• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi yanlış anlıyorum???

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
daha önce burada ameliyat olmam gerektiğini söylemiştim sizlere, safra kesesini alacaklar. bunun için sürekli doktora gidip geliyorum, ağrılarım çok fazla oluyor en son anestezi için randevu almaya giderken kayınvalidem de yanımdaydı bu arada ailemden çok uzakta yaşıyorum, kayınvalidemlerde alt katımda yaşıyorlar... bana ameliyat olursan nasıl olacak dedi, bende annemi çağıramam babam rahatsız o yüzden gelmesi mümkün değil dedim, eee çocukta var ne olacak dedi ( oğlum anaokuluna gidiyor) annem gelemez ama yengem gelir olmazsa dedim o bakar dedim.. o kadar zoruma gittiki hiçbirşey söylemedi, yani hiç mi insanlık görmedin de , kimse olmazsa da ben bakarım diyemedin... zamanında aynı şekilde anestezi ile operasyona girecekken 4 çocuğu 2 gelini yokken yanında sadece ben vardım... ogün içinde kayınvalidemin yanında ayın8ine de anestezi kalp doktoruna yönlendirdi ekokardiyografiye girmem gerekiyordu, sevgili kayınvalidem bi hafta sonra olan komsularla yaptığı gününü, ayın 8ine tam benim hastaneye gideceğim güne aldı, hiç birşey demedim aldım oğlumu gittim hastaneye, döndüm hiçbişey olmamış gibi davranıyor, oğlumda bi hastalıktan süphe ettikleri içinde bikaç gündür hastanelere tek başıma gidiyorum. benim oğlum onun torunu değil mi... çok üzülüyorum. ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım.

Bu ne bicim bir insan boyle , insanliktan hic mi nasibini alamamis :KK57::KK57::KK57: Gayet dogru anlamissiniz, yaziklar olsun diyorum bu kadina.

daha önce burada ameliyat olmam gerektiğini söylemiştim sizlere, safra kesesini alacaklar. bunun için sürekli doktora gidip geliyorum, ağrılarım çok fazla oluyor en son anestezi için randevu almaya giderken kayınvalidem de yanımdaydı bu arada ailemden çok uzakta yaşıyorum, kayınvalidemlerde alt katımda yaşıyorlar... bana ameliyat olursan nasıl olacak dedi, bende annemi çağıramam babam rahatsız o yüzden gelmesi mümkün değil dedim, eee çocukta var ne olacak dedi ( oğlum anaokuluna gidiyor) annem gelemez ama yengem gelir olmazsa dedim o bakar dedim.. o kadar zoruma gittiki hiçbirşey söylemedi, yani hiç mi insanlık görmedin de , kimse olmazsa da ben bakarım diyemedin... zamanında aynı şekilde anestezi ile operasyona girecekken 4 çocuğu 2 gelini yokken yanında sadece ben vardım... ogün içinde kayınvalidemin yanında ayın8ine de anestezi kalp doktoruna yönlendirdi ekokardiyografiye girmem gerekiyordu, sevgili kayınvalidem bi hafta sonra olan komsularla yaptığı gününü, ayın 8ine tam benim hastaneye gideceğim güne aldı, hiç birşey demedim aldım oğlumu gittim hastaneye, döndüm hiçbişey olmamış gibi davranıyor, oğlumda bi hastalıktan süphe ettikleri içinde bikaç gündür hastanelere tek başıma gidiyorum. benim oğlum onun torunu değil mi... çok üzülüyorum. ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım.

:(
evet söylemesi gerekiyormuş kesinlikle
acaba ne niyetle söylemedi
belkide ailenden birini yanında görmek isteyeceğini düşündü
tabi bu iyi niyetli bir düşünce
bana yük olma demeye de getirmiş olabilir

insan bu ne denir ki
kendi oğlu olsa daha farklı davranacağı kesin

Bakmaması için bir sebebi mi var, çalışıyor mu? Yaşlı ve hasta mı? Aranız mı kötü? Alt katında oturan kadın neden bakmasın ki. Çalışması dışında çocukla ilgilenmesine mani birşey yok tabi, Çocuk sadece senin değil oğlunun da çocuğu:KK51:

Yanlis düşünmüyorsunuz kaynananiz cok bencil. Ameliyat olacaksin nasil olcak diyo ya! Nasil olcagi mi var bakacaksin iste. Kendisi ayni durumda olsa ama gelinlere gunluk program yapar sirayla baktirir kendine

Yok sen yanlis anlamiyorsun.

Senin kaynanan , insanliktan nasibini almamis ..

Sende ina gore davran , birdaha asla muhtac oldugu zaman sen olma onun yaninda...

Bakmaması için bir sebebi mi var, çalışıyor mu? Yaşlı ve hasta mı? Aranız mı kötü? Alt katında oturan kadın neden bakmasın ki. Çalışması dışında çocukla ilgilenmesine mani birşey yok tabi de, Çocuk sadece senin değil oğlunun da çocuğu:KK51:
hayır canım çalışmıyor, küçük çocuğu da yok, gayette genç, sadece beni çok fazla sevemedi... kayınvalidem maddiyatı çok sever , eltimin maddi durumu iyi diye, doğum yaptığında 40 gün boyunca hergün hemen hemen 1 saatlik yolu gidip gelmişti. ama benim ailemin durumu çok iyi olmadığı için başından beri oğluna yakıştıramamıştı, o yüzden başından beri insanlara yansıtmadan bana tepkili... insanlara ameliyat olacak diye üzüldüğünü söyleyip bana yüz çeviriyor.

Bilemedim ki ne deyim...

Ama şaşırmadım...

Ben öğrendim kadının kendine ve çocuklarına tek hayrı yine kendinden gelir...

Kulağını gözünü kapat, psikolojini bozma bir an önce sağlığına kavuş gerisini de hep boşver...

Acil şifalar canım...

Bilemedim ki ne deyim...

Ama şaşırmadım...

Ben öğrendim kadının kendine ve çocuklarına tek hayrı yine kendinden gelir...

Kulağını gözünü kapat, psikolojini bozma bir an önce sağlığına kavuş gerisini de hep boşver...

Acil şifalar canım...
çok teşekkür ederim inşallah...

hayır canım çalışmıyor, küçük çocuğu da yok, gayette genç, sadece beni çok fazla sevemedi... kayınvalidem maddiyatı çok sever , eltimin maddi durumu iyi diye, doğum yaptığında 40 gün boyunca hergün hemen hemen 1 saatlik yolu gidip gelmişti. ama benim ailemin durumu çok iyi olmadığı için başından beri oğluna yakıştıramamıştı, o yüzden başından beri insanlara yansıtmadan bana tepkili... insanlara ameliyat olacak diye üzüldüğünü söyleyip bana yüz çeviriyor.
Ay görende Sabancı malikanesinde yaşıyor sanar ..
Uyuz insan!

şu durumda hiç kimse ama çok zor durumda kalırsam dayımın eşini, yengemi ararım olmazsa diyorum, çünkü o bana ne zaman olacaksan ara ben hemen gelirim demişti.
Ozaman hiç kayınvalidene minnet etme.
Çağır dayının eşini gelsin.
Allah razı olsun bak çevrende merhametli insan varmış..

Acikcasi ben hastayken siz biraz bakarsiniz anne deyin baktiniz ik mikk yapiyo bende size bakmistimm sizinde tornunuz eksik kalsin istemezsiniz diye dusunuyrum yoksa millet ne derr de acikca belirtt hicc esinide dusunme o seni dusunmuyosa kaynanan insanlik bilmeyen bi varlik sende ona onun gibi dvran

Dışarıya oynuyor yani, Elbet Allah onu senin eline düşürecektir, o zaman yaptığının nasıl bir terbiyesizlik olduğunu anlar ki daha önce yaşamış.
Bazı insanlar, insanlıktan nasibini almamış oluyor malesef, sende ona göre davranırsın, mesafe koy arana ve birşey bekleme.

Back