diceğimide bilemedim.annemle normal konuştuğum bir günde niye sen gelinimizi hiç aramıyorsun dedi anne dedim ben önceden nasılsam şimdi de aynıyım niye arayaımki dedim istiyorsa dedim kendi arar bunların haricinde sürekli akrabalarımı eliştirmeye başlaması hiç bir yere birşeyler alırken çağırmaması ki ben zaten çağırsa gitmem karışmayı sevmem ama hep çağırmayıp hem tel etmemi beklemesi erkek kardeşimin nerdeyse beni 1 yıldır aramaması evime gelmemesi hep kafamda sorular oluştu.kendimi yada ailemi övmek için yazmıyorum ama gerçekten biz bir şeye karışmayan ne denerse onu yapan kırmamaya çalışan biri olmamıza rağmen kardeşimi ve kendisini bizden soyutladı.he bir araya geldiğmizde herşey mükemmel bu arada bir şey yok yani.ben sizce bu saaaten sonra nasıl hareket etmeliyim çok mu abartıyorum?

Şuan nasılsan öyle devam et, kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değil, ilgiyi senden değil kardeşinden beklesin. Herkes önce bir üstüne düşeni yapsın, sonra sen şunu yapmadın, bunu yapmasına geçsin, hiç takma hayatına bak.

Şuan nasılsan öyle devam et, kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değil, ilgiyi senden değil kardeşinden beklesin. Herkes önce bir üstüne düşeni yapsın, sonra sen şunu yapmadın, bunu yapmasına geçsin, hiç takma hayatına bak.
yok takmıyorum zaten neden böye değişti onu merak ediyorum.

Her konuda haklı olabilirsiniz de "erkek kardeşimi benden soyutlamasi"falan olacak iş mi allah aşkına? Yetişkin insan kardeşiniz, gelin onu sizden nasıl soyutlasın?burda aynı dertten ben de muzdarip oldum benim de eşimin kardeşi abimle aramıza girdin demişti nasıl yapicam ben onu?

Her konuda haklı olabilirsiniz de "erkek kardeşimi benden soyutlamasi"falan olacak iş mi allah aşkına? Yetişkin insan kardeşiniz, gelin onu sizden nasıl soyutlasın?burda aynı dertten ben de muzdarip oldum benim de eşimin kardeşi abimle aramıza girdin demişti nasıl yapicam ben onu?
şöyleki sürekli arayan gelen kardeşim hç bir sebep yokken böyle olması aklıma başka bişeyi getirmiyor.sizin konunuzu bilemicem tabiki.benim kardeşim hep böyle olsa zaten bu şekilde dile getirmem.

Arasan ne olur sence kötü mü olur? Salon tutulunca arasan yine ne olur ? Sonuçta abin / kardeşin o kızla evleniyor .. bence abartmissn. Görümce değil arkadaş olmaya çalış her koşulda o zaman düzeldigini göreceksin.

şöyleki sürekli arayan gelen kardeşim hç bir sebep yokken böyle olması aklıma başka bişeyi getirmiyor.sizin konunuzu bilemicem tabiki.benim kardeşim hep böyle olsa zaten bu şekilde dile getirmem.
Iste ben de onu diyorum surekli arayan biribirine çok düşkün iki kardesken
3. Bir kişi olunca yani gelin hanım olunca ne diycek sakin kardesini arama vs. Bu durumda kardeşinizin aklı fikri yok mu? Tamam mı diycek hemen

Arasan ne olur sence kötü mü olur? Salon tutulunca arasan yine ne olur ? Sonuçta abin / kardeşin o kızla evleniyor .. bence abartmissn. Görümce değil arkadaş olmaya çalış her koşulda o zaman düzeldigini göreceksin.
yoo niye kötü olsunki ben ararımda sorun o değilki.herşeyi kendisi yapıp arayıp sormadan sonrada hep tel beklemesi.tabiki bana sorucak hali yok ama ben bir fikir almıyorsam niye aramadımda demem her sefernde bu benim fikrim.başta da belirttiğim gibi o zaten benim arkadaşım demiştim.

kardeşimin üzrine kurduğu kesin.ama bana yemez yani.her şey güzel giderken ne gerek varki bunlara hiç anlamam.
Benim abimin eşi de böyledir hep el üstünde tutulsun derdinde. Arasan da ses tonun içten değildi derler başka olay cikarir lar. En iyisi umursama kendi kusen kendi barışır tatlim

Benim abimin eşi de böyledir hep el üstünde tutulsun derdinde. Arasan da ses tonun içten değildi derler başka olay cikarir lar. En iyisi umursama kendi kusen kendi barışır tatlim
cnm zaten aramızda bir problem yok dışadan bakıldığında.ben bana ne kadar önem verilirse o şekilde karşılık veririm benimde huyum bu kendi bilir zaten.

Ben de aramam açıkçası. İstemediğimden değil ama aklıma gelmez. Arkadaşlarımı da ailemi de sık arayan biri değilim. Yapım böyle kendi kabuğumda yaşıyorum. Başkası istiyor diye değiştirmem kendimi. T

Bence bir abla olarak kardesinize gorevlerinizi yapıp geri çekilmek en mantıklı olanı.. Ve o şunu demiş bu bunu demiş şöyle düşünmüş böyle derler vs vs hiç takmamak o yollara hiç girmemek aile bütünlüğünü korur. Ne malzeme verin ne malzeme alın yani..

Hayırlısı olsun her şeyin.

Ben de aramam açıkçası. İstemediğimden değil ama aklıma gelmez. Arkadaşlarımı da ailemi de sık arayan biri değilim. Yapım böyle kendi kabuğumda yaşıyorum. Başkası istiyor diye değiştirmem kendimi. T
yani dediğim gibi kardeşimle çıkmadan öncede arkadaştık biz o zamanda her dakka aramazdımki eskiden nasılsam şimdi de aynıyım ben tek sevdiğim nokta akraba olmamız

yoo niye kötü olsunki ben ararımda sorun o değilki.herşeyi kendisi yapıp arayıp sormadan sonrada hep tel beklemesi.tabiki bana sorucak hali yok ama ben bir fikir almıyorsam niye aramadımda demem her sefernde bu benim fikrim.başta da belirttiğim gibi o zaten benim arkadaşım demiştim.
Tamam bir kere ara bakalım ondan sonra dönecek mı sana dönmezse evet sen haklısın sonuna kadar. Belki ilgi bekliyor sende bir büyük olarak olamaz mı ? Böyle düğün arefelerinde hep bir sorun olur zaten önemli olan bir büyük olarak ortalığı sakinleştirmek

Tamam bir kere ara bakalım ondan sonra dönecek mı sana dönmezse evet sen haklısın sonuna kadar. Belki ilgi bekliyor sende bir büyük olarak olamaz mı ? Böyle düğün arefelerinde hep bir sorun olur zaten önemli olan bir büyük olarak ortalığı sakinleştirmek
hiç aramamazlık yapmıyorumki ben daha geçen gün berabardik zaten.

Back