- 21 Temmuz 2015
- 34
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi thereisalwayshope
Önceki konuma bakarsaniz benden yaşça büyük biriyle çok iyi anlaştığımı söylemiştim. Bir şekilde görüştük ve sevgili olduk. 2 aydan beri sevgiliyiz. Ama bu süreçte beni 3 kere terketti. Bir anda olmayacak yapamicaz bizden olmaz demeye başlıyor gecenin bir yarısı öyle mesajlar atıyor. Son kez aynı şeyi yaptığında bana merak etme evlenmicez zaten dedi. Sonra benim tüm dengelerim değişti ona karşı yalvardı kaç kez onun dişinin çok ağrıdığını bir anda böyle şeyler demeye başladığını suçlu olduğunu kabul ettiğini söyledi. Ben affettim onu ama eskisi gibi değildim ona karşı o hep aramızda sorun olunca aramızda kalsın diyen bir insandı bende hep aramızda bıraktım. En son psikolojik olarak mutsuz olduğumu onun beni kandırdığını düşündüğümü söyledim ve ayrıldım. İlk kez ayrıldım. 3 gün sonra bana mesaj attı. Bende özlediğim için gerçekten konuştuk. Annesine beni anlattığını söyledi. Ablası ve yengesi beni biliyordu. Ona bir kız bulmuşlar istemiyorum görüşmeyi demiş söylediğine göre. Bana hep sorunlarımız aramizda kalsın diyen insan;ablasina bizim ayrıldığımızi 3 gun icinde anlatmış ve 3 gun icinde yengesi ve ablası ona kız bulmuş. Ben bunları ona soyledigimde bana görüşmediğini görüşse haklı olacağımı söyledi. Ama bende ayni durumu ona yapsam bana yapmayacağını bırakmayacağını soyledim beni resmen gozden çıkardığını soyledim.
Sizce ne yapmalıyım ben böyle davranınca aynı hassasiyetide karsimdan bekliyorum. Çok mu abartıyorum sizce?
Sizce ne yapmalıyım ben böyle davranınca aynı hassasiyetide karsimdan bekliyorum. Çok mu abartıyorum sizce?