- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 26
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Evet cok haklisin, iyi yonleri daha fazla tabi ki.ben olsam buna alınmazdım ve arkadaşımın kendini beğenmiş bir insan olmasına da fazla takmazdım ama anlattıklarınıza bakılırsa bana biraz uyuz bir kız gibi geldi.öbür arkadaşlarınız gözlerinizin renk değiştirdiğini söylüyorlarmış(ki zaten renkli gözlerde genelde ışığa göre falan renk değiştirme olur.bizim bir tanıdığımız var kapalı ve renkli gözlü bir bayan gözleri de eşarp rengine göre bazen mavi bazen yeşil oluyor) ve arkadaşınız tutturuyormuş hayır değişmiyor diye, kendi gözlerine gri diyormuş falan.tuhaf bir insanmış demekki ama eğer iyi huyları kötü huylarından daha fazlaysa kötü olanları görmezden gelin zaten her insanın kötü huyları olur.ama kötü olanlar iyi olanlardan fazlaysa da arkadaşlık etmemek gerekir bence.
Cok sacma bir konu oldu farkindayim, bu da dert mi falan diyceksiniz ama icimi dokmek istiyorum burda.
En iyi arkadasim dedigim insana son zamanlarda bazi konular yuzunden kiriliyordum. Yani aslinda tam kirilmak degil, anlatamadim ama.
Bugun de soyle bir olay oldu, bir kiz gordum internette yabanci bir kiz gozleri cok degisik bir yesildi cok hosuma gitti arkadasima attim cok begendim diye. Dedi ki gayet siradan guzel degil bence, mavi olsaydi guzellige aday olma sansi olabilirdi ama yesil.
Simdi ben de yesil gozluyum ve arkadasim surekli mavi goz soyle mavi goz boyle diye anlatip duruyor. Kirilmakta haklimiyim acaba? Yani resmen yesil goz guzel degil dedi, tercih meselesi elbette saygi duyarim ama bu sekilde mi soylemesi gerekiyordu yani?
Bir de bana alttan alttan surekli kendini ovuyormus gibi geliyor son zamanlarda, yok kalkik burunluyum yok gozlerim gri (kahverengi gozleri) yok sut gibi tenim var vs vs. Acaba diyorum ben mi yanlis anliyorum.
Sizce sorun bende mi? Ben mi cok alinganim kafamda kuruyorum?
Alıngan değilsin, arkadaşın seni kıskanıyor. Bence araya mesafe koy ama arkadaşın bu mesafeyi fark edemesin. Kıskanç insandan dost olmaz.
PC: Acaba sende sürekli yeşil gözlerinden dem vurup arkadaşına caka satıyor olabilir misin? Ben durup dururken bir arkadaşıma netten bulduğum bir kızın fotoğrafını gönderip kendi gözlerime atıfta bulunmamda...
Yok alakasi yok aslinda, ben rengi yuzunden atmadim yani daha dogrusu yesil oldugu icin ozellikle atmadim cok degisik gelmisti bana gozleri. Begendigimiz seyleri birbirimize atariz zaten, kendimde atifta bulunmak gibi bir niyetim yoktu yani. Kahverengi goz de atardim begendiysem mavi de.
Ha bir de, gozlerimden hic bahsetmem ki ben.
mağdem sürekli yeşil renk gözü beğenmem diyormuş ben olsam açıkça sorarım kendisine..
benim de gözüm yeşil bunun için mi beğenmediğini bu kadar sürekli söylüyorsun diye sakince sorarım.... hayır ilgisi yok diyeceği kesin. geçerli bir nedeni yoksa yani sana mantıklı gelen ne biliyim aslında kasdettiği başka biridir vs dir ama senin göz rengini gerçekten aklına gelmemiştir. bu yönde samimi olduğuna inanırsın o zaman tamam sorun yok..
ama yok gerçekte bir neden yok gibi ise seni küçük çaplıda olsa kıskanıyor demektir. senin onunla arkadaşlığını dostluğa götürmekte sanırım olumsuz etkisi olur. sadece arkadaşın olarak kalır.. çok da büyütmeye gerek yok..
Anladım. Neyse çokta üzerinde durma bence. Bir daha mavi göz daha güzel oluyor derse benim gözlerimi beğenmiyor musun diye sor. Niyetini belli eder zaten, sende ona göre davranırsın. Selamlar.
PC: Bu arada ben yeşil göz rengini daha çok beğeniyorum...
Yasınız 13 degilse sorun sizdeCok sacma bir konu oldu farkindayim, bu da dert mi falan diyceksiniz ama icimi dokmek istiyorum burda.
En iyi arkadasim dedigim insana son zamanlarda bazi konular yuzunden kiriliyordum. Yani aslinda tam kirilmak degil, anlatamadim ama.
Bugun de soyle bir olay oldu, bir kiz gordum internette yabanci bir kiz gozleri cok degisik bir yesildi cok hosuma gitti arkadasima attim cok begendim diye. Dedi ki gayet siradan guzel degil bence, mavi olsaydi guzellige aday olma sansi olabilirdi ama yesil.
Simdi ben de yesil gozluyum ve arkadasim surekli mavi goz soyle mavi goz boyle diye anlatip duruyor. Kirilmakta haklimiyim acaba? Yani resmen yesil goz guzel degil dedi, tercih meselesi elbette saygi duyarim ama bu sekilde mi soylemesi gerekiyordu yani?
Bir de bana alttan alttan surekli kendini ovuyormus gibi geliyor son zamanlarda, yok kalkik burunluyum yok gozlerim gri (kahverengi gozleri) yok sut gibi tenim var vs vs. Acaba diyorum ben mi yanlis anliyorum.
Yasınız 13 degilse sorun sizde
Sordum artik dayanamadim. Dedim ki boylece goz rengimi begenmedigini de ogrenmis oldum. Dedi ki niye begenmiyim ya ama tercihim mavi.
Fotograf atmak garip mi ki? Ben kiz cocugu olsun unlu biri olsun begendigim zaman atiyorum garip oldugunu hic dusunmemistim. Her guzel buldugumu degil tabi degisik bir guzellik bulduklarimi.neden sürekli söylediğini sorman lazım.. yani mavi yeşil siyah kahverengi ne farkeder.. sürekli neden bunun üzerinde durduğunu sonuçta tercih yapması gereken bir durum yok ki..
yani sen bir foto göstermişsin o zaman evet mavi olsa güzel olurdu diyebilir.. tercihini dile getirmiştir.. ancak sürekli bunu diyorsa aslında yazını tekrar okudum da.. olay sadece bu olaydan gibi geldi.. açıkçası ben kız arkadaşıma bir yabancı güzel bir kızın fotosunu gönderip çok beğendim diye göndermem.. bu da ilginç..
yani kısaca çok önemli birşey yok ortada..
kıskanmış sizi,renklı goz sevıyor ama sizi de ovmus olmamak ıcın ıllede mavı dıyordur.
yesıl gozu yerdıgınde kahverengı olacagına yesıl olsun mavı en guzeli tabiide kahvede herkeste var deyın hem kendınızı ovmemıs hem nasıl hıssettıgınızı anlatmıs olursunuz
Cok sacma bir konu oldu farkindayim, bu da dert mi falan diyceksiniz ama icimi dokmek istiyorum burda.
Fotograf atmak garip mi ki? Ben kiz cocugu olsun unlu biri olsun begendigim zaman atiyorum garip oldugunu hic dusunmemistim. Her guzel buldugumu degil tabi degisik bir guzellik bulduklarimi.
Bu olay son damla oldu diyeyim, surekli bemim fiziksel ozelliklerimi bir begenmeme seziyorum ama gercekten oyle mi bilemiyorum. Konuyu da bunu birazcik da olsa kesinlestirmek icin actim. Sorun tamamen bende de olabilir yani.
Bir kere olsa neyse, surekli bir fiziksel yaris icersindeymis gibi geliyor.
.
Ha bir de mesela saçını uzatırsın itinayla, sana kısa saç yakışıyor der.
Anladim evet sikiliyor olabilir, ama ben surekli renkli goz atmiyorum ki bunu icine dert etsin. Bir de tek bu konu da degil, bu konuda oyle diyelim diger konulari nasil acikliycam bilmiyorum.peki sen de ona mavi gözlü güzel resim gönder.. niye sen mavi gözlüleri beğenmiyor musun.. o da mavi göz olsaydı güzel olurdu demez..
yani bilmiyorum ama gerçekten bana sürekli bir resim gelse açıkçası ben de sıkılırım.
ben sana iki neden sundum. sen hangisini kabul etmek istiyorsan öyle düşün..
a) kıskanıyor olabilir
b) senin tek renkli veya bu tarz paylaşımlarından sıkılıyor olabilir.
Ben de bazen sey dusunuyorum. Hani bazi insanlar kiskanmasa bile karsidaki insan uzerinden kendilerini overler ya acaba oyle.mi bir durum var.Yok canım senin alınganlığın flan değil bu. Sadece karşı tarafın senin karşında kendisini ezik görmesinden kaynaklanan bir dışa vurum şekli. Kendince sana bunları söyleyip egosunu tatmin etmeye çalışıyor belli ki..
bak şimdi
beğendiğin bir resmi göndermek paylaşmak güzeldir ama bu sürekli oluyorsa..bu durumdan sıkılabilir. açıkçası onun güzelliğinden banane durumları vardır. bizim dönemimizde orta lise çağlarında foto alırdık. odamıza asardık vs. ama o kadar çok şu güzelmiş diye birbirmize göstermezdik. yani o zamanlar internet olmadığı için elden gösterilir paylaşılırdı. Ama öyle sık değil.
senin söylediklerinle çıkan sonuç seni kıskanıyor bu yüzden böyle tepki veriyor dememiz lazım. ki herkes bunu söylemiş.söyledik de ..bu durum bu kadardır.ötesi yok..duymak istediğin buysa söyledik.. ki sen de bunu az çok tahmin ediyor olabilirsin.
ancak gerçek bu mu..yani bir de arkadaşın tarafından bakmak istersen yani biz senin anlattıklarınla biliyoruz durumu..evet kıskanıyor olabilir. ama ya peki senin de onun bu şekilde davranmasına katkın varsa..
yani sürekli sen yeşil gözlüsün diye yeşil,mavi vs gözlülerin fotosunu gönderiyorsan.. kız da birşey diyemiyor.. ama senin de kendini övdüğünü düşünüp belki bu durumdan sıkılıyordur.. o belki bir yerlere acaba alınganlık mı yapıyorum diye sorular yöneltiliyorda olabilir.. (mesela yani :))
demek istediğim belki senin bu beğenin gönderilerin arkadaşının senin hakkında yanlış düşüncelere girmesiner sebep de olabilir..
belki sen masumane gönderebilirsin ama sürekli gönderdiğin için sıkılıyor ve tepkisini de en azından bu şekilde gösteriyordur..ayrıca dediğim gibi sadece mavi yeşil gözlüleri gönderdiğin için değil böyle resimleri sürekli göndermenden de sıkılıyor olabilir.
ya evet bir de böyle vardır..
saçını toplarsın.. sana toplamak yakışıyor derler..hep böyle yap derler.. açarsın sana açmak yakışıyor derler..
hayır da sanki sürekli başkalarına göre saçını toplayıp keseceksin. tamam değişiklik olsun diye bazen de rahatlık olsun diye toplarsın,açarsın,sararsın,düzleştirirsin..ama nedense sürekli aynı şekilde yapmanı isterler..
Evet ya, esmersen ay esmerleri hic sevmem sarisinsan sarisinlari hic sevmem. Onceden cok takiyordum ama insanlari memnun etmek imkansiz. Artik kendimi begenmeye calisiyorum ve kimseyi takmiycam, begenmezsen begenme onemli olan benim begenmemOluyor böyle tipler. Mesela zayıfsındır, balıketli arkadaşın ayy zayıfları hiç sevmem kadın dediğin azıcık etli olur der,
tam tersi olunca ıyy kadın dediğin zayıf olur o ne öyle yağlı yağlı der
Mavi gözlüysen yeşil gözü, yeşil gözlüysen mavi gözü över. Sarışınsan sarışının adı esmerin tadı der, esmersen kara Kaş kara göz Ayy Kezban der.
Ay içim bayıldı. Var böyle tipler, karşına geçip senin tam tersi özelliklerini ısrarla över.kompleks canım boşver.
Ha bir de mesela saçını uzatırsın itinayla, sana kısa saç yakışıyor der.
Evet egosunu tatmin ettigini dusunuyorum zaten bazen.benim de vardı üni de böyle bir arkadaşım. ben fizik olarak zayıfım herkes beğenir fiziğimi o balık etliydi ve şakayla karışık dalga geçerdi diğer arkadaşlar. kız zaten abartıyı seven burnu havada kendini beğenen bir tipti ve millet böyle deyince hiç bozuntuya vermez kendini överdi. balık etli olmakla övünen insan ne hikmetse bir yandan da zayıflamaya çalışırdı. korse kullanırdı. bana da çok laf söylerdi eleştirirdi ben güler geçerdim alınmazdım. çünkü amacını biliyordum. bu tür insanlar sadece egolarını tatmin etmek için böyle atıp tutarlar. ben kendimi beğendikten sonra kimsenin eleştirisini takmam. güzelim demiyorum ama kimsenin lafıyla da çirkin demem kendime. ya da oramı buramı takmam. siz de takmayın. anladığım kadarıyla sorun sizde değil arkadaşınızda. egosunu şişirmeye çalışıyor. gülün he deyin geçin bu kadarcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?