• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi alınganım

Hayır siz alıngan değilsiniz gayet normal istekleri olan bir kadınsınız.
Eşiniz anormal .Bu kadar bireysel yaşamayı seviyorsa hayatına birini dahil etmemeliydi o zaman yalnız yaşamını sürdürmeli ve yalnız ölmeliydi.
Böyle insanların evlenmesi anlamsız bana göre.
Ayrıca gün içinde canım sıkılır ararım kocamı bu ne bir kez iki kez muhabbeti bile saçma yani .
canım sıkıldığı içinhiç arayamadım henüz

gün içinde aradığımda görmedim sessizdeydi vs diyor.zaten gün içinde arayan neredeyse kimseyi açmıyor
Kimseye dönmüyorsa cidden yoğun demek ki adam telefonu amacı dışında kullanmayo sevmiyo demek ki gerekmedikçe aramayın siz de gerekmedikçe aramaz deyip aradığınızda açabilir o zaman

Kocanız çalışmanızı istiyor mu yoksa içten içe bir gönülsüzlüğü var mı? Bir de sizi hiç kıskanır mı?
çalışma konusunda sıkıntı yok.bunu destekler hep.
ama kıskanmaz.hep derki sen beni kıskandıracak birşey asla yapmazsın öyle bir ortamda bile bulunmazsın der.kıskançlık meselesi eşime göre güven meselesi

yok artık bu nasıl bir insana diyesim geldi.
ben işteki arkadaşımla gün içinde iç hattan arayıp hal hatır sorarım illa ki. buluşuyorum bazen. kız buralı değil bir akrabasında kalıyor. eve ulaşınca haber et diyorum :D yaşım da aynı yani. bilemedim ki ben, bu adam nasıl böyle.

ne biçim adam bu be çok mu aradın.
evlenmeyeydi madem tek başına takılmaya kimseyi umursamamaya bu kadar meraklıydı otursaydı anasıyla.

bence eşin evli olduğunu unutmuş , bu bir çeşit sorumsuzluktur günde on kez aranmaya sürekli bıç bıç takılmaya bende karşıyım ama insan merak eder, bir hal hatır sorar, eş dediğin zor anında yanında yoksa niye evlenilir ki????
gün içinde hal hatır sorma ona göre fazla.nasılsa akşam görüşecez mantığında

ben de çalışırken aranmaktan hoşlanmazdım, ve kimsenin telefonunu açmazdım eşim hariç.
Eşim de keza öyle, hiç birbirimizi muhabbet için aramazdık.
Ancak şöyle bir durum var, ben arayacağım ve açmayacak böyle bir şey olamaz.
Ona ulaşamazsam ofisini ararım, hatta patronunu bile ararım, bunu bildiğinden olsa gerek muhakkak açar.
Çümkü öyle naber nasılsına arayan biri değilim, acil bir durumda eşime ulaşamayacaksam da ne anladım o işten.
Bu şekilde konuştunuz mu, sizin telefonlarınızı muhakkak açması gerektiği konusunda.

Onun dışında şehir dışındayken aramaması da bana çok garip gelmedi. Ben de telefonla konuşmayı sevmeyen biri olduğum için genelde görev icabı ararım çünkü.

Ama siz işten plansız bir şekidle 4 saat geç çıktığınızda aramaması elbette değişik geldi.
yani insanın aklına kötü bir şey gelmese bile yemek şu bu için eşini bekleyecek mi beklemeyecek mi bilmek istemez mi.

eşimde açmaz telefonu işteyken.fakat şehir dışındayken de haber vermiyormusunuz geldim dönüyorum şu saatte vs.
işten geççıktığımda da dalmışım saati fark etmedim vs demişti.mesela yemek için aramaz çünkü kaç olursa olsun evde yemek mutlaka birlikte yenir.telefon konuşmayı sevmemeyi anlıyorum ama zaten ben uzun uzun konuşan birideğilim ki

eşimde açmaz telefonu işteyken.fakat şehir dışındayken de haber vermiyormusunuz geldim dönüyorum şu saatte vs.
işten geççıktığımda da dalmışım saati fark etmedim vs demişti.mesela yemek için aramaz çünkü kaç olursa olsun evde yemek mutlaka birlikte yenir.telefon konuşmayı sevmemeyi anlıyorum ama zaten ben uzun uzun konuşan birideğilim ki

valla açıkçası görev icabı ararım.
eşim muhakkak arar çünkü.
ben sadece eşinizin bazı huylarını anlayabiliyorum demek istedim.
yoksa siz elbette daha fazlasını istemekte haklısınız.

merhametlidir.evin içinde ilgilidir kendine göre.onagöre ben abartıyorum.gün boyu en kötü ne olablir ki şeklinde yaklaşır hep

Bu nasıl bir yaklaşım?
İnsanların başına kötü şeyler ne zaman geliyormuş?
Allah korusun, bir kaza geçirseniz benim elimden ne gelir ki ambulansı ara falan mı diyecek acaba.

Back