peki sen de ona mavi gözlü güzel resim gönder.. niye sen mavi gözlüleri beğenmiyor musun.. o da mavi göz olsaydı güzel olurdu demez..
yani bilmiyorum ama gerçekten bana sürekli bir resim gelse açıkçası ben de sıkılırım.
ben sana iki neden sundum. sen hangisini kabul etmek istiyorsan öyle düşün..
a) kıskanıyor olabilir
b) senin tek renkli veya bu tarz paylaşımlarından sıkılıyor olabilir.
Anladim evet sikiliyor olabilir, ama ben surekli renkli goz atmiyorum ki bunu icine dert etsin. Bir de tek bu konu da degil, bu konuda oyle diyelim diger konulari nasil acikliycam bilmiyorum.
Tesekkurler
Yok canım senin alınganlığın flan değil bu. Sadece karşı tarafın senin karşında kendisini ezik görmesinden kaynaklanan bir dışa vurum şekli. Kendince sana bunları söyleyip egosunu tatmin etmeye çalışıyor belli ki..
Ben de bazen sey dusunuyorum. Hani bazi insanlar kiskanmasa bile karsidaki insan uzerinden kendilerini overler ya acaba oyle.mi bir durum var.
bak şimdi
beğendiğin bir resmi göndermek paylaşmak güzeldir ama bu sürekli oluyorsa..bu durumdan sıkılabilir. açıkçası onun güzelliğinden banane durumları vardır. bizim dönemimizde orta lise çağlarında foto alırdık. odamıza asardık vs. ama o kadar çok şu güzelmiş diye birbirmize göstermezdik. yani o zamanlar internet olmadığı için elden gösterilir paylaşılırdı. Ama öyle sık değil.
senin söylediklerinle çıkan sonuç seni kıskanıyor bu yüzden böyle tepki veriyor dememiz lazım. ki herkes bunu söylemiş.söyledik de ..bu durum bu kadardır.ötesi yok..duymak istediğin buysa söyledik.. ki sen de bunu az çok tahmin ediyor olabilirsin.
ancak gerçek bu mu..yani bir de arkadaşın tarafından bakmak istersen yani biz senin anlattıklarınla biliyoruz durumu..evet kıskanıyor olabilir. ama ya peki senin de onun bu şekilde davranmasına katkın varsa..
yani sürekli sen yeşil gözlüsün diye yeşil,mavi vs gözlülerin fotosunu gönderiyorsan.. kız da birşey diyemiyor.. ama senin de kendini övdüğünü düşünüp belki bu durumdan sıkılıyordur.. o belki bir yerlere acaba alınganlık mı yapıyorum diye sorular yöneltiliyorda olabilir.. (mesela yani :))
demek istediğim belki senin bu beğenin gönderilerin arkadaşının senin hakkında yanlış düşüncelere girmesiner sebep de olabilir..
belki sen masumane gönderebilirsin ama sürekli gönderdiğin için sıkılıyor ve tepkisini de en azından bu şekilde gösteriyordur..ayrıca dediğim gibi sadece mavi yeşil gözlüleri gönderdiğin için değil böyle resimleri sürekli göndermenden de sıkılıyor olabilir.
ya evet bir de böyle vardır..
saçını toplarsın.. sana toplamak yakışıyor derler..hep böyle yap derler.. açarsın sana açmak yakışıyor derler..
hayır da sanki sürekli başkalarına göre saçını toplayıp keseceksin. tamam değişiklik olsun diye bazen de rahatlık olsun diye toplarsın,açarsın,sararsın,düzleştirirsin..ama nedense sürekli aynı şekilde yapmanı isterler..
Haklisiniz resimden sikilmis olabilir, ama hep gonderiyorum dediysem de her gun gondeermiyorum ki ayda bir belki. Bir de surekli goz gondermiyorum ozellikle de renkli goz nispet yapar gibi. Ki bu konu bu resimlerin oncesinden beri var.
Hadi bu konuda oyle diyelim
Surekli ten rengini milletin ne kadar ovdugunden bahsediyor, arkadasi demis sut gibisin komsu demis ne guzel tenin var vs vs. Ben kendimden beyaz hic birini gormedim diyor (bunu 273738 kez soyleyince dayanamadim ben de) dedim ki abartma yani o.kadar da beyaz degilsin (haklaten de o kadar beya degil) diyor ki bana iskandinavlari diyorsan tamam ama turkiyede benden beyazi yok demeye getirdi. Surekli bir ben cok beyazim senden beyazim imalari. Ha zaten bu beyazlik konusu illallah getirdi. Kendisi ve ailesi dunyanin en beyaz insanlari tamam. Yanlislikla falan x kisisi daha beyaz demeye kalkayim 10 saat kendinin veya ailesinden biriyse onun daha beyaz oldugunu acikliyor. Avrupai gorunume takmis oldgunu dusunuyorum
Bir konu aciyorum, ay ben de o konuda cok iyiyim ya falan basliyor. Bisey soylesem kendi en iyisini biliyormus ben yanlis biliyormusum gibi ezermiscesine konisuyor. Her degil ama bir cok diyebilecegim konuda boyle. Onun yaninda bazen cok ezik hissesiyorum kendimi.
Yani bu yesil goz olayi benim icin son damla oldu. Ben mi yanlis algiliyorum o mu kendini ovuyor anlamiyorum
Evet insanlar bir garip. Bir keresinde sacimi kisacik kestirmistim bir kiz gunlerce iltifat etti cok guzel opmus diye sonra sacim uzadi diyor ki zaten sana kisa sac yakismiyordu.
Oluyor böyle tipler. Mesela zayıfsındır, balıketli arkadaşın ayy zayıfları hiç sevmem kadın dediğin azıcık etli olur der,
tam tersi olunca ıyy kadın dediğin zayıf olur o ne öyle yağlı yağlı der

Mavi gözlüysen yeşil gözü, yeşil gözlüysen mavi gözü över. Sarışınsan sarışının adı esmerin tadı der, esmersen kara Kaş kara göz Ayy Kezban der.

Ay içim bayıldı. Var böyle tipler, karşına geçip senin tam tersi özelliklerini ısrarla över.

kompleks canım boşver.
Ha bir de mesela saçını uzatırsın itinayla, sana kısa saç yakışıyor der.
Evet ya, esmersen ay esmerleri hic sevmem sarisinsan sarisinlari hic sevmem. Onceden cok takiyordum ama insanlari memnun etmek imkansiz. Artik kendimi begenmeye calisiyorum ve kimseyi takmiycam, begenmezsen begenme onemli olan benim begenmem
benim de vardı üni de böyle bir arkadaşım. ben fizik olarak zayıfım herkes beğenir fiziğimi o balık etliydi ve şakayla karışık dalga geçerdi diğer arkadaşlar. kız zaten abartıyı seven burnu havada kendini beğenen bir tipti ve millet böyle deyince hiç bozuntuya vermez kendini överdi. balık etli olmakla övünen insan ne hikmetse bir yandan da zayıflamaya çalışırdı. korse kullanırdı. bana da çok laf söylerdi eleştirirdi ben güler geçerdim alınmazdım. çünkü amacını biliyordum. bu tür insanlar sadece egolarını tatmin etmek için böyle atıp tutarlar. ben kendimi beğendikten sonra kimsenin eleştirisini takmam. güzelim demiyorum ama kimsenin lafıyla da çirkin demem kendime. ya da oramı buramı takmam. siz de takmayın. anladığım kadarıyla sorun sizde değil arkadaşınızda. egosunu şişirmeye çalışıyor. gülün he deyin geçin bu kadarcık :)
Evet egosunu tatmin ettigini dusunuyorum zaten bazen.
Bir de sarisin oldugunu iddia ediyor ki sarisin gormesem inanicam. Isik altinda sari oluyormus saclari. Benim koyu kumral kardesimim bile guneste sari gozukuyor saclari :)