Ben mi yanlış anlıyorum ?

O yoldan geçerken hep telefonla konuşuyor gibi yap bisiler konuş harahetli hararetli laf atsa bile cevap vermek zorunda kalmazsın. Ki bisi de demez heralde telefonla konuşan insana

Rahatsız olmanıza hiç gerek yok. Sizi bu durum rahatsız ediyorsa bir daha oradan geçerken size laf attığında acelem var der geçersiniz. Baktınız yine devam ediyor, muhabbet etmekten hoşlanmıyorum beyefendi dersiniz net bir tavırla bakarsınız işinize.
Bazı insalar yabancılarla konusmayk gerekli gereksiz her şeyi sormayı seviyor. Siz o adama göre kendinizi şekillendirecek değilsiniz ya sokak ve o yolu kullanıyorsunuz bir zahmet çenesini kapatsın.

Bişey derse terslersiniz bunu esinizlede paylaşırsınız ne var bunda bu şekilde iki köpeği tut lafıyla telefon numarası isteyecek cüreti gostermesin kimse ben olsam tersler esimede birşey saklamayı sevmediğim için aynen anlatırdım ayrıca onane hangi köydensi kaç çocuğun var cevap basitti sizene

Başta cevap vermeyecektiniz nüfus memuru gibi sorularına tetsleyio geçeceksin dik durun birşey saklıyor gibi yapmaya gerek yok dedikoducu insanlar birşey yoksada dedikodu yapar onlar boş insan onlara gerçekler değil yalanlar gerekliki heyecan olsun boş hayatlarına ters olun kaba olun böyle basedilir

Vala bana cok garip geldi sadece muhabbet etmemis ki yok sarisinsin bilmem ne bos bos lafi uzatma çabaları. Bence ordan geçme denk gelirse de meraba de gec duymamazliktan gel. Ben pek hoşlanmadım zevzek biri.

Bursa'da mısınız? o bölgede göçmenler çok, kendiside göçmense, (bende göçmenim) bir göçmen alıklığı sezinledim, sarkıntılıktan daha çok.
Bende Bursa'dayım anne tarafım göçmen ve bütün akrabalar aynı bölgede, akraba olabilir miyiz acaba

Bazı insanlar o kadar boşboğaz ki benim de yakınımda böyle birisi var hatta ilk zamanlar herkesten hoşlanıyor falan sanıyordum meğerse gerçekten çok boşboğazmış sırf konuşmak için konuşuyormuş bu tarz bir insan da olabilir siz yine mesafenizi koruyun
Baktınız ki ona rağmen çok rahatsız edici şekilde davranıyor o zaman eşinize söylersiniz bence şimdiden söylemeyin boşyere

Patavatsız bir tip demek ki, kendisi de göçmense oradan diyalog kurmak istemiştir ama çok gereksiz. Yolunuzu değiştirin, değiştiremiyorsanız takın kulaklığınızı duymayın yürüyüp gidin

aslında sohbet etmek ıstemek de sohbet etmemek reddetmek te dogal. normal. sadece devir o devir değil artık. benımle bırlıkte kadın mınubusten ındı hastaneye dıye herkese laf attı hastalıgını evını barkını.. amcalara teyzelere.. bunu bı kadın yapınca sapık supuk bısı dusunmuyoruz ama erkek yapınca sarkıntılık dusunduruyor.. cunkuu ınsanlar artık cok tehlıkelı :)) .. aynı mahalleden olunca durdurup sen kımın kızısın anlat bakım dıye amcalar sorabılırdı sımdı sorsun? soramaz pedofili sorunu var.. yanı demem o kı artık oyle samımıyet ortamı falan olmaz.. rahatsız oluyorsan cvp vermeden gec. zaten ısrar edecegını sanmam ha ederse. o zaman tersle. herseyı aıleye kocaya tasımaya gerek yok sanırım abartı bı durum altından kalkamıycagın bır sorun olmadıkca.

Herhalde bos bogazin biri yine gördü sen korkma diye bahceye aldim diyor ee yani ne yapayim dimi ne gerek var söylemesine bunu duymazdan geldim hep bana denk gelir cekiyorum sanki dengesizleri

Yine karsilastik sen korkma diye bahceye koydum köpegi diyor duymamis gibi yaptim galiba sadece gevezenin biri

Vala bana cok garip geldi sadece muhabbet etmemis ki yok sarisinsin bilmem ne bos bos lafi uzatma çabaları. Bence ordan geçme denk gelirse de meraba de gec duymamazliktan gel. Ben pek hoşlanmadım zevzek biri.
Isin ilginci ben kapalıyım sacımı nereden gördün de sarisin oldugumu anladin

Sarkıntılık niyeti olmasa bile, gereksiz muhabbet eden tiplerden nefret ediyorum. Bir kaç kere ciddiye almıyor gibi hızlı cevap verip geçerseniz bırakır sanırım. Eşinize söyleyip olayı büyütmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…