mecbur olmadığımızı, yardım ediyorsak istediğimiz için ettiğimizi anlasalar ne güzel olurdu.
Bu durumu eşinizle konuşun sizi ailesinin ezmesine izin vermeyecek olan eşiniz, sizi hizmetçi olarak görüyolar sizden küçük gelin olmayacaksa ömür boyu küçük gelin diye sizden hizmet bekliyecekler ozman
Eşinde bitiyor iş canım. Seni ezdirmeyecek olan sadece eşin. Senin zoruna gidenin ilk önce onun zoruna gitmesi gerekirdi, ama zihniyet böyleyse yapacak birşey yok. Ya görüşmeleri kısa tutacaksınız ya da sen kendini yavaş yavaş çekeceksin.
kv nin söylediği lafa da takılma, onlar öyledir, laf sokmak için zamanını bekler, hemen yapıştırılar.
inşallah işe yarar ama kendinizi ezdirmeyin,gerçekten sessiz olanın üzerine daha çok gelinir.yok zaten bir daha bu konu açılırsa ben küçük gelin falan değilim anne en son öyle söylemiştin diyecem. oğluyla konuştum zaten bakalım yeni maçlarda görecez etkisini
Benim eltim kardeşimden küçük yenge dememi falan bekledi benden şaka gibi
inşallah işe yarar ama kendinizi ezdirmeyin,gerçekten sessiz olanın üzerine daha çok gelinir.
benimkisi annesinin bana yaptığı bi sürü garip davranışı gördü ama hala annesinin melek olduğunu ve cennete gideceğini savunuyor. kadın nasıl etkilemişse artık. ne yapsada bu sonuç değişmiyor. eşinizin bundan sonraki tavırlarını cidden merak ettim.işte annesini melek gibi görüyordu artık bana öyle olduğunu savunamaz bunu kastetmiştim laf ettirmiyordu önceden
hani ben gelinlikten ziyade ortamda küçüğüm diye şey ettim annemin günü falan olduğunda da yardım ederim onun gibi düşündüm ama meğer üzerime zimmetlenmis
hani ben gelinlikten ziyade ortamda küçüğüm diye şey ettim annemin günü falan olduğunda da yardım ederim onun gibi düşündüm ama meğer üzerime zimmetlenmis
Bütün suç eşinde... Erkek kadın işine karışmamalı
O kaynanada da iyi niyet falan yok!!!
ya dedim ki sen bana şunu bunu yap diyemezsin ben keyfim isterse yaparım
benimkisi annesinin bana yaptığı bi sürü garip davranışı gördü ama hala annesinin melek olduğunu ve cennete gideceğini savunuyor. kadın nasıl etkilemişse artık. ne yapsada bu sonuç değişmiyor. eşinizin bundan sonraki tavırlarını cidden merak ettim.
Simdi bu kucuk gelin buyuk gelin olayi yaşa mi evlilik tarihine mi bakiyor? Eltim benden 1 yas buyuk ama 3 sene sonra evlendi o mu buyuk gelin ben mi?
Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?