Merhaba missblue,
Yorumlarını sevdiğim bir üyesin.İnşallah kırılmazsın yazacaklarıma...
Arkadaşının sanırım başka övünecek hiçbir şeyi yok.Sahip olduğu tek şey sevdiği adam herhalde.Bu sebepten dolayı,ilişkini,eğitimini aşağılaması da sadece eksik yönlerini bu şekilde kapatma çabasında.
Ben cevaplarını çok itici buldum arkadaşının.Böyle biriyle görüşmeye devam etmezdim ben,karar senin tabi.
bence arkadaşınız nişanlandığına binpişman sizide aynı yola sürüklemeye çalışıyo
alınganlık değil sizinki,kız gayet güzel laf sokmaya çalışıyo.sorarsa bi daha ilişkinizle ilgili bişey cevap vermeyin geçiştirin derim ben,meraktan çatlasın
"Sevgilim Almıyo beni" de
canım boşver takılma.Hayatını başka insanların yargılarına göre şekillendiremezsin.Bugün yüzük takan,yarın atar,evlenen boşanır.Önemli olan doğru zamanda doğru insanla olması.İnsanın fikirleri de deiğişir.Dün savunduğun fikir,bugün ters gelir.Ya da şartlara göre davranmak zorunda kalabilir insan.Hayatta ki hedefi,sadece evlenmek olan insanları kaale alma.Bi<zim hedeflerimiz evlenmekle sınırlı değil,zamanı gelince kısmetimizde varsa evleniriz sen tasa etme de geç.
Teşekkür ederim MonaLiisaYok neden kırılayım farklı yerden bakabileyim diye açtım konuyu:)
Öyle mi dersin cidden? Ben genel olarak alıngan demiyelim de çabuk kırılırım sulugözlüyüm biraz anneme anlattım annem de ilişkini anlatma büyük ihtimal kıyaslama yapıyodur olur böyle şeyler dedi. Kafam karıştı yani ben mi kötü niyetliyim diye. Her konuşmamız ilişkim, sevgilimin ne aldığı, ne yaptığı annem bile bukadar didiklemiyo ilişkimi:44:
Aslında severek nişanlandı ama iş güç aileler gibi sorunlar oldu ben hep siz aile muhabbetlerine karışmayın kendiniz halledin canını sıkma dedim o dönüp seninkinin niyeti yok galiba ahaha deyince ekran başında kalıyorum her seferinde
Ablam da aynı yaştasınız sen hep yeni mezunuz nasıl evlenicez deyince aynı yaştasınız diye kırılmıştır belki dedi.
Bence arkadaşın evlilik nişan falan bu gösterişlere takılan tiplerden olmuş...benimde bi arkadaşm vardı kızla ne zaman konuşsak ayy şunu aldım ayy şuraya gidicez düğün hep bu hiç demezdi ki sen nasılsın hep kendi anlatırdı böyle bu tiplere ben buldumcuk diyorum ...Senin arkadaşın da şimdi nişanlanıo ya sana takmış kendini bi adım ötede görüyo konuşmalarında pek bi samimiyet göremedim ben bak ben nişanlanıorum sende hala bir şey yok gibi düşündüm...
Ben olsam ilişkimi azaltırdım o arkadaşmla ve ilişkime dair bir şey anlatmzdm eh falan der geçerdim kendini kıyaslıcak başka bir şeyler bulsun
bu tür muhabbetler çok yakın iki kız arkadaş arasında olabilir..o seni sen onu ii bilirsiniz niyetini çünkü..
ama fazla samimiyetiniz yoksa ayrıntıları istemesi, baba parası yiyo falan demesi bi sanane dedirtio insana yani...
Bence arkadaşın evlilik nişan falan bu gösterişlere takılan tiplerden olmuş...benimde bi arkadaşm vardı kızla ne zaman konuşsak ayy şunu aldım ayy şuraya gidicez düğün hep bu hiç demezdi ki sen nasılsın hep kendi anlatırdı böyle bu tiplere ben buldumcuk diyorum ...Senin arkadaşın da şimdi nişanlanıo ya sana takmış kendini bi adım ötede görüyo konuşmalarında pek bi samimiyet göremedim ben bak ben nişanlanıorum sende hala bir şey yok gibi düşündüm...
Ben olsam ilişkimi azaltırdım o arkadaşmla ve ilişkime dair bir şey anlatmzdm eh falan der geçerdim kendini kıyaslıcak başka bir şeyler bulsun
böyleleri genelde didiklemeyi sever ama sende tersi onun gibi davran bak hemen konuyu kapamaya çalışır. Birazda kedi uzanamadığı ciğere mi desem ne :26:
hiçte alınganlık yapmıyorsun... bir insan kıskanc olurda bu kadar bellı etmez hani:) bence hıc yazısmayın bu kızla onun hıcbıseyınden sıze yarar gelmez..
ben olsam bırsey demeden arkadaslıgımı kesersem ıcımde kalırdı son bır darbe yapardım:)
bir daha sözü nişana düğüne getırdıgınde senın evlenmekten baska konusacak dert edecek bırseyın olmayabılır ama bızım hayata karsı ıdeallerımız var suan evlılıklten cok baska cabalar ıcındeyız malesef senın gıbı koca derdıne dusemedm daha derdım:)
ben bıle tanımadan sınır oldum kıza ya:)
Üzüldüm ya keşke sen alıngansın deseydinizkasıtlı yapıyo oluşu en fenası heves edip şunu aldık bunu yaptık dese hevesini de paylaşırım çok da mutlu olurum onun mutlu oluşuna aa ben de niye yok deyip kıskanmam bile ama böyle olunca canım sıkılıyo.
Zaten 2-3 yıldır iletişimimiz bayram doğumgünü vs özel günlerde kutlama/tebrik sonrasında da ee ne var neyok diye açılan muhabbetler:44:En yakın arkadaşım bile didiklemiyo ki ilişkimi bu kadar:26:
Malesef o kadar çok ki bu insanlardan.
Evleniyorsun yahu,herkesin yaptığı bir şey.
Sanki sadrazam alıyor hatunları,evlendikten sonra da bir kociş bebiş muhabbeti alıp başını gidiyor.
Rabbim buldumcuk yapmasın kimseyi.
Ben de çok çabuk kırılırım,artık takmamaya çalışıyorum.
Kıyaslama yaptığı bariz,bence tavrını belli et. Tamamen kesmek istemiyorsan muhabbeti.
Severek nişanlanmış olması milletin ilişkisini didiklemesini haklı kılmıyor ama.Başkalarının üzerinde yapamadığı ego tatminini sizin üstünüzde deniyor.
arkadaşınız kıyas işine girmiş hadi hayırlısı
emin ol bu kıyaslamalar devam eder ve iğnelemeler. o yüzden mesafe iyidir.
benim kuzenim de aynı şeyi yapıyordu bana ben kendimi geri çektim şimdi arada mesaj atar mesajı da " eee nasıl gidiyor evlilik "
en son ben de iyiyim sağol hoşçakal yazdım. olan o oldu.
mesafe şart.:26:
Malesef o kadar çok ki bu insanlardan.
Evleniyorsun yahu,herkesin yaptığı bir şey.
Sanki sadrazam alıyor hatunları,evlendikten sonra da bir kociş bebiş muhabbeti alıp başını gidiyor.
Rabbim buldumcuk yapmasın kimseyi.
Bunlar da sanki annelerinden evlenecekleri yaşta doğmuşlar. Düşünsene hooop diye gelinlik kız doğurmuşlarYa da evlenmeyi cok önemli bir mertebeymiş gibi görüyorlar :)
Takma kafana, samimiyetini de asgariye indir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?