İlk yıldan küçük ilçede dikkat çekmek istemedim bir de o öğretmeni ilçe milli eğitim müdürü bizzat arayıp müdürlüğü teklif etti. Benim dilekçem yok sayıldıEn başta makaminiza sahip çıkmanız gerekiyordu kendinize saygı duyulmasi için.Bende öğretmenim dışardan gelen ister istemez dislaniyor maaalesef
Anlıyorum kıdemi neydi acaba torpil mi yapildiİlk yıldan küçük ilçede dikkat çekmek istemedim bir de o öğretmeni ilçe milli eğitim müdürü bizzat arayıp müdürlüğü teklif etti. Benim dilekçem yok sayıldı
Öğretmen normal okula geçmiş yıllarda fiziki olarak çok emek vermişAnlıyorum kıdemi neydi acaba torpil mi yapildi
Sen alıngansın bence doğru yapmış. 1 gün gelmemiş sadece müdür o anı kollayıp karar verme yetkisi bulmuş gibi davranmışsınız. Eğer illa o gün söylenecekse gün arayın ya da mesajla müdüre hatırlatın. Ya da salı günü yapılacağını duyurmamı ister misiniz? Deyin. Sizin li gereksiz atılganlık olmuş.Ben küçük bir okula kadrolu müdür yardımcısı olarak atandım. Müdürlük için de yazın dilekçe falan vermiştim öncelik benimdi bu konularda mahkeme kararları falan var. Fakat daha önce o okulda müdürlük yapan bir öğretmeni milli eğitim sene başında okul müdürü olarak görevlendirdi. Bende bu ilçede ilk senem dikkat çekmeyeyim diye itiraz yoluna gitmedim. Genel olara aramız normaldir samimi değiliz ama işim olduğunda beni idare etmişliği çoktur Ama dün şöyle bir muhabbet oldu canım sıkıldı. Müdürün bir işi olduğundan okulda değildi, bu hafta da yerli malı haftası öğretmenler sürekli ne zaman yapacağız önümüzdeki hafta yapalım diye konuşuyorlardı. Bende tüm sınıflar için yerli malı salı olacak diye mesaj attım whatsappa. Müdür de özelden bana sormadan karar vermeyin minvalinde hafif sert bir şey söyledi. Çok bozuldum açıkcası. Okulda sekreter gibiyim hiçbir iş bilmiyorum , hiçbir şey bana danışılmıyor, hiçbir şey konusunda bilgi verilmiyor, öğretmenler bike benden daha hakim konulara. Sadece imza attırmak ve evrak toplamak yaptırılıyor. Bu kadar basit bir şeyde sert bir cevap vermeye gerek var mıydı diye düşünüyorum. Yoksa ben mi çok alınganım.
Yani tam olarak ne bekliyorsunuz idarecilikten?yönetici olmak etiket gibidir malesef size ne yapışırsa o kalır üzerinizde .Ben küçük bir okula kadrolu müdür yardımcısı olarak atandım. Müdürlük için de yazın dilekçe falan vermiştim öncelik benimdi bu konularda mahkeme kararları falan var. Fakat daha önce o okulda müdürlük yapan bir öğretmeni milli eğitim sene başında okul müdürü olarak görevlendirdi. Bende bu ilçede ilk senem dikkat çekmeyeyim diye itiraz yoluna gitmedim. Genel olara aramız normaldir samimi değiliz ama işim olduğunda beni idare etmişliği çoktur Ama dün şöyle bir muhabbet oldu canım sıkıldı. Müdürün bir işi olduğundan okulda değildi, bu hafta da yerli malı haftası öğretmenler sürekli ne zaman yapacağız önümüzdeki hafta yapalım diye konuşuyorlardı. Bende tüm sınıflar için yerli malı salı olacak diye mesaj attım whatsappa. Müdür de özelden bana sormadan karar vermeyin minvalinde hafif sert bir şey söyledi. Çok bozuldum açıkcası. Okulda sekreter gibiyim hiçbir iş bilmiyorum , hiçbir şey bana danışılmıyor, hiçbir şey konusunda bilgi verilmiyor, öğretmenler bike benden daha hakim konulara. Sadece imza attırmak ve evrak toplamak yaptırılıyor. Bu kadar basit bir şeyde sert bir cevap vermeye gerek var mıydı diye düşünüyorum. Yoksa ben mi çok alınganım.
Okul idare isini bilmeyen biri olarak,özel sektörde dahi patrona sormadan tarih vermezdim.Ben küçük bir okula kadrolu müdür yardımcısı olarak atandım. Müdürlük için de yazın dilekçe falan vermiştim öncelik benimdi bu konularda mahkeme kararları falan var. Fakat daha önce o okulda müdürlük yapan bir öğretmeni milli eğitim sene başında okul müdürü olarak görevlendirdi. Bende bu ilçede ilk senem dikkat çekmeyeyim diye itiraz yoluna gitmedim. Genel olara aramız normaldir samimi değiliz ama işim olduğunda beni idare etmişliği çoktur Ama dün şöyle bir muhabbet oldu canım sıkıldı. Müdürün bir işi olduğundan okulda değildi, bu hafta da yerli malı haftası öğretmenler sürekli ne zaman yapacağız önümüzdeki hafta yapalım diye konuşuyorlardı. Bende tüm sınıflar için yerli malı salı olacak diye mesaj attım whatsappa. Müdür de özelden bana sormadan karar vermeyin minvalinde hafif sert bir şey söyledi. Çok bozuldum açıkcası. Okulda sekreter gibiyim hiçbir iş bilmiyorum , hiçbir şey bana danışılmıyor, hiçbir şey konusunda bilgi verilmiyor, öğretmenler bike benden daha hakim konulara. Sadece imza attırmak ve evrak toplamak yaptırılıyor. Bu kadar basit bir şeyde sert bir cevap vermeye gerek var mıydı diye düşünüyorum. Yoksa ben mi çok alınganım.