• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi alınganlık yapıyorum?

Missblue maalesef ki sen alıngan değilsinn canım karşındaki fazla bi havaya girmiş ...Bende böyle durumlarda kendimi sorgulardm acaba o evlenio ben evlenmiorm bende mi sorun var diye ama sonradan anladım ki evlenince başının göge ereceğini sanan tiplerden uzak durmak en iyisi boşa zaman geçio yani ...Sana tavsiyem ilişkinle ilgili ehh idare edioruz falan de geç ...

Monalisa aynen bende 26 yaşındayım önüne gelen çeyiz yapmıomusun yok evlenmiomsn arkadaşlardan da bu tarz işte evlenenlerden bi böyle hava atma durumu falan sonra ama bi sorunu olduğnda sana anlatmak istio bu seferde kapıları sen kapatıosun iyi gününde sana sormuo ki sen nasılsın diye ...Allah hayırlısını nasip etsin Allah her şeyin bi vaktini vermiş yani sırası gelen ölüo doğuyo evlenio nasip kısmet...

Ya inanır mısın kendimden şüphe ettim acaba ilk ben mi bozdum da bu kadar üstüme geliyo diye ama dediklerim de bunlar yani.
Yani kıskansam "ayy valla çok imrendim he Allah bana da nasip etsin inşallah ya" da diyebiliyorum yeri geldiğinde. Öyle bi'yazışıyoruz ki sanki ben onun bahçedeki tavuğuna kıştt demişim de tavır yapar gibi:19:

Ya inanır mısın kendimden şüphe ettim acaba ilk ben mi bozdum da bu kadar üstüme geliyo diye ama dediklerim de bunlar yani.
Yani kıskansam "ayy valla çok imrendim he Allah bana da nasip etsin inşallah ya" da diyebiliyorum yeri geldiğinde. Öyle bi'yazışıyoruz ki sanki ben onun bahçedeki tavuğuna kıştt demişim de tavır yapar gibi:19:

yok yok sende problem yok :1: burda yazan herkeste seni haklı buluo farkındaysan karşındaki arkadaş fena takılmış içinde bilemezsin ki neler düşündüğünü senin için ,,içindeki egoyu sende bir şey yok mu daha diyerek bastırıo sanırım ama boşver ya he de geç yani eğer ki muhabbetiniz varsa çok samimi değilsen hiç sallama bile

hepsenhep katılıyorum yazdıklarına...

samımıyetsızlık hepsınden ayrı bır konu.. bunu cok net hıssettıryor arkadası...

olabılır sen sevgılınle sorun yasıyor da olabılırsın, çok istiyor ama nişanlanamıyor da olabılırsınız bu durumda sızı dusunen kısı bu ıhtımalı dusunup zaten bu sekılde sorgulamalara imalı imalı sorulara girmez...

senınle heyecanımı paylasmak ısterım dıyıp anlatıp inşallah sende bugunlerı yasarsın canım guzel gunlerımızı bırlıkte paylasırız demek baska..... ne zaman evlenıyorsun istemıyor mu sevgılın demek baska...

yok yok sende problem yok :1: burda yazan herkeste seni haklı buluo farkındaysan karşındaki arkadaş fena takılmış içinde bilemezsin ki neler düşündüğünü senin için ,,içindeki egoyu sende bir şey yok mu daha diyerek bastırıo sanırım ama boşver ya he de geç yani eğer ki muhabbetiniz varsa çok samimi değilsen hiç sallama bile

Sanırım dediğiniz gibi sallamamam lazım şeytan diyo sen de bekarlığı sevgili hayatını öve öve bi'hal ol:9:

hepsenhep katılıyorum yazdıklarına...

samımıyetsızlık hepsınden ayrı bır konu.. bunu cok net hıssettıryor arkadası...

olabılır sen sevgılınle sorun yasıyor da olabılırsın, çok istiyor ama nişanlanamıyor da olabılırsınız bu durumda sızı dusunen kısı bu ıhtımalı dusunup zaten bu sekılde sorgulamalara imalı imalı sorulara girmez...

senınle heyecanımı paylasmak ısterım dıyıp anlatıp inşallah sende bugunlerı yasarsın canım guzel gunlerımızı bırlıkte paylasırız demek baska..... ne zaman evlenıyorsun istemıyor mu sevgılın demek baska...

Ya işte cidden belki ben de heves edicem, ogün mutsuz uyuycam iyi niyetli olsa "olsun canım her şeyi yola koyunda zamanı gelince size de nasip olur" derdi dediğin gibi. Açık açık seninkinin niyeti yok ahaha diyerek aşağılıyo sanki beni. Çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için art niyetli değilmişim demekki.

Monalisa aynen bende 26 yaşındayım önüne gelen çeyiz yapmıomusun yok evlenmiomsn arkadaşlardan da bu tarz işte evlenenlerden bi böyle hava atma durumu falan sonra ama bi sorunu olduğnda sana anlatmak istio bu seferde kapıları sen kapatıosun iyi gününde sana sormuo ki sen nasılsın diye ...Allah hayırlısını nasip etsin Allah her şeyin bi vaktini vermiş yani sırası gelen ölüo doğuyo evlenio nasip kısmet...

Valla öyle insan olsa olur,olmasa ne olur.:ssz: Böyleleri anca hava atmaya,kötü gününde de bir tekme daha atmaya programlanmış.:51:

Ay çok güldüm ya Allah da seni güldürsün inşallah:9:Kız kendini sanırım bi'tık üst seviyeye geçmiş olarak görüyo benden. Siz böyle deyince zaten yanılmadığımı anladım daha soğuk olucam:25:

Evet,aynen öyle kendileri seviye atlamış oluyorlar.:10:

Çünkü onların kocişi var,bizim yok.:5:

Valla öyle insan olsa olur,olmasa ne olur.:ssz: Böyleleri anca hava atmaya,kötü gününde de bir tekme daha atmaya programlanmış.:51:

Evet,aynen öyle kendileri seviye atlamış oluyorlar.:10:

Çünkü onların kocişi var,bizim yok.:5:

Şimdiden böyle evlenseler halim perişan demek ki:1: Nedense ortak karar olarak şuan evlilik istemediğimizi anlamıyolar onun yerine evlenme teklifini erkek yapar gibi bi'algı olduğundan kız istiyo oğlan yanaşmıyo zannediyolar.

Şimdi ben mi alınganlık yapıyorum onu anlamak için farklı görüşler görmek adına size sormak istedim.
Bi'arkadaşım var bi'süre aynı şehirde yaşadık sonra sadece Facebook'tan iletişim, bayramda seyranda mesajlaşma olarak iletişimimiz bi'şekilde devam etti. Severim de kızı.

Konuyu anlamanız için biraz detay vereceğim ilk tanıştığımızda ben 18imde "erken evlenmek güzel bence erken anne olup çocuğunla abla kardeş gibi oluyosun" derdim(erkenden kastım 23 falan 18 değildi:1:) o ise tam tersi 30larında evlenmek mantıklı derdi. Gel zaman git zaman büyüdük benim kafa "erken evlenip napıcam ya, 30a kadar yolu var"a doğru ilerledi. Aradan 5 sene geçti yani fikirlerim değişti haliyle. Ara ara konular açıldı ben hep saçma düşünmüşüm dedim artık mantıklı gelmiyo dedim..

Konuşmaların kilit yerlerini yazıcam şimdi;
X:İşte biz de sözlendik çok şükür sizde bi'şey yok mu daha:)
Ben: Dur daha ya okul var daha (aynı yaşıtız kızla)
X:Okul bitince? Sen erken evlenmek isterdin, niyeti yok galiba seninkinin ahah:)))
Ben: Onu dediğimde 18 yaşımdaydım ya, evet niyetimiz yok böyle rahatız zaten iş yok güç yok okulluyuz daha. Annem babam biliyo zaten istediğim an görüşüyoruz:)

Başka gün ben mezun olmuşumdur artık ark.nişan arifesinde ailelerden dert yanar ve konu bana gelir...
X:Ee sizde bi'şey yok mu hala? Bak hayırlı iş bekletilmeye gelmez hee:)))
Ben:Aman X'yaa sizi söz yüzüğümü tutuyo bi'arada sevginiz tutuyo, olacağı varsa zaten görürüm ben de ogünleri Allah hayırlısını nasip etsin :)
X:Hmmm, sen de haklısın :))

Son konuşma:
X:Y'nin doğumgünü hediyesini görmek istiyorum ben de :) (sevgilimin bana ne aldığını soruyo)
Ben: konuyu kaynatıp/ erken kutladı o ya:)
X:niye?
Ben: Ogün müsaitti:)
X:neden?
Ben:okulla, kurs var (yüksek lisans yapıyo iki okulda çok yoğun bigünü boş)
X: seninki baba parası yemeye devam desene:))))) Prof olacak çocuk hahahaa.
Ben: ya evet, varsın olsun imkan veriliyoken okusun işte ne güzel yaşı küçük daha :)

Yani can ciğer olsak cidden anlarım ama niye hep ilişkimi didikliyo ya da bana mı öyle geliyo. Dostum dediğim arkadaşım sadece seninki kutladı dimiiii naptınız dedi ama diyorum ya hergün görüştüğüm dostum her şeyimizi biliriz. Bu arkadaşsa öyle değil.
Cevaplarımı ağır bulabilirsiniz çünkü kullandığı ifadelerle pek samimi portre çizmiyo konuşuyorken sürekli niyeti yok galiba hahaha modunda. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa bıyık altından laf mı sokuyo:44:(Benim de yanlış olduğum noktalar varsa belirtirseniz memnun olurum ona göre şekillenirim) Teşekkür ederim şimdiden. ek:ilişkim dışında bi'şey sormuyo günlük yaşam vs.
44

sinir oluyorum böyle tiplere canım bende de var bir dolu :) tamamen işgüzarlık :) canı sıkılmış milleti didikliyor
senın cvpların gayet relax :) sıkıntı yapma takılcak bir durum yok sadece arkadaşın fazla meraklı
afedersin ama tam mahalle ağzı eee x sende evde kaldın heee ? yakında bunlarlada karşılaşırsın canım
hayatımda kımse yoktu evde kaldın dıyorlardı
nişanlandım düğün tarıhını beklıyoruz e senı istemıyorlar galıba dıyorlar kısacası insanlar hep konuşur :)
kimi boş kimi acıtmak için kimi farkında olmadan takmamalısın :12:

44

sinir oluyorum böyle tiplere canım bende de var bir dolu :) tamamen işgüzarlık :) canı sıkılmış milleti didikliyor
senın cvpların gayet relax :) sıkıntı yapma takılcak bir durum yok sadece arkadaşın fazla meraklı
afedersin ama tam mahalle ağzı eee x sende evde kaldın heee ? yakında bunlarlada karşılaşırsın canım
hayatımda kımse yoktu evde kaldın dıyorlardı
nişanlandım düğün tarıhını beklıyoruz e senı istemıyorlar galıba dıyorlar kısacası insanlar hep konuşur :)
kimi boş kimi acıtmak için kimi farkında olmadan takmamalısın :12:

Sanırım bi'kaç yıl daha evlenmezsek bana da seni istemiyo galiba diyecek:9:
Karar verdim zaten bi'daha ilişkimi kurcalarsan güzel bi'şey diycem ki didiklemesin bi'daha:19:

Ben de monalisa gibi düşündüm, kimsenin arasını açmak istemem ama arkadaşının yazdığı cevapları gördükçe ben burda sinir oldum.Çok gıcık ,sinir bozucu bir portre oluştu kafamda.Bu tür sorular soranları insana bu tarz psikolojik şiddet uygulayanları hiç sevmem,hatta nefret ederim.Fiziksel şiddet bile daha masumdur bu tarz laf sokmaların yanında bana kalırsa.Ben arkadaşının çok da sevgi kelebeği olduğunu düşünmüyorum açıkçası,hatta bildiğin gıcık..Ve sana da öyle şeyler söylememesi gerekir,bence kırıcı şeyler bunlar.Seven biri böyle konuşmaz benim bildiğim.

Yok arkadaşım sen alıngan değilsin.
Var böyle medeni halleriyle övünen insanlar.
Nasıl başarıyorlarsa her taşın altından da çıkarabiliyorlar.
Tepki verdiğinizde de "ahh bak o evlenemedi ya üzülüyor içten içten işte tüh yazık" konumuna düşüyorsun.
Huy meselesi sanırım. Evleniyorum deseniz bu sefer hazırlıklarla ilgili kurcalamaya başlar.
Evlenirsiniz çocuk yok mu çocuk diye soru yağmuruna tutar.
Ne kadar uzak o kadar iyi bana kalırsa..

Ben de monalisa gibi düşündüm, kimsenin arasını açmak istemem ama arkadaşının yazdığı cevapları gördükçe ben burda sinir oldum.Çok gıcık ,sinir bozucu bir portre oluştu kafamda.Bu tür sorular soranları insana bu tarz psikolojik şiddet uygulayanları hiç sevmem,hatta nefret ederim.Fiziksel şiddet bile daha masumdur bu tarz laf sokmaların yanında bana kalırsa.Ben arkadaşının çok da sevgi kelebeği olduğunu düşünmüyorum açıkçası,hatta bildiğin gıcık..Ve sana da öyle şeyler söylememesi gerekir,bence kırıcı şeyler bunlar.Seven biri böyle konuşmaz benim bildiğim.

Yani insanım sonuçta yaşıtız üstelik belki cidden heveslenicem, moralim bozulacak her konuşmada seninkinin niyeti yok galiba modunda. Annem bile doğum günü hediyemi ben söylemeden sormadı bu bi'de görmek istiyo kıyaslama yapacaktı galiba:1:
Kesinlikle art niyetli yaptığını anladım artık, birinde patavatsızlık etmiş olsa hepsinde de öyle değildir ya...

kendileri evlilik yolunda adım yapanlar bunu çok yapıyor. ee siz evlenmiyor musunuz bi yüzük takın bari yoksa istemiyor mu tarzında salla geç. Her ilişki farklıdır nasipse olur zaten bi şekilde. Bi daha sorduğunda o yalvarıyor ama ben hazır değilim de geç :D her gün evlilik teklif ediyor:9:

Son düzenleme:
Yok arkadaşım sen alıngan değilsin.
Var böyle medeni halleriyle övünen insanlar.
Nasıl başarıyorlarsa her taşın altından da çıkarabiliyorlar.
Tepki verdiğinizde de "ahh bak o evlenemedi ya üzülüyor içten içten işte tüh yazık" konumuna düşüyorsun.
Huy meselesi sanırım. Evleniyorum deseniz bu sefer hazırlıklarla ilgili kurcalamaya başlar.
Evlenirsiniz çocuk yok mu çocuk diye soru yağmuruna tutar.
Ne kadar uzak o kadar iyi bana kalırsa..

Büyük ihtimal ilişkim hakkında konuşmak istemiyorum türü bi'şey desem kıskandı olacağım zaten:1:
Her konu sevgiliye bağlanıyo.
X:İşe girdin mi?
Ben: yoo daha başvuru yapmadım.
X:Hmm, seninki de mi girmedi daha:110::110:?

Erkek arkadaşımı tanısa yine tamam her şeyde merak edilmez ki evlenme teklifi alsam bu seferde yüzüğü sorgular kesin:26:

kendileri elilik yolunda adım yapanlar bunu çok yapıyor. ee siz elenmiyor musunuz bi yüzük takın bari yoksa istemiyor mu tarzında salla geç. Her ilişki farklıdır nasipse olur zaten bi şekilde. Bi daha sorduğunda o yalvarıyor ama ben hazır değilim de geç :D her gün evlilik teklif ediyor:9:

"ya tatlım kaç karatlık yüzük almış ama bilmiyorum ya:119: " desem tepkisi nolur acaba deneyesim geldi:37:

"ya tatlım kaç karatlık yüzük almış ama bilmiyorum ya:119: " desem tepkisi nolur acaba deneyesim geldi:37:

ya ekstra kıskanç bi arkadaş vardı başka bir arkadaş evlilik teklifi aldı yüüzğüne bakıp daha büyüğü yokmuymuş diyor. Çünkü sadece kendisi mutlu olmalı başkalarını ezmeye çalışır. Sen de öyle davran ondan daha fazlasını sor. Sevgilimin çok para kazanması lazım de ben öyle kıytırık şeylerle evlenmem de :9::9::9::9:

Bir daha sorarsa ona de ki;

Benimki beni almayacak, o baba parası yemekle meşgul bense evde kaldım. İşim yok gücüm yok.
Evde bir yerlerde kına olacaktı adresi verirsen kargo 3 güne gelir

Ne istiyorlar bunlar ya konuşma boşver :9::9:

ya ekstra kıskanç bi arkadaş vardı başka bir arkadaş evlilik teklifi aldı yüüzğüne bakıp daha büyüğü yokmuymuş diyor. Çünkü sadece kendisi mutlu olmalı başkalarını ezmeye çalışır. Sen de öyle davran ondan daha fazlasını sor. Sevgilimin çok para kazanması lazım de ben öyle kıytırık şeylerle evlenmem de :9::9::9::9:

İşte ben onu demeyip bi'kere diyorum tam diyorum onda da toptan arkadaşlık bitiyo zaten:37:
Bundan sonra burdaki yorumları baz alıcam zaten olmadı dediğin gibi ben de didiklerim doğum günü hediyesini görmek istemesine karşılık ay beni bırak da nişanında ne taktılar diyim belki anlar:9:

Büyük ihtimal ilişkim hakkında konuşmak istemiyorum türü bi'şey desem kıskandı olacağım zaten:1:
Her konu sevgiliye bağlanıyo.
X:İşe girdin mi?
Ben: yoo daha başvuru yapmadım.
X:Hmm, seninki de mi girmedi daha:110::110:?

Erkek arkadaşımı tanısa yine tamam her şeyde merak edilmez ki evlenme teklifi alsam bu seferde yüzüğü sorgular kesin:26:

sadece yüzük olsa:9: benimde başımda vardı böyle birtane. şu taktiği uyguladım. onun konuşmasına fırsat vermedim. selam dediği andan itibaren ben başladım sormaya. bana cevap vermekten kendi soramaz oldu. eskisi kadar özelimi didiklememeye başladı. kendiliğinden mesafe koydu yanii. napıyım çivi çiviyi söker. başka çare bırakmadı:52:

Back
X