Ben mi cok alinganim?

Evet cok haklisin, iyi yonleri daha fazla tabi ki.
Ama ne bileyim kirildim ben yine de. Bundan sonra ben de surekli kahverengi goz sevmedigimi vurguliycam. (Seviyorum yanlis anlasilmasin)

Alıngan değilsin, arkadaşın seni kıskanıyor. Bence araya mesafe koy ama arkadaşın bu mesafeyi fark edemesin. Kıskanç insandan dost olmaz.

PC: Acaba sende sürekli yeşil gözlerinden dem vurup arkadaşına caka satıyor olabilir misin? Ben durup dururken bir arkadaşıma netten bulduğum bir kızın fotoğrafını gönderip kendi gözlerime atıfta bulunmamda ...

en nefret ettiğim insan tipi. yok benim oram öyle buram böyle mıy mıy mıyyy.. yok onun saç rengi bunun göz rengi... ne gereksiz muhabbetler bunlar ya. ayrıca arkadaşınız belli ki kıskanıyor sizi

Yok alakasi yok aslinda, ben rengi yuzunden atmadim yani daha dogrusu yesil oldugu icin ozellikle atmadim cok degisik gelmisti bana gozleri. Begendigimiz seyleri birbirimize atariz zaten, kendimde atifta bulunmak gibi bir niyetim yoktu yani. Kahverengi goz de atardim begendiysem mavi de.

Ha bir de, gozlerimden hic bahsetmem ki ben.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anladım. Neyse çokta üzerinde durma bence. Bir daha mavi göz daha güzel oluyor derse benim gözlerimi beğenmiyor musun diye sor. Niyetini belli eder zaten, sende ona göre davranırsın. Selamlar.

PC: Bu arada ben yeşil göz rengini daha çok beğeniyorum...

mağdem sürekli yeşil renk gözü beğenmem diyormuş ben olsam açıkça sorarım kendisine..
benim de gözüm yeşil bunun için mi beğenmediğini bu kadar sürekli söylüyorsun diye sakince sorarım.... hayır ilgisi yok diyeceği kesin. geçerli bir nedeni yoksa yani sana mantıklı gelen ne biliyim aslında kasdettiği başka biridir vs dir ama senin göz rengini gerçekten aklına gelmemiştir. bu yönde samimi olduğuna inanırsın o zaman tamam sorun yok..

ama yok gerçekte bir neden yok gibi ise seni küçük çaplıda olsa kıskanıyor demektir. senin onunla arkadaşlığını dostluğa götürmekte sanırım olumsuz etkisi olur. sadece arkadaşın olarak kalır.. çok da büyütmeye gerek yok..

Sordum artik dayanamadim. Dedim ki boylece goz rengimi begenmedigini de ogrenmis oldum. Dedi ki niye begenmiyim ya ama tercihim mavi.

Sordum zaten tercih meselesi dedi. Olabikir tercihi o yonde olabilir ama karsisindaki insan yesil gozlu ve ona gore laflarini tartmasi gerekiyordu bence. Ben ona surekli kahverengi gozle ilgili olumsuz yorum yapsam kirilmaz miydi yani.

Tesekkur ederim yorumunuz icin :) bundan sonra ben de mi kendimi ovsem acaba? Yesil gozlerim soyle oldu boyle oldu falan :)

Yasınız 13 degilse sorun sizde

Sordum artik dayanamadim. Dedim ki boylece goz rengimi begenmedigini de ogrenmis oldum. Dedi ki niye begenmiyim ya ama tercihim mavi.

neden sürekli söylediğini sorman lazım.. yani mavi yeşil siyah kahverengi ne farkeder.. sürekli neden bunun üzerinde durduğunu sonuçta tercih yapması gereken bir durum yok ki..

yani sen bir foto göstermişsin o zaman evet mavi olsa güzel olurdu diyebilir.. tercihini dile getirmiştir.. ancak sürekli bunu diyorsa aslında yazını tekrar okudum da.. olay sadece bu olaydan gibi geldi.. açıkçası ben kız arkadaşıma bir yabancı güzel bir kızın fotosunu gönderip çok beğendim diye göndermem.. bu da ilginç..

yani kısaca çok önemli birşey yok ortada..

Son düzenleme:
kıskanmış sizi,renklı goz sevıyor ama sizi de ovmus olmamak ıcın ıllede mavı dıyordur.
yesıl gozu yerdıgınde kahverengı olacagına yesıl olsun mavı en guzeli tabiide kahvede herkeste var deyın hem kendınızı ovmemıs hem nasıl hıssettıgınızı anlatmıs olursunuz

Fotograf atmak garip mi ki? Ben kiz cocugu olsun unlu biri olsun begendigim zaman atiyorum garip oldugunu hic dusunmemistim. Her guzel buldugumu degil tabi degisik bir guzellik bulduklarimi.

Bu olay son damla oldu diyeyim, surekli bemim fiziksel ozelliklerimi bir begenmeme seziyorum ama gercekten oyle mi bilemiyorum. Konuyu da bunu birazcik da olsa kesinlestirmek icin actim. Sorun tamamen bende de olabilir yani.

Bir kere olsa neyse, surekli bir fiziksel yaris icersindeymis gibi geliyor.

Yani kiskandigini pek sanmiyorum acikcasi, mavi goz sevmesi cok dogal ama bunu bana ifade edis sekline alindim ben. Yoksa kimse goz rengimi sevmek zorunda degil. Mesela esmer bir insana sarisinlar daha guzel demek gibi.

Aman dert mi bu şimdiii .. Bence keyfine bakk .. Eleştirilıosan bir kişi tarafından unutmaki ya kendi eksikliğidir yada senin güzeliiğinin farkında olup hasetlenmesidr. Bırak egosunu ölçsün he de qeççç canım yaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de vardı üni de böyle bir arkadaşım. ben fizik olarak zayıfım herkes beğenir fiziğimi o balık etliydi ve şakayla karışık dalga geçerdi diğer arkadaşlar. kız zaten abartıyı seven burnu havada kendini beğenen bir tipti ve millet böyle deyince hiç bozuntuya vermez kendini överdi. balık etli olmakla övünen insan ne hikmetse bir yandan da zayıflamaya çalışırdı. korse kullanırdı. bana da çok laf söylerdi eleştirirdi ben güler geçerdim alınmazdım. çünkü amacını biliyordum. bu tür insanlar sadece egolarını tatmin etmek için böyle atıp tutarlar. ben kendimi beğendikten sonra kimsenin eleştirisini takmam. güzelim demiyorum ama kimsenin lafıyla da çirkin demem kendime. ya da oramı buramı takmam. siz de takmayın. anladığım kadarıyla sorun sizde değil arkadaşınızda. egosunu şişirmeye çalışıyor. gülün he deyin geçin bu kadarcık :)

Oluyor böyle tipler. Mesela zayıfsındır, balıketli arkadaşın ayy zayıfları hiç sevmem kadın dediğin azıcık etli olur der,
tam tersi olunca ıyy kadın dediğin zayıf olur o ne öyle yağlı yağlı der
Mavi gözlüysen yeşil gözü, yeşil gözlüysen mavi gözü över. Sarışınsan sarışının adı esmerin tadı der, esmersen kara Kaş kara göz Ayy Kezban der.
Ay içim bayıldı. Var böyle tipler, karşına geçip senin tam tersi özelliklerini ısrarla över. kompleks canım boşver.

Ha bir de mesela saçını uzatırsın itinayla, sana kısa saç yakışıyor der.

Son düzenleme:

bak şimdi

beğendiğin bir resmi göndermek paylaşmak güzeldir ama bu sürekli oluyorsa..bu durumdan sıkılabilir. açıkçası onun güzelliğinden banane durumları vardır. bizim dönemimizde orta lise çağlarında foto alırdık. odamıza asardık vs. ama o kadar çok şu güzelmiş diye birbirmize göstermezdik. yani o zamanlar internet olmadığı için elden gösterilir paylaşılırdı. Ama öyle sık değil.

senin söylediklerinle çıkan sonuç seni kıskanıyor bu yüzden böyle tepki veriyor dememiz lazım. ki herkes bunu söylemiş.söyledik de ..bu durum bu kadardır.ötesi yok..duymak istediğin buysa söyledik.. ki sen de bunu az çok tahmin ediyor olabilirsin.

ancak gerçek bu mu..yani bir de arkadaşın tarafından bakmak istersen yani biz senin anlattıklarınla biliyoruz durumu..evet kıskanıyor olabilir. ama ya peki senin de onun bu şekilde davranmasına katkın varsa..

yani sürekli sen yeşil gözlüsün diye yeşil,mavi vs gözlülerin fotosunu gönderiyorsan.. kız da birşey diyemiyor.. ama senin de kendini övdüğünü düşünüp belki bu durumdan sıkılıyordur.. o belki bir yerlere acaba alınganlık mı yapıyorum diye sorular yöneltiliyorda olabilir.. (mesela yani :))

demek istediğim belki senin bu beğenin gönderilerin arkadaşının senin hakkında yanlış düşüncelere girmesiner sebep de olabilir..

belki sen masumane gönderebilirsin ama sürekli gönderdiğin için sıkılıyor ve tepkisini de en azından bu şekilde gösteriyordur..ayrıca dediğim gibi sadece mavi yeşil gözlüleri gönderdiğin için değil böyle resimleri sürekli göndermenden de sıkılıyor olabilir.

Ha bir de mesela saçını uzatırsın itinayla, sana kısa saç yakışıyor der.

ya evet bir de böyle vardır..
saçını toplarsın.. sana toplamak yakışıyor derler..hep böyle yap derler.. açarsın sana açmak yakışıyor derler..
hayır da sanki sürekli başkalarına göre saçını toplayıp keseceksin. tamam değişiklik olsun diye bazen de rahatlık olsun diye toplarsın,açarsın,sararsın,düzleştirirsin..ama nedense sürekli aynı şekilde yapmanı isterler..

Son düzenleme:

Yok canım senin alınganlığın flan değil bu. Sadece karşı tarafın senin karşında kendisini ezik görmesinden kaynaklanan bir dışa vurum şekli. Kendince sana bunları söyleyip egosunu tatmin etmeye çalışıyor belli ki..

peki sen de ona mavi gözlü güzel resim gönder.. niye sen mavi gözlüleri beğenmiyor musun.. o da mavi göz olsaydı güzel olurdu demez..

yani bilmiyorum ama gerçekten bana sürekli bir resim gelse açıkçası ben de sıkılırım.

ben sana iki neden sundum. sen hangisini kabul etmek istiyorsan öyle düşün..
a) kıskanıyor olabilir
b) senin tek renkli veya bu tarz paylaşımlarından sıkılıyor olabilir.

Son düzenleme:
Anladim evet sikiliyor olabilir, ama ben surekli renkli goz atmiyorum ki bunu icine dert etsin. Bir de tek bu konu da degil, bu konuda oyle diyelim diger konulari nasil acikliycam bilmiyorum.
Tesekkurler

Ben de bazen sey dusunuyorum. Hani bazi insanlar kiskanmasa bile karsidaki insan uzerinden kendilerini overler ya acaba oyle.mi bir durum var.

Haklisiniz resimden sikilmis olabilir, ama hep gonderiyorum dediysem de her gun gondeermiyorum ki ayda bir belki. Bir de surekli goz gondermiyorum ozellikle de renkli goz nispet yapar gibi. Ki bu konu bu resimlerin oncesinden beri var.
Hadi bu konuda oyle diyelim
Surekli ten rengini milletin ne kadar ovdugunden bahsediyor, arkadasi demis sut gibisin komsu demis ne guzel tenin var vs vs. Ben kendimden beyaz hic birini gormedim diyor (bunu 273738 kez soyleyince dayanamadim ben de) dedim ki abartma yani o.kadar da beyaz degilsin (haklaten de o kadar beya degil) diyor ki bana iskandinavlari diyorsan tamam ama turkiyede benden beyazi yok demeye getirdi. Surekli bir ben cok beyazim senden beyazim imalari. Ha zaten bu beyazlik konusu illallah getirdi. Kendisi ve ailesi dunyanin en beyaz insanlari tamam. Yanlislikla falan x kisisi daha beyaz demeye kalkayim 10 saat kendinin veya ailesinden biriyse onun daha beyaz oldugunu acikliyor. Avrupai gorunume takmis oldgunu dusunuyorum

Bir konu aciyorum, ay ben de o konuda cok iyiyim ya falan basliyor. Bisey soylesem kendi en iyisini biliyormus ben yanlis biliyormusum gibi ezermiscesine konisuyor. Her degil ama bir cok diyebilecegim konuda boyle. Onun yaninda bazen cok ezik hissesiyorum kendimi.

Yani bu yesil goz olayi benim icin son damla oldu. Ben mi yanlis algiliyorum o mu kendini ovuyor anlamiyorum

Evet insanlar bir garip. Bir keresinde sacimi kisacik kestirmistim bir kiz gunlerce iltifat etti cok guzel opmus diye sonra sacim uzadi diyor ki zaten sana kisa sac yakismiyordu.

Evet ya, esmersen ay esmerleri hic sevmem sarisinsan sarisinlari hic sevmem. Onceden cok takiyordum ama insanlari memnun etmek imkansiz. Artik kendimi begenmeye calisiyorum ve kimseyi takmiycam, begenmezsen begenme onemli olan benim begenmem

Evet egosunu tatmin ettigini dusunuyorum zaten bazen.
Bir de sarisin oldugunu iddia ediyor ki sarisin gormesem inanicam. Isik altinda sari oluyormus saclari. Benim koyu kumral kardesimim bile guneste sari gozukuyor saclari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…