ben mi alınganım?

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
Kızlar merhaba şuan 6 aylık hamileyim.
Bayramda eşimin köyündeydik. arefe gününden gittik.
Bayramın birinci günü kahvaltı yapıyoruz ay hiç bayram hevesim yok kıyafetlerimi bile giyesim yok dedi.
( Bu arada bir sürü kıyafet aldı ve hepsini giydi) Sonra yan köyde görümcemin arkadaşı var kayınpederim o kızın ailesini sevmiyor pek. Görümcemde şey dedi kaç kere buluşalım diyor Ayşe ama buluşmak istemiyorum dedi ona rağmen onun yüzünden kavga çıkardı)
Birinci gün ailemin köyündeydik sabahtan akşama kadar fakat gece kalmadık.
Neyse konuya geleyim: görümcem her bayram ben ailemin yanına giderken suratı beş karış oluyor.
( Kendi köylerinde pek fazla insan yok bizim köy daha kalabalık bu arada) Sende gel dedim. Yok gelmicem misafir gelir dedi.
Neyse aynı gün kahvaltıdan sonra mutfakta iş yapıyordu. ( ben içerde uyuyakalmışım aynı gün bayram sabahı kahvaltıdan sonra, herkesin hizmetçisi ben miyim bilmem ne annesiyle tartışıyorlar, bişey demedim, )
Sağolsun iki gün kayınvalidem biz uyanmadan kahvaltıyı hazırladı son gün ikimiz beraber hazırladık bulaşıklarada hepsine yardım ettim, ikinci gün akşamı bir sürü misafir vardı görümcem ben duruladım nasıl yoruldum..
ikinci gün gündüz eşimin köyündeydik eve girdik, görümcemin başka köyde arkadaşı varmış onun yanına gidicem arabayla dedi.
Kayınpederim izin vermedi. Kayınvalideyle görümcenin suratı beş karış oldu. Nasıl bağırıyor ama evin içinde görümcem kurtulun benden artık kimse beni anlamıyor kapı falan çarpıyor birde.
Neyse 1 saat geçti pilav yapıyordu annesine dedi bu ne biçim pirinç pişmiyor, kayınvalidemin her söyledğini tersledi kayınvalidem de kızdı, bide annesiyle kavga etti benden kurtulun bilmem ne diye yine bağrış çığrış. Kayınpederim girdi içeri günümü karartma dedi. Görümcem de inşallah uzaklara giderim dedi. Kayınpederimde inşaalh dedi. Görümcem sonra baba bide inşallah diyorsun pes diye bağırdı.
MArkete gidilecekti ben gitcem dedi çünkü arabayla gidilecekti. Eşimde ben giderim dedi. Surat düştü yine. Eşimde yalvarıyor tamam sen git madem diye. Görümcem eşimin suratına bakmıyor tamam gitmicem ya of diyor.
Neyse kızlar üçüncü gün başka arkadaşının yanına gitti. Ev o kadar sessiz ve huzurluydu ki. İş yapmak bile keyif verdi kayınvalidem kayınpederim ben eşim güzel yemek hazırladık çay içtik.Kayınpederim görümcemi arayayım da yemeğe gelsin dedi. Kayınvalimde aman boşver arama dedi.
Evde iş yapıyor diyelim o an ben oturuyorum suratı anında beş karış oluyor gerçekten bıktım artık eşimle kavgalarımıza sebep oluyor. Eşimde biliyor kardeşinin huyunu ama bişey diyemiyor..
Bu arada o 23 yaşında ben 25. okulu bu sene bitrdi. Aile apartmanındayız. Alt katımız kayınvalidemlerin katı görümcem malesef çoğunlukla orda kalıyor yani sürekli onun tripleriyle boğuşuyorum. Birde bana diyorki benim suratım asık olduğunda sor hani sana karşı değil diyor. iyi de ben onun peşinde mi koşcam acaba nasıl diye??

Ne yapayım Allah aşkına diyin bana?

** Bİrde cumartesi günü annemle bebeğe alışverişe çıkmak istiyoruz. Kayınvalideme ve görümceme ne diyim şimdi o gün göremicekler evde beni. Ayıp olmasın da diyorum. Çünkü daha bişey almadık bebeğime onlarla da çıkarız illaki?

-----İş yerindeyim eksik yazmış olabilirim affedin ----

Ben anlamadım neye alındığınızı bile..

Son düzenleme:
Görümce zaten kaprisliymiş size özel değil, siz niye alınganlık yapıyorsunuz anlamadım, he deyip geçin.

Alışveriş için de çıkın gidin annenizle, kimi ilgilendirir yahu? Evde görmeleri şart mı sizi, alışverişe gittik dersiniz bitti.

Konunun yüzde 2 sini anladım
Oda; görümceniz ergenlikten çıkamamış, siz de boşa geriyorsunuz kendinizi

Buraya kadar kimden bahsettiğinizi yazmamışsınız bile.

Anasıyla babasıyla tartısamıcak mı kız, seni ilgilendiren bir durum yok sen ne diye alınıyorsun?

Gorumcenin seninle bir durumu yok takma.

Annenle alisverise gittigini soyle annem bebek alisverisi yapmak istiyor de o kadar.
Bende yapmak istiyordum derse gel dersin.

Görümcen sana kasıtlı davranmıyor belli alınacak bişi yok çok fazla takip halindesin zerre kadar iyi niyetin kalmamış herşey batıyor zaten evlenip gider mesafeli dur

ya kızı bezdirmişler. 23 yaşında üniversite bitirmiş arkadaşıyla izinle görüşüyor. markete izinle gidiyor. onun tavrı ailesinedir. üzerinize alınmayın. haklı da bence.

Ben anlamadım neye alındığınızı bile..

Konunun yüzde 2 sini anladım
Oda; görümceniz ergenlikten çıkamamış, siz de boşa geriyorsunuz kendinizi

Her defasında benim yanımda kavga çıkarıyor ve iş yaparken oraya buraya çarpa çarpa iş yapıyor benim yanımda yapıyor ama hep

Buraya kadar kimden bahsettiğinizi yazmamışsınız bile.

Hanımefendi eksik bilgi olmasın diye ayrıntı verdim.

Anasıyla babasıyla tartısamıcak mı kız, seni ilgilendiren bir durum yok sen ne diye alınıyorsun?

Benim yanımda her defasında tartışıyor, biz çıkacağımız zman özellikle.

Gorumcenin seninle bir durumu yok takma.

Annenle alisverise gittigini soyle annem bebek alisverisi yapmak istiyor de o kadar.
Bende yapmak istiyordum derse gel dersin.

Ama benm yanımda çıkarıyor kavgaları.
aaa aldktan sonra göstersem kesin kaynanam alınır. Biz neciyiz der. Çok açıksözlü

Görümcen sana kasıtlı davranmıyor belli alınacak bişi yok çok fazla takip halindesin zerre kadar iyi niyetin kalmamış herşey batıyor zaten evlenip gider mesafeli dur
Çok şımarık her şeye kavga çıkarıyor inanın bıktım

ya kızı bezdirmişler. 23 yaşında üniversite bitirmiş arkadaşıyla izinle görüşüyor. markete izinle gidiyor. onun tavrı ailesinedir. üzerinize alınmayın. haklı da bence.
Yok ya normalde izinle gitmiyor. Gayet rahat. Ama her şeye tavır yapıyor hiç bişeyden memnun değil. Sevgili yok çok istiyor sevgilisi olmasını.

Öncelikle gçrümcenizi sürekli takip etmekten vazgeçin bence.
Annesi babası, tabii tartışabilir, assın suratını size ne?
Bizim Türk insanı her şeyi kafasına takıyor...

Ama benm yanımda çıkarıyor kavgaları.
aaa aldktan sonra göstersem kesin kaynanam alınır. Biz neciyiz der. Çok açıksözlü
Annesi bile yemege cagirma demis onlarda memnun degiller onlarada yapiyor demekki ayni seyleri.Kisisel olmadigi surece sorun yapma.

Giderken haber ver dedim zaten gelmek isterse gelir.

Onlar aralarında tartışmışlar size ne oluyor? kız bütün işi size yıksa tamam haklısınız ama bayramın ilk günü daha kahvaltı edilmiş gidip uyumuşsunuz kız da söylenmiş. Tek kişi nasıl yetişsin beraber yapmışsınız o d ayardım etmiş bulaşıklara tek yıkamamışsınız ki. Arkadaşına bayram ziyaretine bile gitmesine karışan bir babası var ben olsam görümcenin yerinde bende bozulurdum yani. Sizi ilgilendiren bir şey yok ortada. O da yorulmuş demek ki. Üzerinde durmayın.

Size ne anasıyla babasıyla tartışmasından yahu
Genel olarak huzursuz bı kızmış ailesiyle arası gerginmis siz anlatmışsiniz zaten
Mevzuyu nasıl kendinize bağladiniz :))
Sizi sevmediğini düşünüyorsanız mesafeli olursunuz

Vallahi ben kiza hak verdim. Belliki anne baba baskici belli bir yasa gelmis üniversite okumus merkete bile giderken izin almasi gerekiyor. Diyorsunuz ki surati düsüyor, kiz size is buyurmamis bile. Genel durumundan s1k1lmis, yorulmus belliki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…