• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum? ?

zaten surekli sızınle takılmasıda saçma bence arana mesafe koy ıyı nıyetlı gıbı görunup kuyunu kazıyor olabılır var böyle tıpler

evlendiğimde bıkaç ay sonra bı yakınım oda evli ıkıde bır eşime çağrı yapıyordu bende numarası var ama eşimde yok zaten göruşmelerının manasıda yok eşim söyledi bu numarayı tanıyormusun aramdım ben dedı bilmediğim için ..bıgun karşılaştırdım numaraları aa baktım o kişi sordum hemen nıye böyle ypıyorsun yalnışlııkla falan dedı yanı anlatmak istediğim böyle kadınlar var arkadaşın senın arkadaşın sadece senınle yakın olsun bukadar modernliğin kımseye faydası olmaz eskidir ama herzaman geçerlidir ateşle barut yanayan durmaz

aynen canim ben bu konuda modern kesinlikle davranamam. Biraz once aradi naptiniz duzelttiniz mi aranizi diye. Evet gece cok guzel konustuk bundan sonra birbirimize inat gitmiycez anlastik dedim. Hımm iyi oldu cevabi :)
esiniz ne guzel aramadan size soylemis halletmissiniz durumu. Bende bundan sonra halletcem. Tesekkur ederim.

Bak arkadaşım sende de hata var iyi niyetlisin, büyük ihtimal kırmayayım diyorsun ama yapma.
Bak dediğim gibi önceki ilişkimde erkek arkadaşımın 13 senelik kız arkadaşı vardı kardeşim diyodu kız.
Ama kız erkek arkadaşımın aksine bi'sevgilinin rahatsız olabileceği düzeyde samimi bi'kızdı.
Bi'gün ilk defa annesiyle falan tanışıcam hop ben de geliyorum dedi.
Yani hayatımda ilk defa böyle bi'an yaşayacaktım ve benim için ogün çok önemliydi.
Bi'de sürekli "ay şimdi heycanlanırsın orda ben kasıntı ortamda gülerim, oh iyi bana gülmelik malzeme çıkıcak hayatta kaçırmam bu anı:))))" falan deyince hiç yüzümü asmadan "canım ogün bizim için çok değerli ve açıkcası bizden başkası olsun istemiyorum kısmetse ikinci görüşmemizde gelirsin sen de :))" dedim yüzü asıldı ama gelemedi:27:

Yani bak sen 1 senelik arkadaş diyosun güvenme. Benim arkadaşlarım hep kaç yıllıktır hala ilkokul 1deki arkadaşlarım en yakın arkadaşlarım daha çağrılmadan "ben de geliyim :))" dediğimi bilmem. En fazla ilişkisi oturunca tanıştır bari bi'ara deriz birbirimize onda da gayet seviyeli bi'sohbet olur.

Bırak alınırsa alınsın "canım bu ara hiç başbaşa kalamadık bu ara biraz ikimiz vakit geçirelim" ya da öyle tanışma vs, ailenin bulunduğu durumlarda "bugün bizim için özel" diyebil. Herkes yerini bilsin:19:

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.
Komşuna dikkat etmezsen o tavuğu çalıp mideye indirir.
Senin ruhun bile duymaz.

Canım bazen karşı taraf arkadaşlığa bizim gibi bir anlam yüklemiyor. bana iyi niyetli gibi gelmedi. onların gelini olmak vardı ne demektir ya. yuh yani.

senin bundan sonra yapacağın şey şu. arkadaşınla normal sohbet havasında konuş.

" bu küslükten sonra değerimizi iyice anladık. erkek arkadaşım biraz yalnız vakit geçirelim ilişkimizi sağlamlaştıralım dedi. ben de ona hak verdim. sen de arayıp konuşmuşsun.(haberin olduğunu göster) teşekkür ederim. " gibi bir konuşma yap.

ve bundan sonra planlarınızdan yapacaklarınızdan ona bahsetme. hatta yaptıklarınızdan bahsetme ki aklı kalmasın ilişkinizde. mutluluğundan çok bahsetme. daha çok kıskanır. nazarı değer vs vs. mutluluklar cnm.

Son düzenleme:
Küçük tehlike çanları gördüm ben

Mesafeni koy, erkek arkadaşını da çok kıskançlık moduna girmeden ikaz et.

Arkadaşlık güzel şeydir ama sizin aranızda sorun olunca arkadaşın tampon bölge olması hoş değil.

İlla bir şey var diyemem ama bir şeyler böyle doğuyor, çok yemişimdir arkadaş kazığı. Yok öyle değil derken arkadaş bildiğim insanı sevgilimin koynundan aldığım olmuştur. Mesafe şart, biraz izolasyon şart. Ama tabi dozunda Tedbirini al derim...

benim ki kiskancliktan ote rahatsiz oldum bu durumdan. Tamam yapi olarak kiskanc biriyim ama hic kiskanclik yaparcasina soylemedim sozlume bunu.
bende yasadiklarimdan cevre gorduklerim duyduklarim burda okuduklarim bu zamanda arkadasa guven olmadigini tekrar tekrar gosterdi bana. Her an dikkatli olucam. Tesekkur ederim.

Bak arkadaşım sende de hata var iyi niyetlisin, büyük ihtimal kırmayayım diyorsun ama yapma.
Bak dediğim gibi önceki ilişkimde erkek arkadaşımın 13 senelik kız arkadaşı vardı kardeşim diyodu kız.
Ama kız erkek arkadaşımın aksine bi'sevgilinin rahatsız olabileceği düzeyde samimi bi'kızdı.
Bi'gün ilk defa annesiyle falan tanışıcam hop ben de geliyorum dedi.
Yani hayatımda ilk defa böyle bi'an yaşayacaktım ve benim için ogün çok önemliydi.
Bi'de sürekli "ay şimdi heycanlanırsın orda ben kasıntı ortamda gülerim, oh iyi bana gülmelik malzeme çıkıcak hayatta kaçırmam bu anı:))))" falan deyince hiç yüzümü asmadan "canım ogün bizim için çok değerli ve açıkcası bizden başkası olsun istemiyorum kısmetse ikinci görüşmemizde gelirsin sen de :))" dedim yüzü asıldı ama gelemedi:27:

Yani bak sen 1 senelik arkadaş diyosun güvenme. Benim arkadaşlarım hep kaç yıllıktır hala ilkokul 1deki arkadaşlarım en yakın arkadaşlarım daha çağrılmadan "ben de geliyim :))" dediğimi bilmem. En fazla ilişkisi oturunca tanıştır bari bi'ara deriz birbirimize onda da gayet seviyeli bi'sohbet olur.

Bırak alınırsa alınsın "canım bu ara hiç başbaşa kalamadık bu ara biraz ikimiz vakit geçirelim" ya da öyle tanışma vs, ailenin bulunduğu durumlarda "bugün bizim için özel" diyebil. Herkes yerini bilsin:19:

canim tesekkur ederim gercekten cok guzel dusunce bunu aynen kullanicam. "canım bu ara hiç başbaşa kalamadık bu ara biraz ikimiz
vakit geçirelim" diycem. Gercekten bazen fazla iyi niyetli yaklasiyorum ama bunda daha fazla iyi niyet gosteremiycem.

canim tesekkur ederim gercekten cok guzel dusunce bunu aynen kullanicam. "canım bu ara hiç başbaşa kalamadık bu ara biraz ikimiz
vakit geçirelim" diycem. Gercekten bazen fazla iyi niyetli yaklasiyorum ama bunda daha fazla iyi niyet gosteremiycem.

Yani bak ben de üniversite 4.sınıftayım benim de erkek arkadaşım sınıf arkadaşım. Tamam arkadaşlarımızla okuldayken hep biraradayız ama öyle bi'mesafe kurduk ki kafeye gidicez desek ders arasında çağırmadan kimse "ay bende geleyim" diyemiyo.
Sevgilisiniz sonuçta insan yalnız da kalmak istiyor. Şahsen biz arkadaş ortamında çok yakın arkadaş gibiyiz. İkimizde sevmiyoruz milletin yanında sevgi kelebeği olmayı:9:

Yani ben hayatta istemem ailesiyle tanışırken, yanımda ne işi var:31:

Sen söyle arkadaşım öyle zaten 2.de anlar artık. Çağrılmadık yere gidenleri hiç sevmiyorum:50:

Yani bak ben de üniversite 4.sınıftayım benim de erkek arkadaşım sınıf arkadaşım. Tamam arkadaşlarımızla okuldayken hep biraradayız ama öyle bi'mesafe kurduk ki kafeye gidicez desek ders arasında çağırmadan kimse "ay bende geleyim" diyemiyo.
Sevgilisiniz sonuçta insan yalnız da kalmak istiyor. Şahsen biz arkadaş ortamında çok yakın arkadaş gibiyiz. İkimizde sevmiyoruz milletin yanında sevgi kelebeği olmayı:9:

Yani ben hayatta istemem ailesiyle tanışırken, yanımda ne işi var:31:

Sen söyle arkadaşım öyle zaten 2.de anlar artık. Çağrılmadık yere gidenleri hiç sevmiyorum:50:

Bizde yanliz degilsek yakin arkadas gibiyiz sirnasma vs oyle sevgi kelebegi olamiyoruz. Zaten pasam sevmiyo boyle seyleri.
ilk tanistigimizda ailesiyle yoktu. Ailesi sehir disinda ordan geldiler beni cagirdilar bende gelicem dedi. Geldi de..
ama bundan sonra almiycam herkes yerini bilsin. Dusuncelerine sonuna kadar katiliyorum valla.

Canım bazen karşı taraf arkadaşlığa bizim gibi bir anlam yüklemiyor. bana iyi niyetli gibi gelmedi. onların gelini olmak vardı ne demektir ya. yuh yani.

senin bundan sonra yapacağın şey şu. arkadaşınla normal sohbet havasında konuş.

" bu küslükten sonra değerimizi iyice anladık. erkek arkadaşım biraz yalnız vakit geçirelim ilişkimizi sağlamlaştıralım dedi. ben de ona hak verdim. sen de arayıp konuşmuşsun.(haberin olduğunu göster) teşekkür ederim. " gibi bir konuşma yap.

ve bundan sonra planlarınızdan yapacaklarınızdan ona bahsetme. hatta yaptıklarınızdan bahsetme ki aklı kalmasın ilişkinizde. mutluluğundan çok bahsetme. daha çok kıskanır. nazarı değer vs vs. mutluluklar cnm.

tesekkur ederim canim cok sagol. Gercekten aynen katiliyorum dusncelerine. Gelinleri olasi geldi heralde. Bende bundan sonra bahsetmiycem zaten mesafemizi de koyacam artik.
pazartesi gunu yanimiza ilk geldigi zamana sozlum yokken yanimda diyecem bu soyledigini. Cok guzel fikirler edindim..

Ben sanırım çok şanslıyım. Nişanlımla üniversitede aynı sınıftaydık. Dolayısıyla ikimizin tüm arkadaşları ortak. Sevdiceğim en yakın arkadaşımla bile konuşurken mesafeli davranıyo artık.(Ki ben bu arkadaşıma kendimden daha çok güvenirim) Aradığı zaman mesaj attığı zaman bana da söylüyo. Devir değişti artık beklemediğin insanlardan beklemediğin şeyler görüyorsun. O yüzden temkinli olmak lazım diyo. Akşam 9dan sonra yakın bi iki erkek arkadaşı ve ailesi hariç kimsenin mesajına bile cevap vermiyo acil bi durum yoksa. 9 dan sonra ailesiyle vakit geçirecekmiş. O böyle özen gösterdiği için aynı özeni bende gösteriyorum elbette.

Sizin durumunuz içinse kadınlar hisseder diyorum. Kesinlikle sinir olduğunuzu belli etmeyin. O sözlünüzün onu aradığını söylediğini zaman keşke 'kardeşisin arar tabi diyin.' Fotoğraf gösterdiğinde akşama unutur o boşuna gösteriyosun diyin. Ama gülerek umursamaz biçimde söyleyin.
Sinir bozucu bi durum..

Senin arkadaşın ama nedense sevgilin bile daha çok düşünüyo onu..

Sen niye ağladı denilince aramıyorsun ki arkadaşını, sevgilin ikinciye arıyor..

Kız arkadaşın da bana fazla rahat geldi, ara böyle bulunmaz ille de bi yerde buluşulmaz.. Telefon muhabbetleri de senle başlamış belki ama artık kişisele dönmüş, korktu mu iyi mi ağladı mı.. Sevgiline mi kalmış bunu düşünmek..

Bir şeylerden sevindirik olduğu besbelli.

Daha da önemlisi kız arkadaşının hoşlanmadığı durumlarda başka kızları koruyup masum gösteren erkeklere bayılıyorum. Sevgilin rahatsız olmuş, anormal bulmuş işte çek kendini azıcık geri.

aynen katılıyorum hepsine ve ekliyorum hoşlanıyor gibi geldi anlattığına göre kızın davranışları

Back