- Konu Sahibi Pofuduqumm
-
Siz tartışınca kendini ortalara atma isteği duymuş diye anladım ben de. Ama bu sevgilinden hoşlanıyor anlamında mı yoksa fırsat bu fırsat deyip biraz ilgi de ben göreyim diye düşünen bir kız olduğundan mı bilemem.
tesekkur ederim cevabiniz icin. Daha once tartistigimiz zaman sozlesem de aramak istemiyodu. Bu kez benim haberim olmadan konusmus. Bunu sozlumden duydum konustugunu anlatmadi kendisi. Peki bu kadar tekrar ede ede onu aramasini vurgulamasi normal mi? Sozlum normal buldu ben anormal...
liseden aynı sınıfta olduğum yeri gelip bi simidi paylaştığım en yakın arkadaşım benmde sevgilimle yatmış hatta benm olaylardan haberim yokken çocuğun benden ayrılmasını bekleyip onla sevgili olma hayalleri planları bile yapmış:) böyle işte bu devirde kimseye güven olmaz
yerınde olsam bende kıskanırdım rahatsız olurdum
bukadar samımıyet benıde bozar açıkçası erkekarkadaşında sen istemıyorsan uzaklaşsın ne olacak yanı onla konuşmasa fazlaa
kızı değil sözlunu uyar kızı uyarırsan dahada üsteler gıbı geldi bana yapı olaraköyle bırıne benzıyor ayrıca gel dolaşımda hiç olmamış eğer senın için üzldüyse teldede söyleyebılır bıde sözlun gıdıyo geldeyınce ıyıce sınır bozucu her şeyınde bı sınırı var
Benim de başımdan benzer bir şey geçmişti üniversitedeyken biz ayrılınca kız arkadaşım resmen yüzüme ohh x bana kaldı demişti. Sen kontrolü elden bırakma derim.
Arkadaşın nasıl biri , ne derece arkadaşlığınız bilemem ama
Benim arkadaş sandığım biri vardı, biz eşimle sevgiliydik mesela
Sevgilim bana hediye gönderse beğenmezdi, şu model alsaymış yüzüğü derdi, bizim aramız limoniyse sevinir gibiydi ayrıl derdi hemen
Sevgilime hissi filan yoktu yanlış anlaşılmasın, tek arkadaşı bendim sanırım paylaşmak istemiyordu ve biraz da kıskançlık vardı benim yok hani onun da olmasın sevgilisi gibisinden..
Bence senin arkadaşın daha kötü niyetli
Sadece senin durumunu kıskanmıyor, olta atıyor gibi sevgilin bu oltaya düşmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?