- Konu Sahibi Pofuduqumm
-
Kizlar cok tesekkur ederim.
bana da cok tuhaf geliyodu. Hepimiz ayni seyi yanlis anliyo olamayiz.
gecenlerde sozlumun ailesi geldi o da geldi... Tanismak istemis? Ne alaka? Taniyip napacaksin? Cok iyi insanlar valla gelinleri olmak vardi demeler. Evet cok sansliyim el üstünde tutyolar dedim. Bundan sonra bende mi mesafe koymaliyim? Sozlumle aralarinda mesafe mutlaka koyacam da..
Tabii ki de mesafeni koy, öyle kolay kolay peşinize takılamasın. "Çift olarak takılıyoruz" fikrini kafasına sokmaya bak. Zaten senden yüz bulmasa size bu kadar yaklaşamaz ki. Hayır desen zorla mı duracak yanınızda.
Tabii ki de mesafeni koy, öyle kolay kolay peşinize takılamasın. "Çift olarak takılıyoruz" fikrini kafasına sokmaya bak. Zaten senden yüz bulmasa size bu kadar yaklaşamaz ki. Hayır desen zorla mı duracak yanınızda.
ben dikkatli ol derim. kız arkadaşını öyle her gittiğiniz yere götürmeyin. davrnışlarını takip et kız arkadaşının. insanlara güven olmazbunuda sakın aklından çıkarma...
kiza hic bisey soylemedim. Ders arasina cikarken kiz bekleyin bende geliyorum dedi. Az bisey konusucaz diye gelmesini istemedim. Sozlume de rahatsizligimi belirttim sana oyle geliyo dedi ama ben rahatsiz oluyorum ona gore davranislarini ayarla dedim. Telefonda konusmalari acil bisey yoksa olmasin. Disarda ben yokken gorusmek ne ? Sinirlerim bozuldu. Tesekkur ederim cevabiniz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?