- Konu Sahibi Almanyali1987
arkadaşlar merhaba...şimdiye kadar hep ben yorum yazardım,ama şimdi size danışmam lazım...benim kayınvalidem dünya iyisidir..cok severim..ne o bana karışır ne ben ona...ne laf sokar,ne giydiğime karışır...iyidir yani..ama sorunum benim şu:kayınpeder şu aralar cok yoğun bi işte calışıyo..eve haftada bır falan geliyoo..(bu arada ben kayınvalidemle ayrı yaşıyorum)evleri bize yarım saat arabayla..neyse...bize gelir kaynanam,kalır bi kaç gün,torununu sever gider..ama son günlerde bu o kadar sıklaştı..nerdeyse ayın 3 haftası bizle kalıyo...hayır,eli ayağı tutan kendi kendine idare olabilen bi kişi..kaldığı dairede komşuluk ilişkileride vardır..gider gelir..fakat şu aralar sürekli bizde..dediğim gibi bana aslında bi zararı yok....ASLIND a diyorum cünkü artık bazı şeyler beni rahatsız etmeye başladı..mesela eşimle hiç yanlız kalamıyorum...cinsellik zaten sıfır yanı...yan odada o yaterken,ben zaten rahatca o işi yapamam...sonra eşimle bazı özel konuları konuşamıyorum...yanlız biyerlere hiç gidemiyoruz falan..yani özel hayat kalmadı...onun bunu düşünüp,misafirliğini uzun tutmaması kanaatindeyim...sonucta biz daha genciz..bir bebeğimiz de var..rahat hareket edmiyoruz evin içinde...resmen ben kaynanamla yaşıy gibiyim cünkü son aylarda sürekli bizde...yani evine gidiyo..ama 1 hafta.yada 2 hafta sonra gene geliveriyo..bizi hiç bş bırakmıyo..açıkcası sıkldım..eşime gecen bu konuyu acıyım dedim,bana"annemi istemiyo musun yoksa " dedi..ne alakası varsa..oda biliyo annesini sevdiğimi..bunun sevgiyle alakası yok ama cok muhabbet tez ayrılık getiri demişler...eşim beni hiç anlamadı..adımı hemen kötü geline cıkartıyordu..."ne yani,annemi mi kovuyim" dedi..ben sanki ondan öyle bişey istedim de...sadece rahatsızlığımı belirtmek istedim ama olmadı işte..yani sizce ben abartıyo muyum...benim yerimde olsanız nasıl davranırıdnız??bu kadın bizim o evdeyken rahat davranamadığımızı,zırt pırt gelip gitmememsini nasıl anlıcak....sonucta herkesin evi ayrı damı ayrı...düşünün her yere benle geliyo şu an bizde olduğu için..arkadaşıma gidiyorum,rahatca sohbet edemiyorum..özel şeyler konuşamıoyrum..oda var cünkü..eşimle baş başa yemeğe gidemiyorum..oda geliyo vs....yani siz beni anladınız....ne yapmam lazım??anlayışla mı karşılanmalı bu durum???