ben mi çok hassasım da abartıyorum hatunlar?

ya kadından öyle soğudum ki çocuk yapınca gelir ben bakarım dedi diye çocuk yapasım gelmiyor

Hep söylerim kv sen anne gelinden kiz olmaaaaaazzzz.Kv sen benim kizimsin deyince de yüzüne söylerim

Sacmalikdan ibaret kimseye kendinizi ezdirmeyin esiniz dahi olsa o kadar insan in icinde size emir veremez benim gorusum

küçük gelinim. yediğim sofrayı kurmaya ve kaldırmaya sadece yardım ederim. gerisi beni bağlamaz. bazende kendi çayımı doldururken kv ve kp e bi iki çay servis edebilirim o kadar.

bende onu yapacağım en sonunda

pppffff peki tek gelin olanlar ne yapacak?
Küçük gelin deseler diyemezler, büyük gelin hiç diyemezler.
Kafamda deli sorular

nişanlıyken bigün ailece oturmaya gittik onlara, kp in çayı bitmeye yakındı iyi niyetliyim tetikteyim bitince koyacam o sırada is yerinden sefim aradı bütçede çalışıyorum o zamanlar yeni öğreniyorum 20 dk falan konuştuk heralde, çay bitmiş 20 dk beni beklemiş insan kalkar kocasına koyar yaa ha bi dahaki çayı gene ben koyarım dert değil ama ille sen yapacaksın gibi bisey dayatılınca sinir oluyosun daha bu yaşta gelini bıktır ileri yaşlarda bize bakmıyor de bakmaz tabi baydınız çünkü

pppffff peki tek gelin olanlar ne yapacak?
Küçük gelin deseler diyemezler, büyük gelin hiç diyemezler.
Kafamda deli sorular

tek gelin cillop. "kızı küstürürsem oğlanı kaybederim" algısı var. "oğlumla gelinim her şeyim" diyen kaynana gördüm ben. kadın gelini için oğlunu eziyor. tek gelin piremses. (görümce de olmadığı varsayılmıştır.)

işte tetikte olmayacaksın o senin doldurmayacağını bilecek kendi kalkıp dolduracak çünkü bunu hakediyor öyle insanlar. Gelin yapsın ziyniyetinde olanların bi çöpüne bile yardım etmeyeceksin

mecbur olmadığımızı, yardım ediyorsak istediğimiz için ettiğimizi anlasalar ne güzel olurdu.

ziyniyet anacım isterse tek olsun kafa yapısı öyleyse farketmez

Senin hatan şu olmuş; ertesi gün gittiğinde eşin laf söylemesin diye kendini parçalaman.
Ah ah ben gibilerine denk gelmiyor ki böyle kvler ağızlarının payını verip oturtalım. Saygı diye diye kadınların köleliğini meşrulaştırdılar. Yemişim böyle saygıyı, karşımdaki beni yerin dibine sokacak ben susacağım.

Bu durumu eşinizle konuşun sizi ailesinin ezmesine izin vermeyecek olan eşiniz, sizi hizmetçi olarak görüyolar sizden küçük gelin olmayacaksa ömür boyu küçük gelin diye sizden hizmet bekliyecekler ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…