ben mi çok kıskancım o kızın suçumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şarkıcı Zeynep var biliyor musunuz ? 90'lardan onun da fiziği görünüşü sanırım konu sahibimiz gibidir .Kısa boy,koyu ten,sarı saç(yapay) ...

Bu nasıl bir uslup nasıl bir insan çekememe durumu.. Yok sırık yok sabah topuklarına vurarak yürüyor acaba tüm bu olan bitenlerden size ne.. Çok itici bir tipsiniz...Kendine özgüvüne olmayanlardan tıpkı sizin gibi kabahati başkalarında ararlar.. Bırakın onunla bununla uğraşmayı kendimi nasıl iyileştirebilirimin yollarını arayın..

Şarkıcı Zeynep var biliyor musunuz ? 90'lardan onun da fiziği görünüşü sanırım konu sahibimiz gibidir .Kısa boy,koyu ten,sarı saç(yapay) ...
Google’dan da baktım güzel kadın işte. Esmer ama sarıyı çok iyi taşımış. Sadece yaşı var o yüzden cildi bozulmuş biraz.

yazik uzuldum ya,
demek ki komsu cocugu ile en azindan bir yemek ye kizim diye ailesi tarafindan zorlanmis, bak yuz yuze bakiyoruz ayip oluyor falan denmis,
yoksa neden yani

Eee bazi insanlar guzel olur, bazi insanlar basarili olur, bazi insanlar cirkin olur. Demek ki onun payina hem guzel hem basarili olmak dusmus.
Ayrica esmer ten sari sac deyince aklima sadece tarik menguc geliyor.
Ay buna çok güldüm ya DDDDDD aynen Tarık Mengüç kadın versiyonu gibi şuan hayalimde konu sahibi töbeeee

Kıskançlık değil bunu adı fesatlık. Kız sizin kocanıza tenezzül edecek olsa zamanında ederdi. Tenezzül etmemiş demek ki boş yere kıskanıyorsunuz. Ne sizin ne de kocanızın kızın umrunda olduğunu sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…