- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
daha önce burada ameliyat olmam gerektiğini söylemiştim sizlere, safra kesesini alacaklar. bunun için sürekli doktora gidip geliyorum, ağrılarım çok fazla oluyor en son anestezi için randevu almaya giderken kayınvalidem de yanımdaydı bu arada ailemden çok uzakta yaşıyorum, kayınvalidemlerde alt katımda yaşıyorlar... bana ameliyat olursan nasıl olacak dedi, bende annemi çağıramam babam rahatsız o yüzden gelmesi mümkün değil dedim, eee çocukta var ne olacak dedi ( oğlum anaokuluna gidiyor) annem gelemez ama yengem gelir olmazsa dedim o bakar dedim.. o kadar zoruma gittiki hiçbirşey söylemedi, yani hiç mi insanlık görmedin de , kimse olmazsa da ben bakarım diyemedin... zamanında aynı şekilde anestezi ile operasyona girecekken 4 çocuğu 2 gelini yokken yanında sadece ben vardım... ogün içinde kayınvalidemin yanında ayın8ine de anestezi kalp doktoruna yönlendirdi ekokardiyografiye girmem gerekiyordu, sevgili kayınvalidem bi hafta sonra olan komsularla yaptığı gününü, ayın 8ine tam benim hastaneye gideceğim güne aldı, hiç birşey demedim aldım oğlumu gittim hastaneye, döndüm hiçbişey olmamış gibi davranıyor, oğlumda bi hastalıktan süphe ettikleri içinde bikaç gündür hastanelere tek başıma gidiyorum. benim oğlum onun torunu değil mi... çok üzülüyorum. ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım.