• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok abartiyorum?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
İyi aksamlar. Hayirli ramazanlar.
Ben mi cok abartiyorum. Her ay adet yaklastikca strese girip acaba bu sefer hamile miyim diye içim icimi yiyip. Yetmedi belirtileri hamile arkadaslara danisip. Kendimden bisiler bulusum, oda yetmedi esimi de strese sokup uzusum. Ve her ay bu yaptığımdan pisman olup bu sefer hic bişeyi takmicam olursa olur elbet deyip sonra yine aynısını yapmam. Bunu yapan sadece ben miyim. Nasil kendinizi telkin ediyorsunuz. Neler yapiyorsunuz. Kendimi ve eşimi artik bu kadar strese sokmak istemiyorum.

Kaç aydır deniyorsunuz? Bizim 9 ay oldu. İlk 3 ay takmadım. Sonra her adet olduğumda kendimden geçercesine ağlama krizleri yemek yememe, kusma :)) ben destek almayı düşünüyorum çünkü tepkilerim normal değil.

Bende oyleyim kemdime cok kizyorum takmicam kafama artik diyorum ama takiyorum esimide hep umutlandiriyorum her ay test aliyorum gunum gelmeden sonra negatif cikiyo teste inanmayip yenide umutlaniyorum

Back