- 8 Ekim 2010
- 847
- 177
- 323
- 37
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
canım sıkıldığı içinhiç arayamadım henüzHayır siz alıngan değilsiniz gayet normal istekleri olan bir kadınsınız.
Eşiniz anormal .Bu kadar bireysel yaşamayı seviyorsa hayatına birini dahil etmemeliydi o zaman yalnız yaşamını sürdürmeli ve yalnız ölmeliydi.
Böyle insanların evlenmesi anlamsız bana göre.
Ayrıca gün içinde canım sıkılır ararım kocamı bu ne bir kez iki kez muhabbeti bile saçma yani .
bunu anlatamıyorum.evet ben kendimi tehlikeli bir duruma sokmam.ama bu sadece bana bağlı birşey değil neler duyuyoruzDunya hali. Esine gore Kendini tehlikeye atmayacak olman tehlikeli bi durumda olmayacagin anlamina gelmez. Fazla vurdumduymaz.
Kimseye dönmüyorsa cidden yoğun demek ki adam telefonu amacı dışında kullanmayo sevmiyo demek ki gerekmedikçe aramayın siz de gerekmedikçe aramaz deyip aradığınızda açabilir o zamangün içinde aradığımda görmedim sessizdeydi vs diyor.zaten gün içinde arayan neredeyse kimseyi açmıyor
çalışma konusunda sıkıntı yok.bunu destekler hep.Kocanız çalışmanızı istiyor mu yoksa içten içe bir gönülsüzlüğü var mı? Bir de sizi hiç kıskanır mı?
bunun bir ortası hakkaten yok herhaldeBizimki de tam zıttı. Aşırı endişe ediyor evin önündeki bakkala giderken bile haber vermek zorundayım yoksa cıngar çıkar. Ayarını tutturan erkek var mı ya?
önce de böyleydi bence ben fark edemedimevlenmeden once de boylemıydı? benım eskı den hayatımda boyle bırı vardı ve hemen postaladım. hıc gelemem boyle vurdumduymazlıga. degıl sevgılım kocam bıle olamaz boyle tipler
konuştuğum zaman özür diliyor haklısın diyor bu kadarBencede konuşmayı deneyin yoksa düzelmez
gün içinde hal hatır sorma ona göre fazla.nasılsa akşam görüşecez mantığındabence eşin evli olduğunu unutmuş , bu bir çeşit sorumsuzluktur günde on kez aranmaya sürekli bıç bıç takılmaya bende karşıyım ama insan merak eder, bir hal hatır sorar, eş dediğin zor anında yanında yoksa niye evlenilir ki????
hayır değileşiniz yabancı mı?
hayır değil
eşimde açmaz telefonu işteyken.fakat şehir dışındayken de haber vermiyormusunuz geldim dönüyorum şu saatte vs.
işten geççıktığımda da dalmışım saati fark etmedim vs demişti.mesela yemek için aramaz çünkü kaç olursa olsun evde yemek mutlaka birlikte yenir.telefon konuşmayı sevmemeyi anlıyorum ama zaten ben uzun uzun konuşan birideğilim ki
merhametlidir.evin içinde ilgilidir kendine göre.onagöre ben abartıyorum.gün boyu en kötü ne olablir ki şeklinde yaklaşır hep
umarım bu düzeyde değildir:)Bir gün evde olmasan bu evde ne eksik diye düşünmeyecekmiş gibi bi profil
korkarım ki kötü bir tecrübeyle bunu öğrenecekBu nasıl bir yaklaşım?
İnsanların başına kötü şeyler ne zaman geliyormuş?
Allah korusun, bir kaza geçirseniz benim elimden ne gelir ki ambulansı ara falan mı diyecek acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?