Ben mi yanlış anlıyorum? ?

çok iyi niyetli gelmedi kız arkadaşın
kıskançlıktan hoşlanmıyorum ama bu kıskançlık olmuyor senden habersiz dışarıda görüşmeleri hoş değil
birde neden sürekli beraber dolaşıyorsunuz ki

bence de evham yapmakta haklısın.Ha en başından böyle samimi muhabbetleri olsa anlarım ama senın sevgilinle aran bozuk,çocuğu dışarı çağırıyo falan,yok hafif sallanmışsınız ağlayarak dikkat çekmeye çalışıyor,meydanı boş bulmuş ve ayrılığınızdan nemalanmaya çalışmış olabilir..
kesin değil ama temkinli ve dikkatli ol,görümüyor musun tv lerde marifetmiş gibi kocam kız arkadaşımın sevgilisiydi sonra biz evlendik falan diyorlar maharetmiş gibi..
sözlünle açıkca konuş,kızı arayıp sormasın,rahatsız oluyorum de,kızla da arana mesafe koy bence,nolur nolmaz sen tedbirini al da...

Kizlar cevaplariniz icin ayri ayri tesekkur ederim. Alintilayamiyorum cogunu cevap vermekte hata veriyor. Ama butun cevaplarinizi okuyorum.
sene basinda ilk tanistigimizda bi arkadas grubumuz vardi. Tabi zamanla bi cogundan uzaklastik. Surekli olarak yanimizda arkadasim kalmaya basladi. Bi yere gidecek olsak hemen kendini dahil etmeye basladi. Dusunun dogum gunumde sinemaya gidecegiz filme giderken beni de alin dedi ya...
basbasa bi gun planladik canim ya gec kaldin demek icin dedim.
sozlume suclar gibi soylemedim. gece aramissin iyi yapmissin ama bugun bana bunu surekli soyledi. Ve bu kadar soylemesinden rahatsiz oldum icimde bisey var bundan sonra davranizlarini ona gore ayarla dedim. Sana oyle gelmistir tamam dedi ama ne kadar dinleyecek bilmiyorum.
kiskanc biriyim ama bunda kiskanclik yaptigimi dusunmuyorum. Rahatsiz oldum. Ki size de arkadasimin davranislari iyi gelmedi.

Öyle bir devirdeyiz ki hiç kimseye güven olmuyor. Bende kıskançlıktan pek hoşlanmam ama bu durum hiç hoş değil. Arkadaşın bence iyi niyetli biri değil. Dikkat etmelisin arkadaşım. Benim çok arkadaşımın başına geldi bu tarz olaylar. Hatta evlenenler bile oldu sonunda arkadaşının sevgilisiyle... O yüzden temkinli davranmanda fayda olduğunu düşünüyorum...

1,5 yıllık birlikteliğimde bizi ısrarla biraraya getirmeye çalışan eski bi'arkadaşım biz ayrılınca ben deli gibi ağlarken "ayy boşver şimdi de benden hoşlanıyo galiba mesajlar atıyo bana" demişti. Ama erkek arkadaşım hiç sevmezdi onu ben ayrılış sebebi makul olduğu için sormuştum "kendi mesaj atıyo ben ona sorarım demişti" sonra kız kesti. Ama o kız zaten her beni beğenene ilgiliydi. Ya kötülerdi ya ay bana da böyle davranıyo tekin değil galiba derdi.

Bir diğer olaysa üniversitede olmuştu iki kız aynı evi paylaşıyolardı yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Kızla çocuk bi'ayrıldı kızın ev arkadaşı hemen çocuğa açıldı. "Çok çekiniyorum ama ben başından beri senden hoşlanıyorum" diye.

Olmaz diye bi'şey yok insanlar malesef diplerindeki mutluluğu görüp Allah bana da nasip etsin diye dilemek yerine ohooo hazırı var ben en iyisi bunu alayım moduna girebiliyolar.

Sevgilin üni ortamı diye hepimiz arkadaşız deyip aramayı gözünde büyütmemiş olabilir. Ancak erkekler malesef bu konularda bizler gibi değil, uyarmanda fayda var. Ayrıca kızı hayatınıza bu kadar ortak etmeyin başbaşa kalacağız deyin gelmesin.

melsa34; basindan ayni samimi konusmalar olsa yada onlar benden once tanisiyo olsalar yine kardes gibiler derim. 1senedir yakiniz ama son 4 aydir falan surekli yanimizda ne yapmaya niyetlesek dahil ediyo kendini. Yarin sehirdisina cikacaz sozlumle gezmeye param yok olsa bende gelirdim sizle. Davet etmedim oysa ki... Bundan sonra planlarimizi da paylasmak istemiyorm.

bence sevgilinize bir daha bu konuyu açmayın.. bazı erkekler için bu eşşeğin aklına karpuz düşürmek gibi oluyor.. hatta bence ben yanlış anlamışımdır ya kardeşim o benim sana karşı bir şey hissedemez deyin.. erkekler genelde beğenilmekten, arzulanmaktan hoşlanırlar ve ister istemez sürekli bu durumu düşünmeye başlarlar.. düşündükçe de gerisi gelir tabi.. siz işinizi en yakın arkadaşım dediğiniz kızla halledin tabi sinir olduğunuzu belli etmeden.. iyi ki aramış seni çok düşüncelidir benim sevgilim deyin hatta bir daha böyle bir şey olursa "ben tembihlemiştim o benim kardeşim sayılır senin de kardeşin sayılır arada bir arayıp halini hatrını sor diye" deyin.. böylece sevgilinizin bunu siz istediniz diye yaptığını düşünür ve boş hayallerden kurtulur. sen şüphelenmekte ve rahatsız olmakta çok haklısın bence..

Son düzenleme:
Hiç normal gelmiyor kulağa, ben olsam arkadaşlığımı bitiririm direkt. Lisedeki sevgilimle lisedeki en yakın arkadaşımın beraber olduğunu öğrendim geçen sene, onda bile nasıl canım sıkılmıştı, yıllar öncesine dair bitmiş gitmiş bir mevzu olmasına, evli ve mutlu olmama rağmen. Hele sizin sevgilinize sırnaşıyor bir de. Bir dakika bile düşünmem ben olsam, tavırların iyi niyetli gelmiyor der bitiririm arkadaşlığımı -ki bu işe arkadaşlık da denmez zaten.

Kizlar cok tesekkur ederim.
bana da cok tuhaf geliyodu. Hepimiz ayni seyi yanlis anliyo olamayiz.
gecenlerde sozlumun ailesi geldi o da geldi... Tanismak istemis? Ne alaka? Taniyip napacaksin? Cok iyi insanlar valla gelinleri olmak vardi demeler. Evet cok sansliyim el üstünde tutyolar dedim. Bundan sonra bende mi mesafe koymaliyim? Sozlumle aralarinda mesafe mutlaka koyacam da..

Aralarinda bir sey oldugundan degil de kiz arkadasin ego tatmini yapiyor

Sana, sevgilinin sana verdigi deger kadar bana da veriyor imaji cizip kafa karistirmaya calisiyor

Bence biraz mesafe koy
hem ne isi var yaninizda da ucunuz geziyorsunuz?

Sevgilini uyarmissin, kendini geri cekmesini gozlemleyeceksin .
Kendine ceki duzen verirse amenna, vermezse de yol ver gitsin ..

Yanlis anlasilmalara mahal veren erkeklerden nefret ederim...

Tabii ki de mesafeni koy, öyle kolay kolay peşinize takılamasın. "Çift olarak takılıyoruz" fikrini kafasına sokmaya bak. Zaten senden yüz bulmasa size bu kadar yaklaşamaz ki. Hayır desen zorla mı duracak yanınızda.

Virgün; canim dün annemde ayni seyi doyledi biliyor musun? Aklina sokmussun dedi. Ama dayanamadim sınırını cizsin ona gore davransin artik istedim. Ama eger durum degismezse bana oyle gelmis yanlis anlamisim o senin kardesin gibi derim ?

ben dikkatli ol derim. kız arkadaşını öyle her gittiğiniz yere götürmeyin. davrnışlarını takip et kız arkadaşının. insanlara güven olmazbunuda sakın aklından çıkarma...

daha once sadece ikimiz dolasalim ne var ki yanimiza surekli arkadas aliyoruz diye demistim sozlume. Hic bi arkadasin kalmadi dusuncen yuzunden o bari olsun zararsiz diyodu. Artik zararli olmaya basladi. Davet edilmeden geldigi icin bi cok seyde yanimizda da durmak pek rahatsiz etmiyodu. Ama daha gelse de ozel konusuyoruz az diye gonderecem o zaman. İliskimizi 2kisilik yasamak istiyorum ben...

daha once sadece ikimiz dolasalim ne var ki yanimiza surekli arkadas aliyoruz diye demistim sozlume. Hic bi arkadasin kalmadi dusuncen yuzunden o bari olsun zararsiz diyodu. Artik zararli olmaya basladi. Davet edilmeden geldigi icin bi cok seyde yanimizda da durmak pek rahatsiz etmiyodu. Ama daha gelse de ozel konusuyoruz az diye gonderecem o zaman. İki kisi takilmak istiyorum ben.. Dediginiz gibi...

ben dikkatli ol derim. kız arkadaşını öyle her gittiğiniz yere götürmeyin. davrnışlarını takip et kız arkadaşının. insanlara güven olmazbunuda sakın aklından çıkarma...

biz goturmuyoruz canim kendisi geliyo genelde davet etmeden. Ama bundan sonra dikkat edicem daha cok mesafede koyucam koyduracam da... Malesef güvenilmiyo... Tesekkur ederim..

geçmiş olsun o kız sevgiline kancayı takmış..
bu kadar beğenilme dedeminde hoşuna giderdi,
o yüzden sevgilin de kayıtsız kalmayacak..
o kızı sil at, hayatında gereksiz bir insan pozisyonunu almış artık..
asıl sorun, sevgilini bu kızdan nasıl kurtaracaksın,
silip atsanda, sevgilinle görüşmesi hiç zor olmayacak..
kız takılmış bi kere sözlüne..
bu tipler bide bi sülük olur, elde edene kadar..

sözlünün dediği gibi, sana öyle gelme falan, durumları yok anlayacağın..
aslında sevgilinde az çakal değilmiş,
o da farkında ama çaktırmıyor sana..
olsun 2 arkadaşda bana hayran, havalarında..
sevgilim sevgilimdir, arkadaşınıda götüreyim sevdasında..
anlamıyorsa zaten saf salağın tekidir..
sözlünde dürüst değil..
GÖNDER İKİSİNİDE..

Yok canim sozlum oyle birisi degildir. Arkadas canlisidir. Kimin ne derdi olsa yardim eder dinler. Kotu niyet tasimaz. Buna pek ihtimal vermiyorum yani. Ama oyle bi durum olsa bile yol vermem. Cunku benim yol vermem baskasina firsat verebilir. Arkadasimla mesafemi koyacam da koyduracam da ama ikisini de gozlemlemeye de devam edecem. Tesekkur ederim.

zaten surekli sızınle takılmasıda saçma bence arana mesafe koy ıyı nıyetlı gıbı görunup kuyunu kazıyor olabılır var böyle tıpler

evlendiğimde bıkaç ay sonra bı yakınım oda evli ıkıde bır eşime çağrı yapıyordu bende numarası var ama eşimde yok zaten göruşmelerının manasıda yok eşim söyledi bu numarayı tanıyormusun aramdım ben dedı bilmediğim için ..bıgun karşılaştırdım numaraları aa baktım o kişi sordum hemen nıye böyle ypıyorsun yalnışlııkla falan dedı yanı anlatmak istediğim böyle kadınlar var arkadaşın senın arkadaşın sadece senınle yakın olsun bukadar modernliğin kımseye faydası olmaz eskidir ama herzaman geçerlidir ateşle barut yanayan durmaz

Son düzenleme:
Küçük tehlike çanları gördüm ben

Mesafeni koy, erkek arkadaşını da çok kıskançlık moduna girmeden ikaz et.

Arkadaşlık güzel şeydir ama sizin aranızda sorun olunca arkadaşın tampon bölge olması hoş değil.

İlla bir şey var diyemem ama bir şeyler böyle doğuyor, çok yemişimdir arkadaş kazığı. Yok öyle değil derken arkadaş bildiğim insanı sevgilimin koynundan aldığım olmuştur. Mesafe şart, biraz izolasyon şart. Ama tabi dozunda Tedbirini al derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…