ben mi garibim yoksa sevgilim mi ?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
kızlar ben öğretmenim, çalıştığım ilçede bir apartta kalıorum ve sevgilim çalıştığım ilçede yaşıyor. 15 günlük sömestr tatilinde ben memlekete gideceğim için odamın anahtarını ona verdim çünkü küçük,sıkıcı bir ilçe ve yalnız kaldığında yapacağı pek bişey yok... çok sevdiği bir arkadaşı var,iyi vakit geçiriyorlar ama çocuğun ekonomik durumu iyi değil pek cafelere gidemiyor parası olmadığı için ve dışarı çıktıklarında hep sevgilim ödüyor...kendisine odamı temizleyeceğimi ,isterse tatilde arkadaşıyla gelip odamda oturup yemek falan yiyebileceklerini söyledim.... ancak sonrasında düşündüm ki.benim odam tek oda...yani bir yatak.bir masa,bir mutfak ve bir dolap aynı odanın içinde... ne kadar düzenlesem de orası bir bayan odası ve fikrimden vazgeçtim.sevgilime de bunu söyledim ve yaklaşık 3-4 defa üstüne basa basa da bak sakın getirme arkadaşını.dışarıda görüşün aşkım.vazgeçtim hoş olmaz dedim.... bana"ıyı tamam tamam." demesine rağmen bir tesadüf eseri tatilin son günü, sevgilimin beni dinlemeyip arkadaşıyla hergün odama geldiklerini öğrendim... çaktırmadım öğrendiğimi...döndüğümde görüşeceğimizden erken bi saatte yanına gittim ve bir süre sonra o tuvalete gidince mesajlarına baktım...

yanlış birşey yapmamış,yani bir çapkınlık durumu falan yok...mesajları sürekli; kardeşim ben odaya geçiyorum sen de gelirken patates al kızartıp yeriz, ya da kardeşim gelirken kek al. çay demleyip içeriz ,ya da halı saha maçı çıkışı odaya geçip bi yemek soyleyelim modunda....bir de döneceğim gün arkadaşına "odayı güzelce topladım.bulaşıkları da yıkadım, kiskanckiz odasına seni getirdiğimi duyarsa canımıza okur haa dikkat et" demiş.... yani aslında adamlar uslu uslu çay demleyip oturup muhabbet etmişler ama adam bende de kalmış....

tabii kavga koptu... özür falan diledi ama ben 3 gündür hala hazmedemedim olayı...o ise fazla abartıosun aşkım yaa,mekan mekan gezip kızlara takıldık sanki,alt tarafı evde oturup film izledik muhabbet ettik dio ama ban hala lafımı dinlemeyişini hazmedemiorum....ve çok rahatsızım yaaa...sanki mahremime saygı duyulmamış gibi hissediorum... o da başta kendin teklif ettin ne var bunda artık uzatma diyor...

kızlar uzun oldu ama sizce ben mi abartıorum? bu saygızıca bir hareket mi yoksa normal mi?

odanın anahtarını vermekle hata yapmışsın bence. fikrinden vazgeçtin madem anahtarıda alsaydın

Odada vakit gecirmelerinde bi sorun yok, hani mahrem falan yok yaaa... Ama sözünüzü dinlememesi, üstüne gizlemesi yani yalan konusmasi hos olmamis... Ama ona bakilirsa sizde izinsiz onun telefonunu karistirmissiniz, buda özel hayata giriyor... Dua edin ki erkekler bukadar detayli düsünmüyor yoksa sizin yaptiginizda ufak bisey degil...

Üstüne basa basa söylemenize rağmen arkadaşını odanıza getirmesi hoş olmamış tabi. Ama siz de söylemişsiniz arkadaşının maddi durumu pek yokmuş. Dışarda takılıp,başka şeyler yapmaktansa odayı değerlendirmişler. Üstelik kötü bişey de yapmamışlar.
Bence daha abartıp,uzatmayın derim ben.

Ben odanda vakit geçirmelerinde bir sakınca görmedim. Benimde arkadaşlarım var normal arkadaşlarım gelir sohbet ederiz benimde odam da sadece yatak ve bir kanepe var. Ben mahremim olarak görmüyorum, bildiğin oda işte yani. Size öyle gelir o ayrı. Ama belki siz öyle deyince söz verdiği için sözünden dönmek istememiştir. Tamam sizi dinlemesi hoş değil ama keşke en başından öyle bir söz vermeseydiniz. Arkadaşının maddi durumuda iyi değilmiş, kıramamış demek ki. Bence bunda kavga çıkartacak, ve bunu 3 gün sürdürecek bir durum yok Güzelce uyarmanız yeterlidir diye düşünüyorum

arkandan iş çevirmiş hoş olmamış, hatasını anlamıştır herhalde
belki sen ilkin öyle söyleyince o da arkadaşına söyledi, sözünden dönemedi belki ama sonuçta sana da söz vermiş
aslına bakarsan erkeklerin geneli böyle, o an anı kurtarmak için tamam aşkım derler, arkalarını dönünce bildiklerini okurlar
sevgilin bu defa suç üstü yakalanmış yani

kavga etmişsiniz, özürde dilemiş, odanı aldıkları gibi temiz bıraktılarsa boşver artık bence, ama bi huyunu daha tanımış oldun bahaneyle, tecrube...

Israrla bir şeyin yapılmamasını istemişsem, karşı taraf kabul ettiyse ve buna uymazsa sinirlenirim. Yapılmamasını istediğim şeyin benim için önemine bağlı bu.
Erkek arkadaşına vermişsin madem anahtarı dışarıda gezip para harcamak yerine odanda rahat etmek istemiş olabilir. Bu istek çok cazip gelince, yakalanma ihtimali olduğunu da düşünmeyince yapılmış bir hata olmuş sonuç olarak. Çok büyütecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Sözünde durmanın senin için önemini belirtirsin yeri geldiğinde tatlıya bağlanır.

Sadece sorduğun soruya cevap veriyorum, telefonunu karıştırman beni ilgilendirmediğinden ona hiç değinmiyorum.

Erkekler bir garip cidden.
Ben erkek olsam kız arkadaşımın evine,odasına girilmesine kendim müsade etmezdim.
Yine erkek olsam arkadaşımın sevgilisinin evinde rahat edemezdim.
Bazı erkekler gerçekten çok rahat.

keşke anahtarı vermeseydin....kesinlikle çok yanlış sevgilininde yaptığı...özür dilediyse bence affet ve birdaha asla yapmaması gerektiğini söyle.

Neden anahtarını veriyorsun ki? Vazgeçtin madem verme anahtarını. Hayır adam şeytana uysa karı kız getirse nolucak? Bu adam senin nişanlın değil, kocan değil. Senin ki biraz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olmuş. Adam teklif etmemiş sana senin apartta takılalım diye, sen kendi kendine etmişsin sonra da vazgeçmişsin.

Olayda hiç bir şey yok, tek sorun senden gizlenmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…