ben de siğile takıldım nasıl olmuş o kendi kendine mi oluyormuş birinden mi bulaşıyormuş? birinden bulaşıyorsa sizde olmadığına göre kimden bulaşmış olabilir?
ay gözle görülür bir şey yok ama mide bulandırıcı olaylar silsilesi inşallah bir şey çıkmaz ardından
bana da öyle geliyor veya öyle olduguna inanmak istiyorum. yine de bu durum bakışmayı engellemiyorben bu kadınla hiç konuşmuyorum artık dogal olarak tabi. facebooktanda arkadaştık.sildim.belki anlar,utanır diye. ama yok hala devam ediyor bakmaya.
Gercekten dedigin gibi isim bilmek disinda bir sey bilmeseler, hatta konusmusluklari falan olmasa bile bakismak cidden kotu bir durum, ve bir arkadasimizin da yazdigi gibi duygusal bir duruma isaret.. Bilmeden de konusmak istemem, sonucta doktor degilim uzman da degilim ama bulasici sigil vb seyler kendi kendine olmuyor genellikle, cinsel iliski halinde bulasiyor.. Yani esin o kadinla olmasa bile baska biriyle olmus olabilir. Kendi kendine olduysa bile senden neden saklasin ki? Aksine sana de soylemesi gerekirdi.. :44:
Bilemedim. Umarim oyle bir durum yoktur, sen dikkatli ol algilari acik tut. Belki de sana oyle gelmistir, gunahini aliyoruzdur esinin. Yine de sinek kucuktur ama mide bulandirir iste. :105:
bence çok rahat olun ve asla eşinizin üzerine bu konu hakkında yürümeyin.. ne kadar bu konu açılırsa eşinizde merak uyandırır.. siz eşinizin sevdiği kadın olmaya devam edin.. kendiliğinden çözülecektir inşaAllah.. siz abartırsanız sürekli konuyu açarsanız eşinizi istemeden oraya sevkini sağlamış olursunuz,Allah muhafaza..
Canim silmeseydin keske silmekle o senin onu kiskandigini dusunebilir simdi boyle maymun nefisliler cook kadin degil maymun gibi adamlarin suratina yapisiyorlar ne gurur kalmis ne namus boyle kadinlar erkeklerden beterrr bide cok cesaretli oluyorlar ahlak insana utanc ayip ves bugibi duygular asiliyor ahlaksizlikda maymunluk deli cesaret asiliyor heralde
teşekkür ederim ilgilendigin içinhttp://www.uzmantv.com/sigil-bulasici-midir
doktoru dinle canım.. direk cinsel ilişkiyle bulaşmaz diyor.. kafanı boş yere karıştırma lütfen..
ben de anlamıyorum inanın.kadının kocası hiç evde yok gece geç geliyor çalışmaktan canı çıkıyor.acaba kadın da ilgiyi begenilmeyi eşimde mi arıyor.belki ikisi de kendi egolarını tatmin ediyorlardır??
yani ben kadınla ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. öyle olsa, sen de rahatsızlığını dile getirmişsin.
senin önünde bakışmazlar ki...
Eşinizin öyle birisi olduğunu sanmıyorum anlattıklarınıza göre size seni çok seviyorum diyip uyuyan bir insan, ilgili. Bence eşinizin kafasını bulandırmayın boşverin siz de kadına bakın dik dik. Gözlemlemeye devam edin devam ederse bu durum, ki umarım etmez, o zaman kadını bakışlarından rahatsız oluyorum diye uyarabilirsiniz bence.
umarım öyledir.Ya eşin bakcak insan mı sence deglse bence durum öyledir.senin yanındada bakysa "bkalm eşmin yanındada bna bakıyrmu diye bakydur.yoksa insan böyle şey yaparmı
umarım öyledir.
Canim benim bildigim sigil sadece cinsel yolla bulasmiyor.
Bu konuyu kapat bence ve esine "seni ben engelleyemem, istedigini yap. Keni karakterini ortaya koy. Sonuclarina katlanirsin." imaji ver.
Bence izle sende fark etmemş gbi davran hatta ikisine bi ortam hazrla ne oldugu çıkar.
umarım öyledir.
şu an herşey platonik.ama elimde olmadan izliyorum zaten.