• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi yanlış anlıyorum???

Dışarıya oynuyor yani, Elbet Allah onu senin eline düşürecektir, o zaman yaptığının nasıl bir terbiyesizlik olduğunu anlar ki daha önce yaşamış.
Bazı insanlar, insanlıktan nasibini almamış oluyor malesef, sende ona göre davranırsın, mesafe koy arana ve birşey bekleme.
Allah muhtaç etmesin...

Kaynanaların bu kadar vicdansız olmalarına mı yanayım kocaların bu kadar anneci süt kuzusu olmalarına mı! Dünyada insanlık diye birşey kalmamış insanlar sanki evlenmiyorlarda evlerine köle ailelerine bakıcı alıyorlar lanet olsun böyle erkeklerede bu erkekleri yetiştiren annelerede..bu arada Allaha şükür eşim tam tersi hiç anneci değil kayınvalidemde insanlıktan nasibini almış biri ama benim şanslı olmam insanlara üzülmeyeceğim anlamına gelmez ama hergün burada bu tarz şeyler okudukça çok ama çok üzülüyorum ne hale gelmiş insanlık :(

Acikcasi ben hastayken siz biraz bakarsiniz anne deyin baktiniz ik mikk yapiyo bende size bakmistimm sizinde tornunuz eksik kalsin istemezsiniz diye dusunuyrum yoksa millet ne derr de acikca belirtt hicc esinide dusunme o seni dusunmuyosa kaynanan insanlik bilmeyen bi varlik sende ona onun gibi dvran
yok canım artık bana bakarsın diyemem, zaten ben daha hiç bişey söylemeden bakmayacağını ima etti, daha fazla söylersem yüzsüzlük olur.

Bize allah yeter cnm.kullar nankordur.allaha dua et.ins.sanada acar bir kapi.insanlar beser ve seserdir diyor rabbim.bosverrr.allah sana saglik sihat versin.bunu tak kafana.bakmasin.tutsun esin bir kadin,bir sureligine baksin.maddiyatini hilemiyorum ama.

Kendine ayni sey olsa , yeminle iki dakikada kocalara sikayet edilip , kaziga oturtulurduk... Senin kaynana insan degil... Birde alt katinda oturuyor yani ...

Bize allah yeter cnm.kullar nankordur.allaha dua et.ins.sanada acar bir kapi.insanlar beser ve seserdir diyor rabbim.bosverrr.allah sana saglik sihat versin.bunu tak kafana.bakmasin.tutsun esin bir kadin,bir sureligine baksin.maddiyatini hilemiyorum ama.
kadın tutmamız şuan çok mümkün değil ama bugün diğer dayım da aradı ne zaman ameliyat olacaksan diğer yengeni de gönderebilirim dedi, sağolsunlar...

daha önce burada ameliyat olmam gerektiğini söylemiştim sizlere, safra kesesini alacaklar. bunun için sürekli doktora gidip geliyorum, ağrılarım çok fazla oluyor en son anestezi için randevu almaya giderken kayınvalidem de yanımdaydı bu arada ailemden çok uzakta yaşıyorum, kayınvalidemlerde alt katımda yaşıyorlar... bana ameliyat olursan nasıl olacak dedi, bende annemi çağıramam babam rahatsız o yüzden gelmesi mümkün değil dedim, eee çocukta var ne olacak dedi ( oğlum anaokuluna gidiyor) annem gelemez ama yengem gelir olmazsa dedim o bakar dedim.. o kadar zoruma gittiki hiçbirşey söylemedi, yani hiç mi insanlık görmedin de , kimse olmazsa da ben bakarım diyemedin... zamanında aynı şekilde anestezi ile operasyona girecekken 4 çocuğu 2 gelini yokken yanında sadece ben vardım... ogün içinde kayınvalidemin yanında ayın8ine de anestezi kalp doktoruna yönlendirdi ekokardiyografiye girmem gerekiyordu, sevgili kayınvalidem bi hafta sonra olan komsularla yaptığı gününü, ayın 8ine tam benim hastaneye gideceğim güne aldı, hiç birşey demedim aldım oğlumu gittim hastaneye, döndüm hiçbişey olmamış gibi davranıyor, oğlumda bi hastalıktan süphe ettikleri içinde bikaç gündür hastanelere tek başıma gidiyorum. benim oğlum onun torunu değil mi... çok üzülüyorum. ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım.

kayinvalidene soyliyemedin mi, senden baska kim bakicak ki diye ?

Ben olsam soylerim, eli ayagi tutuyosa bi zahmet cocugunu idare ediversin bir kac gun. Soylemezsen de boyle kendi kendine uzulursun.

kadın tutmamız şuan çok mümkün değil ama bugün diğer dayım da aradı ne zaman ameliyat olacaksan diğer yengeni de gönderebilirim dedi, sağolsunlar...
O zmn.yengelerin gelsin.mesafeyi de koy.laf sokma.sakin munakasaya da girme.sadece mesafe.
Birsey sorucam,diger yengeni de gonderebilirim derken,kac esi var...

O zmn.yengelerin gelsin.mesafeyi de koy.laf sokma.sakin munakasaya da girme.sadece mesafe.
Birsey sorucam,diger yengeni de gonderebilirim derken,kac esi var...

Aynı dayısı değil diğer dayısı aramış konu sahibesini. Kayınvaliden vicdansızmış canım. Gün gelir devran döner merak etme. Allah muhtac etmesin.

Gun olur devran doner.. Alt katinizda oturuyor bir de gun yapiyor hastaneye gideceginiz zaman.. Yedi kat ele bakar insan Allah rizasi icin..

Gunah ya.. Kimi buluyorsaniz cagirin valla zaten basit bit operasyon biraz istirhatle ayaklanirsiniz insallah

Simdiden gecmis olsun:nazar:

daha önce burada ameliyat olmam gerektiğini söylemiştim sizlere, safra kesesini alacaklar. bunun için sürekli doktora gidip geliyorum, ağrılarım çok fazla oluyor en son anestezi için randevu almaya giderken kayınvalidem de yanımdaydı bu arada ailemden çok uzakta yaşıyorum, kayınvalidemlerde alt katımda yaşıyorlar... bana ameliyat olursan nasıl olacak dedi, bende annemi çağıramam babam rahatsız o yüzden gelmesi mümkün değil dedim, eee çocukta var ne olacak dedi ( oğlum anaokuluna gidiyor) annem gelemez ama yengem gelir olmazsa dedim o bakar dedim.. o kadar zoruma gittiki hiçbirşey söylemedi, yani hiç mi insanlık görmedin de , kimse olmazsa da ben bakarım diyemedin... zamanında aynı şekilde anestezi ile operasyona girecekken 4 çocuğu 2 gelini yokken yanında sadece ben vardım... ogün içinde kayınvalidemin yanında ayın8ine de anestezi kalp doktoruna yönlendirdi ekokardiyografiye girmem gerekiyordu, sevgili kayınvalidem bi hafta sonra olan komsularla yaptığı gününü, ayın 8ine tam benim hastaneye gideceğim güne aldı, hiç birşey demedim aldım oğlumu gittim hastaneye, döndüm hiçbişey olmamış gibi davranıyor, oğlumda bi hastalıktan süphe ettikleri içinde bikaç gündür hastanelere tek başıma gidiyorum. benim oğlum onun torunu değil mi... çok üzülüyorum. ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım.
Insanlik ölmüş ya

Back