- 24 Aralık 2014
- 5.039
- 6.770
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
İki üç kere duymazdan gel susar. Eşine de anlatma boşu boşuna.Kızlar size şimdi 2 gündür karsilastigim bir durumu anlatacagım ben cocuğumu okula götürürken bir evin önünden geciyorum ev bahceli bahcede köpek var bazen yolda oluyor korkuyorum gecen gün sahibi yoldaydi köpek de dısarıda sahibine seslenip rica etsem köpeğe bakabilir misiniz geçemiyorum korkuyorum da biraz dedim.Sahibi de genc biri yasını bilmiyorum 30 lu yaslarda zannımca aa tabii ne demek buyrun gecin siz dedi esimin adini söyleyerek sen X in eşi misin dedi evet dedim tam hatirlayamiyorum bir sey daha sordu cevap verdim sonra hızlı hızlı gecip gittim.
Bu gün yine karsilastik ama bir muhabbete girmedim yanindan gecerken bana seslenip sen X ilçeden misin sarışınsın göçmenlere benziyorsun göçmen misin tam olarak hangi köydensin kac cocugun var vs vs gibi sorular sordu acelem var da biraz size iyi günler dedim döndükten sonra yolda tekrar karsilastik bir sey sorabilir miyim gibi bir sey geveledi agzinda laf atacak oldu tesadüf telefonu caldi da laf atamadi.
Ben asosyal biri degilim ayy su bana askinti oluyor galiba diyip buluttan nem kapmam is ortaminda karsi cinsle iletisime gecmis konusmus biriyim az cok kim ne niyetle konusuyor anliyorum bu kisiden inanilmaz rahatsiz oldum.Acaba bana mi öyle geliyor bazi insanlar gereksizce cok konusur ya yoksa askınti mi oldu anlayamadim her gün o yoldan gececegim yine laf atarsa falan cok gerildim eşime söylemeli miyim eşim de bu tarz konularda anlayisli biri degildir benimle degil ama karsi tarafla kavga eder yani ondan korkuyorum ne demem lazim ki bana laf atamasin dedikoducu bir yerdeyiz korkuyorum
Sarisinsin göcmen misin diye sormak ne mana anlamadim havadan sudan sorsa neyse de o cümleye takildim ben cok itici geldiGerilmeyin ya bence çok muhabbet etmemeye çalışın birkez daha seslenirse kısa cevaplar verin mesela evet diyin iyi günler diyin geçin...Karsı taraf anlar bence konusmak istemediğinizi, esinize söylemeyin bence gerek yok durduk yere
Insallah tekrar konusmaya calismaz oyle rahatsiz oldum kiGerilmeyin ya bence çok muhabbet etmemeye çalışın birkez daha seslenirse kısa cevaplar verin mesela evet diyin iyi günler diyin geçin...Karsı taraf anlar bence konusmak istemediğinizi, esinize söylemeyin bence gerek yok durduk yere
Hiç cevap verme terbıyesız ya ınsanladKızlar size şimdi 2 gündür karsilastigim bir durumu anlatacagım ben cocuğumu okula götürürken bir evin önünden geciyorum ev bahceli bahcede köpek var bazen yolda oluyor korkuyorum gecen gün sahibi yoldaydi köpek de dısarıda sahibine seslenip rica etsem köpeğe bakabilir misiniz geçemiyorum korkuyorum da biraz dedim.Sahibi de genc biri yasını bilmiyorum 30 lu yaslarda zannımca aa tabii ne demek buyrun gecin siz dedi esimin adini söyleyerek sen X in eşi misin dedi evet dedim tam hatirlayamiyorum bir sey daha sordu cevap verdim sonra hızlı hızlı gecip gittim.
Bu gün yine karsilastik ama bir muhabbete girmedim yanindan gecerken bana seslenip sen X ilçeden misin sarışınsın göçmenlere benziyorsun göçmen misin tam olarak hangi köydensin kac cocugun var vs vs gibi sorular sordu acelem var da biraz size iyi günler dedim döndükten sonra yolda tekrar karsilastik bir sey sorabilir miyim gibi bir sey geveledi agzinda laf atacak oldu tesadüf telefonu caldi da laf atamadi.
Ben asosyal biri degilim ayy su bana askinti oluyor galiba diyip buluttan nem kapmam is ortaminda karsi cinsle iletisime gecmis konusmus biriyim az cok kim ne niyetle konusuyor anliyorum bu kisiden inanilmaz rahatsiz oldum.Acaba bana mi öyle geliyor bazi insanlar gereksizce cok konusur ya yoksa askınti mi oldu anlayamadim her gün o yoldan gececegim yine laf atarsa falan cok gerildim eşime söylemeli miyim eşim de bu tarz konularda anlayisli biri degildir benimle degil ama karsi tarafla kavga eder yani ondan korkuyorum ne demem lazim ki bana laf atamasin dedikoducu bir yerdeyiz korkuyorum
Bencede niyeti sozleri gayet suphe uyandirici.Kızlar size şimdi 2 gündür karsilastigim bir durumu anlatacagım ben cocuğumu okula götürürken bir evin önünden geciyorum ev bahceli bahcede köpek var bazen yolda oluyor korkuyorum gecen gün sahibi yoldaydi köpek de dısarıda sahibine seslenip rica etsem köpeğe bakabilir misiniz geçemiyorum korkuyorum da biraz dedim.Sahibi de genc biri yasını bilmiyorum 30 lu yaslarda zannımca aa tabii ne demek buyrun gecin siz dedi esimin adini söyleyerek sen X in eşi misin dedi evet dedim tam hatirlayamiyorum bir sey daha sordu cevap verdim sonra hızlı hızlı gecip gittim.
Aynen bence de öyle. Sarkintilik olsa eşinden bahsetmez. Ege Marmara’da gocmen misin sorusu çok normaldir. Bence sadece geveze bir adam. Yolun karşı kaldırımından yürü sen de hey allam ya. Ben de bazen gereksiz yere soru soruyorum insanlar hemen kendilerine yürüdügümü mu sanıyor acabaBursa'da mısınız? o bölgede göçmenler çok, kendiside göçmense, (bende göçmenim) bir göçmen alıklığı sezinledim, sarkıntılıktan daha çok.
Sizin içinizin fesatlığıyla hiçbir alakası yok durumun, Erkeklerin görgü kurallarını bilmesi ve karşısındaki kadın onunla konuşana dek iletişime zorunlu haller hariç geçmemesi gerekir. Onu kesinlikle görmezden gelin, aynı yerden geçmeye devam edin ve asla ona cevap vermeyin, Eşinizede söylemeniz çok yersiz olur.Kızlar size şimdi 2 gündür karsilastigim bir durumu anlatacagım ben cocuğumu okula götürürken bir evin önünden geciyorum ev bahceli bahcede köpek var bazen yolda oluyor korkuyorum gecen gün sahibi yoldaydi köpek de dısarıda sahibine seslenip rica etsem köpeğe bakabilir misiniz geçemiyorum korkuyorum da biraz dedim.Sahibi de genc biri yasını bilmiyorum 30 lu yaslarda zannımca aa tabii ne demek buyrun gecin siz dedi esimin adini söyleyerek sen X in eşi misin dedi evet dedim tam hatirlayamiyorum bir sey daha sordu cevap verdim sonra hızlı hızlı gecip gittim.
Sarkintilik değil ama bir erkegin sohbet etmek istemedigini belli eden kadınla sohbeti zorlamasi görgüsüzlüktür, boyle bir dusunceye itmesi de normal aslinda cunku ortalik manyak dolu haliyle eskisinden daha fazla aliniyor insanlar bazi seylere.Aynen bence de öyle. Sarkintilik olsa eşinden bahsetmez. Ege Marmara’da gocmen misin sorusu çok normaldir. Bence sadece geveze bir adam. Yolun karşı kaldırımından yürü sen de hey allam ya. Ben de bazen gereksiz yere soru soruyorum insanlar hemen kendilerine yürüdügümü mu sanıyor acabane kadar medeniyetsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?