Ben mi yanlış anlıyorum ?

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.039
6.770
398
Kızlar size şimdi 2 gündür karsilastigim bir durumu anlatacagım ben cocuğumu okula götürürken bir evin önünden geciyorum ev bahceli bahcede köpek var bazen yolda oluyor korkuyorum gecen gün sahibi yoldaydi köpek de dısarıda sahibine seslenip rica etsem köpeğe bakabilir misiniz geçemiyorum korkuyorum da biraz dedim.Sahibi de genc biri yasını bilmiyorum 30 lu yaslarda zannımca aa tabii ne demek buyrun gecin siz dedi esimin adini söyleyerek sen X in eşi misin dedi evet dedim tam hatirlayamiyorum bir sey daha sordu cevap verdim sonra hızlı hızlı gecip gittim.
Bu gün yine karsilastik ama bir muhabbete girmedim yanindan gecerken bana seslenip sen X ilçeden misin sarışınsın göçmenlere benziyorsun göçmen misin tam olarak hangi köydensin kac cocugun var vs vs gibi sorular sordu acelem var da biraz size iyi günler dedim döndükten sonra yolda tekrar karsilastik bir sey sorabilir miyim gibi bir sey geveledi agzinda laf atacak oldu tesadüf telefonu caldi da laf atamadi.
Ben asosyal biri degilim ayy su bana askinti oluyor galiba diyip buluttan nem kapmam is ortaminda karsi cinsle iletisime gecmis konusmus biriyim az cok kim ne niyetle konusuyor anliyorum bu kisiden inanilmaz rahatsiz oldum.Acaba bana mi öyle geliyor bazi insanlar gereksizce cok konusur ya yoksa askınti mi oldu anlayamadim her gün o yoldan gececegim yine laf atarsa falan cok gerildim eşime söylemeli miyim eşim de bu tarz konularda anlayisli biri degildir benimle degil ama karsi tarafla kavga eder yani ondan korkuyorum ne demem lazim ki bana laf atamasin dedikoducu bir yerdeyiz korkuyorum

İki üç kere duymazdan gel susar. Eşine de anlatma boşu boşuna.

Gerilmeyin ya bence çok muhabbet etmemeye çalışın birkez daha seslenirse kısa cevaplar verin mesela evet diyin iyi günler diyin geçin...Karsı taraf anlar bence konusmak istemediğinizi, esinize söylemeyin bence gerek yok durduk yere

Sarisinsin göcmen misin diye sormak ne mana anlamadim havadan sudan sorsa neyse de o cümleye takildim ben cok itici geldi

Insallah tekrar konusmaya calismaz oyle rahatsiz oldum ki

Bizim apartmanda da vardı öyle bi dengesiz böyle sokakta görse gereksiz bende eve karpuz aldım ,ikide kendime pantolon aldım geldim haydi selam söyle abiye der geçerdi öyle durduk yere evliydi eşlerimizle selamlaşırdı ama bi değişikti

Sarsıntılık şüphesi uyandı bende eşe hiç söyleme bulandırma o yolsan geçerken hep acelen varmış gibi hızlı ilerle bir zaman snra laf atmaz

Ben de insanlara kaba davranmaktan çekindiğim için hep cevap veren konuşan biriyim ama bu tarzda, işte alişverişte komşulukta gereksiz konuşan kime cevap verdiysem ve içten içe rahatsızlığımı gizledi sen, o kişilerde bir sıkıntı hep çıktı.

Evet insan sarrafı değilim her zaman yanılabilirim ama bu konularda içgüdülerime teslim oluyorum, biriyle konuşmak garip bir rahatsızlık veriyorsa konuşmuyorum. yeri geldi tersledim, yeri geldi daha önce beni yolda kapıda yarım saat dikip konuşup tanışmış insanı görmezden geldim tanımamış gibi kafamı çevirdim. Ama bu davranışlarımdan hiç pişman olmadım.

Hiç cevap verme terbıyesız ya ınsanlad

Bencede niyeti sozleri gayet suphe uyandirici.

Son düzenleme:
Bursa'da mısınız? o bölgede göçmenler çok, kendiside göçmense, (bende göçmenim) bir göçmen alıklığı sezinledim, sarkıntılıktan daha çok.
Aynen bence de öyle. Sarkintilik olsa eşinden bahsetmez. Ege Marmara’da gocmen misin sorusu çok normaldir. Bence sadece geveze bir adam. Yolun karşı kaldırımından yürü sen de hey allam ya. Ben de bazen gereksiz yere soru soruyorum insanlar hemen kendilerine yürüdügümü mu sanıyor acaba ne kadar medeniyetsizlik

Sizin içinizin fesatlığıyla hiçbir alakası yok durumun, Erkeklerin görgü kurallarını bilmesi ve karşısındaki kadın onunla konuşana dek iletişime zorunlu haller hariç geçmemesi gerekir. Onu kesinlikle görmezden gelin, aynı yerden geçmeye devam edin ve asla ona cevap vermeyin, Eşinizede söylemeniz çok yersiz olur.

Tek çaresi başka bir yolu tercih edeceksiniz eminim vardır okula giden başka bir yol daha bu evin önünden geçmemiş olursunuz bu evin önünden geçmemiş olursunuz

Sarkintilik değil ama bir erkegin sohbet etmek istemedigini belli eden kadınla sohbeti zorlamasi görgüsüzlüktür, boyle bir dusunceye itmesi de normal aslinda cunku ortalik manyak dolu haliyle eskisinden daha fazla aliniyor insanlar bazi seylere.

Biz gocmenler birbirimizi 40 km oteden tanir, sicaklik hissederiz o yuzden de rahatlikla sohbete kurulabiliriz hic tanimadiklarimizla, bu beyefendi de sanirim bu duruma düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…