- 9 Ağustos 2021
- 210
- 267
- 23
- 32
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
-
Bence de.. KesinlikleSadece X i sizden biraz daha çok seviyor.
Haklısınız.. Ama ondan arta kalan vakitlerde sizinle samimi bir iletişim kurmak istese, eger yapmıyorsanızda trip yapıyorsun ya da dengesizsin gibi ifadeler lullansaSizinle yakındır evet ama o kişiyle çok daha yakın ve samimi olabilir. Bu çok da alınılacak, bozulacak bir şey değil. Yani en azından ben umursamazdım.
Kolay ulaşılır olmamaya çalışın o zaman. Ama bunu hani sen beni sevmiyorsun hep X e gidiyorsun havasında çocuk gibi değil de gerçekten başka meşguliyetleriniz olduğundan yapın mesela. O zaman sizin için de bu arkadaşınizin genel değeri hak ettiği düzeye iner çok üzülmemeye başlarsınız X i tercih ettiğinde.Bence de.. Kesinlikleama ben üzülüyorum
Yani kıskanmak değil.. Bana ulaşmak daha kolay, o yüzden boş zamanları benle degerlendirip öteki zamanlarda 2.planda hissetmek hoşuma gitmiyor
Sizin bu kıskançlıklarınızı X e anlatmıyorsa hiç bir şey bilmiyorum böyle birini tanıyorum çünkü
Gerçekten böyle yapmaya çalışıyorum ama ben bu tavırları saçma buluyorum.. Yansıtıyorum galibaX kişisi sizden daha yakın arkadaş gibi sanki. Ama kendinizi üzmeyin takmamaya çalışın ne kadar değer gördüğünüzü düşünüyorsanız siz de o kadar değer verin.
O sizi gerçek dost olarak görmüyor. Öyle görmüş olsaydı eğer ki sizin yaptığınız konuşmalardan sonra sizin yanınızda konuşmalarına dikkat etmesi gerekirdi. Paylaşılamayan olmaktan çok mutlu sizin onu paylaşamadığınızı bildiği için bilerek yapıyor sizi sinir etmek için...Olabilir.. Kıskançlık yapıyorum dimi aslında kendimi değersiz hissediyorum ondan
Xle iş dışında görüşmüyorlar, biz görüşüyoruz.. Sabah öğle X gidene kadar beraber, X gidince bana dönüyor.. Bende o zaman bozuluyorumKolay ulaşılır olmamaya çalışın o zaman. Ama bunu hani sen beni sevmiyorsun hep X e gidiyorsun havasında çocuk gibi değil de gerçekten başka meşguliyetleriniz olduğundan yapın mesela. O zaman sizin için de bu arkadaşınizin genel değeri hak ettiği düzeye iner çok üzülmemeye başlarsınız X i tercih ettiğinde.
İlk cümlenize katılıyorum.. Ben oysaki öyle cok ders cıkarmıştımki kendimeO sizi gerçek dost olarak görmüyor. Öyle görmüş olsaydı eğer ki sizin yaptığınız konuşmalardan sonra sizin yanınızda konuşmalarına dikkat etmesi gerekirdi. Paylaşılamayan olmaktan çok mutlu sizin onu paylaşamadığınızı bildiği için bilerek yapıyor sizi sinir etmek için...
Arkanızdan konuştuğuna eminim o yüzden uzak durun derim size.İlk cümlenize katılıyorum.. Ben oysaki öyle cok ders cıkarmıştımki kendime
Uzak duramasamda özel paylaşmamaya gayret edeceğim. Bu sayede daha az kafaya takarımArkanızdan konuştuğuna eminim o yüzden uzak durun derim size.
Haklısınız tabiki onun yokluğunda sıra size geliyor onun muadili gibi bı şeysiniz sanki. Onun için diyorum hani çok sık görüşmeyin farklı meşguliyetleriniz olsun o zaman bu kadar canınız sıkılmazXle iş dışında görüşmüyorlar, biz görüşüyoruz.. Sabah öğle X gidene kadar beraber, X gidince bana dönüyor.. Bende o zaman bozuluyorum
Belki alınganlık yapıyorumdur, abartıyorumdur bilmiyorum. Ama iyi hissetmiyorum sonuçta
Aslında ben bunu tecrübe edeli çok oldu, öğrenmemişim demekki hala yaşıyorum aynı şeyleriHaklısınız tabiki onun yokluğunda sıra size geliyor onun muadili gibi bı şeysiniz sanki. Onun için diyorum hani çok sık görüşmeyin farklı meşguliyetleriniz olsun o zaman bu kadar canınız sıkılmaz
Kesinlikle öyle.. Ayna gibi olmak lazımİşyeri içerisindeki ilişkiler genellikle çıkar üzerine kurulur.X,Y,Z kişisi fark etmez,çok moral bozulacak bir durum yok.Kim nasıl davranıyorsa öyle karşılık verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?