• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi anormalim.

o duyguyu gerçekten anne olunca anlıyorsun
nefesin falan kesiliyor ulaşamadıgın zaman ve benım aklıma herşeyin en kötüsü geliyor
daha kötü oluyorum , kızma annene lütfen :KK200:

Keşke bazı anneler cocuklarini yalan söylemek zorunda birakmasa. Meraklanmis anneniz size ulaşamayınca ama sonrasında verdiği tepki ve attığı trip yanlış.

Snle aynı yastayken bir arkadasşm annesi mantı yapmıştı ben aşığım mantıya bilirler kadıncağz beni de çağırdı anneme söyledm ve gittim iş çıkışıydı uzun süre sofra sohbetmz olduyemek çay derken saat 11 olmuş telefn çantamda çantam yatak odalarında hiç elme almadm rehavete kapldm ortamda keyfliydi annem polisi aramş polisi düşünebliyor musunpolisi aramş :D neymş efendm gidecegimi biliyormş ama arkadasmn evni bilmiyomuş evde bsey olsa bana hangi adresten beni sormalıymş :D düşünebliyor musunbyere gidiyorum ve konum atıyorum anneme :D hepsi aynondeğşmez bizi çok seviyolr olcak bze dye ödleri kopuyor birgün anne oldgmzda anlayacagz

aynı yaştayız ben evliyim, iki üç kez aramalarına dönmeyeyim panikten ölür annem bir şey mi oldu diye.
bazı insanların yapısı budur, insan evladına ulaşamayınca tabi ki merak eder bu ülkede neler duyuyoruz, bir süre sonra amaan bana bir şey olmaz ya düşünceniz geçince ve ya anne olunca muhtemelen anlayacaksınız.
bir de yalan söyledikten sonra gidip annem bana güvenmiyor gibi demen çok komik :-) kadın güvenmiyorsa bile haklıymış güvenmemekte. yaptığında aman aman bir şey yoksa neden doğruyu söylemeyip bu tür yalanlara başvuruyorsun? yalan söyleyip bir de misler gibi uyuyorsun. e kadın başka şehire gidip onu aramayıp aramalarına da cevap vermediğin için endişelenmekte niye anormal olsun ki.

Doğruyu mu söyleseydim? Ben benim yanlış bir şey yapmayacağım konusunda güvenmesini istiyorum. Yani başıma bir zarar getirmem
Basıma bir şey getirmem diye bir şey yok ki. Hepimiz insanız, hata yaparız. Insanları yanlış tanıyabiliriz. Yani şu düşündüğünüz şeyin özgüvenle, kendini tanımakla falan da alakası yok bence. Bir sürü olay oluyor, o insanlar bilerek mi zarara uğruyor yani." Bana bir şey olmaz ya" düşüncesi daha küçük yaşlarda oluyor.

Öncelikle 26 yaşındayım ve dün bir erkek arkadaşımın yanına yakın bir şehire gittim. Orası da memleketimiz. Arkadaşlarım da var orada. Annemler de şu an anneannemlerin yanında başka bir şehirde. Anneme de doğal olarak söylemedim. Kız arkadaşımın yanına gidiyorum doğum günü için dedim.
Gittiğimde de çok uykusuzdum akşama doğru uyumuşum 3-4 saat. O arada annem arkadaşlarımı aramış ulaşamıyorum diye. Onların da haberi vardı ama yanlarında olmadığım için birazcık ortalık karışmış. Bir uyandım annem kaç kere aramış ben de açıkladım bir şeyler söyledim , uykusuzdum uyanamadım vs.
bayağı tartıştık tabi.
Evet benim de hatam var telefonu duymadım dikkat etmedim ama anlamadığım nokta şu.
Sürekli her gün dışarıda takılan biri değilim, aileme saygısız davranan biri değilim. Sadece arada bir böyle görüştüğüm insanlar oluyor.
Olayın üzerine annemin yaptığı şey bana trip atmak. Bugün defalarca aradım açmadı konuşmak istemiyorum istersen hayatından çıkarım vs vs. Bildiğiniz 55 yaşında kadın çocuk gibi trip atıyor bana. Bütün sinirlerim bozuluyor bu sadece şu an olan bir durum değil her zaman olan şey . Hala üzerimde baskı olduğunu hissediyorum. Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Ve artık bunlara katlanacak yaşta değilim. Kendimi de çevremi de biliyorum. Saçma sapan şeylerle uğraşıyorum.
madem evlat olarak beni merak etti, iyi olduğumu öğrendikten sonra neden hala ısrar ediyor. Üstüne bir de Allah da sana senin gibi bir kız verir inşallah diyor.
Bunu dedirtecek bir şey yapmıyorum. Üniversiteyi bile neredeyse kendim okudum çalışarak. Saygısızlık yapmıyorum, tek söylediğim anne aferin ortalığı ayağa kaldırmışsın, uyumuş olamaz mıyım vs oldu.
Konuşmasam ben kötü evlat olurum konuşsam bin kere yalvarıp özür dilemem gerekir. Ama sıkıldım artık ben yanlış bir şey yapmadım sonuç olarak. Özür dilemek de istemiyorum. Özür dilemesem de dünyanın sonu gelmiş gibi ağlar durur
Ve şu yaşımda şunlarla uğraştığım için ayrıca sinir krizi geçiriyorum. Size soruyorum Allah aşkına ben mi anormalim. Ben mi kötüyüm
Ayrıca arkadaşımı aradığında da napıyosun kızım nerelerdesin demiş. Yani ağzından laf almaya çalışmış. Bana güvendiğini söylüyor her zaman. Bana güvenen ve beni merak eden insan laf almaya çalışmak yerine kızım x yanında mı ulaşamıyorum demez miydi direkt olarak
Anne olunca anlarsın bir markete bile göndersem biraz geç kalsa kafamda birsürü senaryo ortalık çok kötü Müge Anlıyı hiç izlemediniz mi?Anneniz çok haklı
Anneme sırf bu yüzden müge anliyi izlemesini yasakladik 😂
😂

Basıma bir şey getirmem diye bir şey yok ki. Hepimiz insanız, hata yaparız. Insanları yanlış tanıyabiliriz. Yani şu düşündüğünüz şeyin özgüvenle, kendini tanımakla falan da alakası yok bence. Bir sürü olay oluyor, o insanlar bilerek mi zarara uğruyor yani." Bana bir şey olmaz ya" düşüncesi daha küçük yaşlarda oluyor.
O anlamda demedim. Tabiki kaza yapabilirim, ya da saçma sapan bir şekilde ölebilirim. Ama bu benim suçum değildir ve her yerde olabilir.

Öncelikle 26 yaşındayım ve dün bir erkek arkadaşımın yanına yakın bir şehire gittim. Orası da memleketimiz. Arkadaşlarım da var orada. Annemler de şu an anneannemlerin yanında başka bir şehirde. Anneme de doğal olarak söylemedim. Kız arkadaşımın yanına gidiyorum doğum günü için dedim.
Gittiğimde de çok uykusuzdum akşama doğru uyumuşum 3-4 saat. O arada annem arkadaşlarımı aramış ulaşamıyorum diye. Onların da haberi vardı ama yanlarında olmadığım için birazcık ortalık karışmış. Bir uyandım annem kaç kere aramış ben de açıkladım bir şeyler söyledim , uykusuzdum uyanamadım vs.
bayağı tartıştık tabi.
Evet benim de hatam var telefonu duymadım dikkat etmedim ama anlamadığım nokta şu.
Sürekli her gün dışarıda takılan biri değilim, aileme saygısız davranan biri değilim. Sadece arada bir böyle görüştüğüm insanlar oluyor.
Olayın üzerine annemin yaptığı şey bana trip atmak. Bugün defalarca aradım açmadı konuşmak istemiyorum istersen hayatından çıkarım vs vs. Bildiğiniz 55 yaşında kadın çocuk gibi trip atıyor bana. Bütün sinirlerim bozuluyor bu sadece şu an olan bir durum değil her zaman olan şey . Hala üzerimde baskı olduğunu hissediyorum. Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Ve artık bunlara katlanacak yaşta değilim. Kendimi de çevremi de biliyorum. Saçma sapan şeylerle uğraşıyorum.
madem evlat olarak beni merak etti, iyi olduğumu öğrendikten sonra neden hala ısrar ediyor. Üstüne bir de Allah da sana senin gibi bir kız verir inşallah diyor.
Bunu dedirtecek bir şey yapmıyorum. Üniversiteyi bile neredeyse kendim okudum çalışarak. Saygısızlık yapmıyorum, tek söylediğim anne aferin ortalığı ayağa kaldırmışsın, uyumuş olamaz mıyım vs oldu.
Konuşmasam ben kötü evlat olurum konuşsam bin kere yalvarıp özür dilemem gerekir. Ama sıkıldım artık ben yanlış bir şey yapmadım sonuç olarak. Özür dilemek de istemiyorum. Özür dilemesem de dünyanın sonu gelmiş gibi ağlar durur
Ve şu yaşımda şunlarla uğraştığım için ayrıca sinir krizi geçiriyorum. Size soruyorum Allah aşkına ben mi anormalim. Ben mi kötüyüm
Ayrıca arkadaşımı aradığında da napıyosun kızım nerelerdesin demiş. Yani ağzından laf almaya çalışmış. Bana güvendiğini söylüyor her zaman. Bana güvenen ve beni merak eden insan laf almaya çalışmak yerine kızım x yanında mı ulaşamıyorum demez miydi direkt olarak
Aileye yalan söyleyip güven bekliyorsunuz
Aradığında acmayınca panik olmuş 3 4 saat cok uzun
Trip atmakta haklı
Hatalısınız bırakın bir kac gün trip atsın

Önceden güveninin kırdıysanız veya erkek arkadaşınız olmasına karşıysa, bundan şüphelenerek böyle davranmış olabilir.

Bu ara şöyle üzmedim böyle akıllı evladım diyorsunuz ama siz de yalanla iş yapmışsınız. Kadın anlamış ve teyit etmek için aramış. Telefonu uyumayıp açsaydınız da ver kız arkadaşını yanında mı gerçekten diyecekti muhtemelen.

O anlamda demedim. Tabiki kaza yapabilirim, ya da saçma sapan bir şekilde ölebilirim. Ama bu benim suçum değildir ve her yerde olabilir.
Güvenip gittiğiniz erkek arkadaş psikopat çıksa, sapık çıksa, yapmak istemediğiniz bir şeyi yapsa, bir görüntünüzü alsa, akşam haberlerine düşecek bir konuya özne olsanız?

Merak etmekte haklı. Kalan kısımlarda haksız. Trip atıp bir de senin oradaki zamanında da tadını kaçırmıştır. Sonradan özür beklemesi ya da o an arkadaşlarının ağzını araması falan cok sacma. Anneni haklı bulanlar merak etme kısmunda haklı bulmuşlardır kalanı asla haklı degil

çok iyi bir evlatsanız Allah sana senin gibi evlat versin lafından neden rahatsız oldunuz ki ? Benim başıma birşey gelmez lafını anlayamıyorum ben, 37 yaşındayım benim başıma herşey gelebilir. Siz nasıl bu kadar eminsiniz ?

Kız arkadaş diye erkek arkadaşa gidiyorsunuz doğal olarak söylemedim diyorsunuz. Neden doğal olarak ? Sonra bana güvenmeli olur mu böyle diyorsunuz ama yalan söylüyorsunuz 😂 Yaptığınız şey doğru ise annenize söyleyin yanlış ise onun tedirgin olmasına kızmayın. Yok yaptığım şey doğru anneme göre yanlış derseniz çıkın ayrı eve kendi kurallarınıza göre yaşayın ?

Bugün defalarca aradım açmadı konuşmak istemiyorum istersen hayatından çıkarım vs vs.
Aradın açmadı, aradın açmadı...Eee, daha neden arayıp duruyorsun? Zaten birkaç gün sonra evde yüzyüze geleceksiniz.
Trip atıyor , sen de ona ekstra iyi olarak,arayıp durarak onun trip atmasını besliyorsun, defalarca aynı davranışta bulunmasına önayak oluyorsun. Muhtemelen alışkanlık haline getirmiş, ya da getirecektir kızdikca telefon acmamayi, trip atmayı.
Ben olsam (ki benim annemin de böyle zamanları oluyor) hiç aramam bile,acmadiysa ya da teleofnda bağırdiysa.
Sana da tavsiye ederim

Önceden güveninin kırdıysanız veya erkek arkadaşınız olmasına karşıysa, bundan şüphelenerek böyle davranmış olabilir.

Bu ara şöyle üzmedim böyle akıllı evladım diyorsunuz ama siz de yalanla iş yapmışsınız. Kadın anlamış ve teyit etmek için aramış. Telefonu uyumayıp açsaydınız da ver kız arkadaşını yanında mı gerçekten diyecekti muhtemelen.
Güvenini kırmadım hiç bir zaman. Evet daha önce de arkadaşlarım oldu ama böyle bir yakalanma durumu olmamıştı. Kaldı ki mesela bir ara sevgilim vardı onunla olduğumda söylerdim.

çok iyi bir evlatsanız Allah sana senin gibi evlat versin lafından neden rahatsız oldunuz ki ? Benim başıma birşey gelmez lafını anlayamıyorum ben, 37 yaşındayım benim başıma herşey gelebilir. Siz nasıl bu kadar eminsiniz ?
Rahatsız oluyorum çünkü bu cümlenin içinde baskıdan başka hiç bir şey yatmıyor. Allah bana benim gibi evlat versin vermesin o değil konu. Konuyu buralara getirecek ne yaptım diye bundan rahatsız oluyorum.
Başıma bir şey gelmez demiyorum elbette gelebilir herkesin başına. Ancak ben buna yönelik bir risk almıyorum. Ve başıma bir ley gelmesi durumu her zaman geçerli.
Yanında kaldığım insanı 10 yıldır tanıyorum. Evet güveniyorum ancak Kesinlikle bana bir şey yapmaz demiyorum kimse için ama aramızda bana bir zarar vereceği bir durum bile yok.

Back
X