- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha sorarsa ona de ki;
Benimki beni almayacak, o baba parası yemekle meşgul bense evde kaldım. İşim yok gücüm yok.
Evde bir yerlerde kına olacaktı adresi verirsen kargo 3 güne gelir
Ne istiyorlar bunlar ya konuşma boşver
:) arkadaş kıskançlık yapmış galiba. Aslında ona pek yorum yapamicam. Ama sevgilinin 23 yaşında hâlâ okuyo olması baba parası yiyo anlamına gelmiyo. Bence sakın böyle düşünüp üzme kendini. Ne güzel ki öyle imkânı var. Okuyorsunuz ailen biliyo e yani acele ne diye demi :)
sadece yüzük olsa benimde başımda vardı böyle birtane. şu taktiği uyguladım. onun konuşmasına fırsat vermedim. selam dediği andan itibaren ben başladım sormaya. bana cevap vermekten kendi soramaz oldu. eskisi kadar özelimi didiklememeye başladı. kendiliğinden mesafe koydu yanii. napıyım çivi çiviyi söker. başka çare bırakmadı
Hayır ne aldı da demiyo görmek istiyorum diyo hediyeyi
Bu taktik de iyi kalbini kırmama gerek kalmadan kendi soğur zaten benden
Ses tonundan alaycı mı içten mi olduğu belli olur aslında ama şurda yazılanlara göre. Yorumları hiç okumadım belki belirtilmiştir ama bence arkadaşının nişanlısıyla işler iyi gitmiyor. Arkadaşın en kısa sürede evlenmek istiyor ama onun nişanlısı pek oralı değil. Arkadaşın da içindeki yarayı ve etraftan kendisine gelen hadi ne zaman evleneceksiniz, çok uzattınız baskılarını senle gidermeye çalışıyor. Hani hep sizde birşey yok mu diye sorup durması, seninkinin evlenmeye niyti yok falan demesi aslında kendine teselli. Şimdi ona sorulduğunda seni örnek gösterip ama baaak işte X'inde(yani sen) evlenmiyo falan diyodur.
Düşüncem bu benim canım bir daha derse hiç morlaini bozma, gayet neşeli ol, amacı biraz da seni üzmek seni üzgün görmek haayır biz bu fesatlara karşı ne yapıyoruuuuzzzz hep gülüyoruz, keyfimizi bozmuyoruz. Bir daha sorarsa sen de aynı silahla onu vurabilirsin..
Birde bir yerde ailem bliyor, istediğim zaman görüşüyorum gizlimiz saklımız yok demişsin güzel bir cevap olmuştur onun için. Tuttum yani bu cevabını. :)
Onu deyince de annen beğendi mi bari dedi Aslına bakarsan evlenecekler ama iş durumları sakat aileler anlaşamadı uzun süre sözlü gezdiler çevresi hep bu kadar zaman söz mü olur demiş millet onu o da gelip beni sıkıştırıyo.
Ama evlenen arkadaşlarımda genel tavır bu ya level atladık sanıyolar
Ek olarak telefonla bile konuşmuyoruz ara ara facebooktan yazar, öyle çok yakın olsak yine sorsa didiklese bu kadar garipsemem zaten :/
Ohhooo damadım dyoda başka birşey demiyor derdim tabi ona da başka bir cevap bulurdu. Yani onun seviyese inip ona laf yetiştirmenin sonu yok gibi.. Çok yakın değilmişsiniz zaten hiç görüşme ozaman. Zaten seni boştan yere üzüyor, bir arkadaşın dediği gibi sen onu soru yağmuruna tut, yarasına tuz bas hep...Ben artık öyle yapıyorum böyle gıcık insanların konuşmasına fırsat vermeden canlarının yandığı konulardan bahsedyorum, laf sokuyorum, çok mutlu görünüyorum falan. Arkadaşının acıısı çok tahmin etmiştim senden de kötü haberler alıp rahatlamak istiyor. Ben olsam çıkarırdım bu kişiyi hayatımdan hadi canım çok işim var baaayy diye diye uzaklaştırırdım.
Bu arada hiç alıngalık yapmıyorsun çoğu kişi ben de seni haklı buldum canım.Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...
seni kıskanıyor galiba ,
kendini senle kıyaslayıp ,senden üstün olduğunu kanıtlamaya çalışıyor
bak benim ilişkim ciddileşti sen hala oyalanıyorsun demek istiyor.
gülüp geçmek lazım,
bu evlilik çocuk işlerini yarış haline dönüştüren insanlara da sinir oluyorum,
bende seninle aynı yaştayım şuan benle aynı yaştaki kuzenimin eşi de
çocuk meselesine böyle takmıştı hamile kaldığımda beni sözde tebrik için
aramıştı ve kurduğu ilk cümle beni geçtintabi ben şok sanki yarışıyoruz da onu geçmişim
sonra 3 aylıkken bebeğim karnımda öldü,o hamile kaldı ve millete hoparlörle bağırtmadığı kaldı,
her konuşmamızda eee sende daha yokmu eee sen istiyordun çocuk demeye başladı.
tuhaf karakterler bunlar böyle şeyleri yarış olarak görüyorlar.
Yani insanım sonuçta yaşıtız üstelik belki cidden heveslenicem, moralim bozulacak her konuşmada seninkinin niyeti yok galiba modunda. Annem bile doğum günü hediyemi ben söylemeden sormadı bu bi'de görmek istiyo kıyaslama yapacaktı galiba
Kesinlikle art niyetli yaptığını anladım artık, birinde patavatsızlık etmiş olsa hepsinde de öyle değildir ya...
bence de art niyetli.ve seni kıskandığı için canını acıtmaya çalışıyor sanırım.niyeti yok galiba gibi şeyler derken asıl demek istediği şu:"baakk benim erkeğim beni ciddiye alıyor,beni gerçekten seviyor yüzük taktık evlenicez,seninki ise seni oyalıyor ve ne mutlu ki bana seni ciddiye almıyor yani anlayacağın ben sana üstünlük sağlamış durumdayım.değer verilen,üstte tutulan kadın benim.oh canıma değsin." işte tam olarak bunu demek istiyor ve hissettirmeye çalıştığı da bu.en azından benim düşüncem bu.cinsel egosundaki bir sorun bana kalırsa..
"Sevgilim Almıyo beni" de
canım boşver takılma.Hayatını başka insanların yargılarına göre şekillendiremezsin.Bugün yüzük takan,yarın atar,evlenen boşanır.Önemli olan doğru zamanda doğru insanla olması.İnsanın fikirleri de deiğişir.Dün savunduğun fikir,bugün ters gelir.Ya da şartlara göre davranmak zorunda kalabilir insan.Hayatta ki hedefi,sadece evlenmek olan insanları kaale alma.Bi<zim hedeflerimiz evlenmekle sınırlı değil,zamanı gelince kısmetimizde varsa evleniriz sen tasa etme de geç.
İşte ben onu demeyip bi'kere diyorum tam diyorum onda da toptan arkadaşlık bitiyo zaten
Bundan sonra burdaki yorumları baz alıcam zaten olmadı dediğin gibi ben de didiklerim doğum günü hediyesini görmek istemesine karşılık ay beni bırak da nişanında ne taktılar diyim belki anlar
Keşke hiç başaramadığını bilse valla bi'dünya arkadaşım evlendi ben göremedim öyle el üstünde tutulan falan bu arkadaş da öyle neyse inşallah mutlu ve yoğun olur da bana sarmaz evlenincede daha fırsat vermem zaten
benim de nişanlımla uzun süreli bir ilişkim olduğundan benzer durumlarla farklı kişilerle karşılaştım ve bu cevabı çok kullanırım kesinlikle çeneni yormaktan daha çok işe yarayacaktır sen dalga geçer halde böyle cevap verince kalabilir ama karşındakinin duygu durumuna ve zeka seviyesine bağlı olarak senin dalga geçerek söylediğini işine geldiği için ciddiye almaya da kalkabilir aman sakın şaşırma ben karşılaştım bir an bocalayanlarla o yüzden ben bu cevabın yanında hemen karşı sorularla cevap vermeyi daha çok yapıyorum artık.
hayır beni her gördüğünde evlilik soran insanlara karşı kibar olmam gerekmiyor sanırım ben sana çocuk ne zaman diyor muyum, demem, dememeliyim, üzerime ne vazife?
kesinlikle hayatında başka başarısı olmadığını düşünüyorum ben de, genelde sığ insanların konuşmaları böyle hayatlarındaki özel hayat değişimiyle sınırlı oluyor, iş yerinde bir kız vardı sevgilisi olmuştu (hani başka kimsede yok ya sanki tek sevgilisi olan şahıs ) her kalabalık ortamda insanları tek tek esir alır ıncığını cıncığını anlatırdı tabii anlattığı kişiler bu arada yıllardır ilişkisi olan insanlar, sanki dünya yeniden keşfedilmiş gibi dinlemeni beklerdi bir de of hatırladım fenalık geldi
ben de senin gibiyim sabredersem sonunda feci patlıyorum tüm ilişkiyi kesiyorum ama annemden geliyor o yüzden bana kızamıyor
aman kendini kurtar derim böyleleri biraz yapışkan olabiliyor yukarıda anlattığım kız başka işe girdikten sonra telefonla arayıp kafa ütülerdi e sabır sabır bir yere kadar ne kadar sıkıldığım belli olsa da her halimden devam ettiği için az olan görüşmelerimi de kestim, telefonlarına da çıkmamayı seçmek zorunda kaldım
canim resmen kiyaslama yapiyor ufakdanda hava atiyor bak ayni yasdayiz ama ben buldum evleniyorum daha sende tik yok diye merak etme tatlim boyle arkadas evlensen bile olcak elindekiyle hava atmaya kalkican bizde esimle tanisdik bir ortamda kari kocayla git gel samimi olduk neyse bunlar yas olarak esimle bendende buyukler yeni evliler artik ne dusunduler bilmem birgun bize geldiler bayan ayyy eslerimiz salonda bizde diger odada oturalim kadin kadina guleriz falan neyse kadin benim hayatimi sorgulamaya gelmis kac yilinda gun ay olarak evlendigimi sordu cocuklarimin yasini esimle nerde tanistigimizi evlilik teklifini nasil yaptigini artik bayiltacak kadar soru neyse gittiler esim ilk dedi ayyy sera iyiki gittiler bayilcakdim niye dedim adamda ayni sorulari esime sormus neyse ertesi gun aradi yeminle yaziyorum tam 2 saat bedava konusmasi varmis benim hayatimi didikledi sormadigi tekrar tekrar birsey kalmadi 3 gun sonra esi esimi aramis ayni sekilde sonrada sevimsiz espri yapmis abi aceleniz neydi o yasda evlendiniz simdi bikmadinizmi birbirinizden valla ben cozemedim ne yapmaya calistiklarini daha fazla beynimi yormadan yol verdim gitti bana ulasabilecekleri herseyi degistirdim esimde ayni sekilde artik bize ulasamazlar hic hoslanmam herseye laf sokusturan herseyimi arastiran insanlardan hiccccc hemde hicccc hoslanmam
Benimde böyle bi arkadaşım vardı
-di li geçmiş zamanda bıraktım onu
Pişman değilim
Bu tarz insanlar kıskançtırlar.
Keşke hiç başaramadığını bilse valla bi'dünya arkadaşım evlendi ben göremedim öyle el üstünde tutulan falan bu arkadaş da öyle neyse inşallah mutlu ve yoğun olur da bana sarmaz evlenincede daha fırsat vermem zaten
evlenmek bir üstünlükse evlenip dünyaya çocuk getirmiş,çocuğunu öldürmüş, şerefsizlikler yapmış,aldatmış aldatılmış,psikopat çocuklar yetiştirmiş,çocuklarına eziyet etmiş bütün evlenmişler de çok üstün cidden..evlenmek üstünlükse dünya cidden çok üstün,peygamber gibi insanlarla dolu,evlenmek üstünlükse bizim köydeki herkes üst insan,erdem timsali...Şişedeki sülükleri şişle öldüren kuzenim de çok üstün gerçekten,kendisi evli.saçma sapan şeyler. asıl evlenmemek,yalnız başına hayatta ayakta durmak,özgürlüğü istemek üstünlüktür bence.asıl üstün insan sisteme uymak yerine,kendi sistemini yaratabilen insan bence. evlenmek kolay ve sıradan olan.çok kolay bir eylem,çünkü herkes evlenir. asıl evlenmeyenlerin yaptığı eylem zor olan...
tabi burdaki evli arkadaşlarımıza sözüm yok,eminim güzel ve insani sebeplerle evlendiler...