Missblue maalesef ki sen alıngan değilsinn canım karşındaki fazla bi havaya girmiş ...Bende böyle durumlarda kendimi sorgulardm acaba o evlenio ben evlenmiorm bende mi sorun var diye ama sonradan anladım ki evlenince başının göge ereceğini sanan tiplerden uzak durmak en iyisi boşa zaman geçio yani ...Sana tavsiyem ilişkinle ilgili ehh idare edioruz falan de geç ...
Monalisa aynen bende 26 yaşındayım önüne gelen çeyiz yapmıomusun yok evlenmiomsn arkadaşlardan da bu tarz işte evlenenlerden bi böyle hava atma durumu falan sonra ama bi sorunu olduğnda sana anlatmak istio bu seferde kapıları sen kapatıosun iyi gününde sana sormuo ki sen nasılsın diye ...Allah hayırlısını nasip etsin Allah her şeyin bi vaktini vermiş yani sırası gelen ölüo doğuyo evlenio nasip kısmet...
Ya inanır mısın kendimden şüphe ettim acaba ilk ben mi bozdum da bu kadar üstüme geliyo diye ama dediklerim de bunlar yani.
Yani kıskansam "ayy valla çok imrendim he Allah bana da nasip etsin inşallah ya" da diyebiliyorum yeri geldiğinde. Öyle bi'yazışıyoruz ki sanki ben onun bahçedeki tavuğuna kıştt demişim de tavır yapar gibi