ben mi çok hassasım da abartıyorum hatunlar?

ya bu düşünce de olanlar eski dönemi yaşatmaya çalışanlar artık şartlar değişti kadın erkek aynı çalışıyor biri diğerinden az iş yapmıyor ben oğluyla aynı işi yapıyorum ama o erkek oluyr sen gelinsin kariyer vs farketmez gelinlik yap oluyor.

mecbur olmadığımızı, yardım ediyorsak istediğimiz için ettiğimizi anlasalar ne güzel olurdu.

hani ben gelinlikten ziyade ortamda küçüğüm diye şey ettim annemin günü falan olduğunda da yardım ederim onun gibi düşündüm ama meğer üzerime zimmetlenmis

Eşinde bitiyor iş canım. Seni ezdirmeyecek olan sadece eşin. Senin zoruna gidenin ilk önce onun zoruna gitmesi gerekirdi, ama zihniyet böyleyse yapacak birşey yok. Ya görüşmeleri kısa tutacaksınız ya da sen kendini yavaş yavaş çekeceksin.
kv nin söylediği lafa da takılma, onlar öyledir, laf sokmak için zamanını bekler, hemen yapıştırılar.

Bu durumu eşinizle konuşun sizi ailesinin ezmesine izin vermeyecek olan eşiniz, sizi hizmetçi olarak görüyolar sizden küçük gelin olmayacaksa ömür boyu küçük gelin diye sizden hizmet bekliyecekler ozman

yok zaten bir daha bu konu açılırsa ben küçük gelin falan değilim anne en son öyle söylemiştin diyecem. oğluyla konuştum zaten bakalım yeni maçlarda görecez etkisini

malesef öyle canım beni üzen de bu oluyor zaten

yok zaten bir daha bu konu açılırsa ben küçük gelin falan değilim anne en son öyle söylemiştin diyecem. oğluyla konuştum zaten bakalım yeni maçlarda görecez etkisini
inşallah işe yarar ama kendinizi ezdirmeyin,gerçekten sessiz olanın üzerine daha çok gelinir.

işte annesini melek gibi görüyordu artık bana öyle olduğunu savunamaz bunu kastetmiştim laf ettirmiyordu önceden
benimkisi annesinin bana yaptığı bi sürü garip davranışı gördü ama hala annesinin melek olduğunu ve cennete gideceğini savunuyor. kadın nasıl etkilemişse artık. ne yapsada bu sonuç değişmiyor. eşinizin bundan sonraki tavırlarını cidden merak ettim.

eşim öyle çok düşünmez olay olur biter onun için yani şuan hiç aklına gelmiyordur ama benim içimden çıkar mı

küçük gelin=hizmetçi onların gözünde demek ki

ne münasebet kaynının eşi otururken sen ona hizmet edecekmişsin yemek koyacakmışsın

Bu arada butun suc esinizde, hem sizi hizmetci gibi kosturmalarina onayak oluyor hem aranizdaki konuyu annesine anlatiyor. Esiniz sizi ezdirdigi surece herkes ezer.

Simdi bu kucuk gelin buyuk gelin olayi yaşa mi evlilik tarihine mi bakiyor? Eltim benden 1 yas buyuk ama 3 sene sonra evlendi o mu buyuk gelin ben mi?
Kafamda deli sorular

aynısı bende de var ettim benden 1 sene önce evlendi büyük kardeşle, lakin benden 8 yaş küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…