ben mi abartıyorum? :(

HPV ya da diğer adı ile Human papilloma virus enfeksiyonu cinsel yol ile bulaşan ve genital siğil olarak bilinen kondilom’ ların oluşmasından sorumlu olan viral bir enfeksiyon olup mutlaka ciddiye alınmalıdır.

HPV çok fazla reklamı yapılmış bir konudur.

o kadar bilmedigim ve duymadıgım bir şey ki.araştırmam ve doktora gitmemiz gerekiyor.

şu an kocam içeride mışıl mışıl uyurken ben sinirden uyuyamıyoum kızlar.. eşimle aynı işyerinde ama farklı bölümlerde çalışıyoruz.ben eylülde başladım burda işe ve başladıgım günden beri bir kadın diger çalışan arkadaşlara göre bana soguk davranıyordu.sonra bu kadının eşimla bakıştıgına şahit oldum.bu arada kadın evli ve çocuklu.. çok üstünde durmadım o zamanlar.abartıyorum diye düşündüm.ama eşim ne zaman bizim bölüme gelse onları bakışırken görüyorum.mesela benimle konuşuyor ama ona bakıyor.. bu arada bana karşı ilgili, sevgi dolu.az önce "seni çok seviyorum" deyip yattı. peki bu kadınla neden bakışıyorlaar??? :KK43:(( bu arada cinsel ilişkimiz çok az.ayda bir. meger sigili varmış ve bana söylememiş.sen "neden beni istemiyorsun" derken ben bununla ugraşıyordum diye daha dün itiraf etti.güya kendi kendine geçmiş.utanmış diye düşündüm ama bana bulaşsaydı yaaa.beni uyarmalıydı.dün böyle söyleyince özür diledi benden.yorumlarınızı merak ediyorum.

Canim kadinlar ne hissediosa cikar. Sakin kocana sen onami bakiosun hiihh filan deyip kadina dogru itme. Mesela bidaha yakalarsan deki askim kizda guzel dimi gozunu alamadigina gore filan de gulerek. Sora bu senin anladigini ama umursamadigini sanarak kendini geri cekcektir. O bilmem ne kadininda gozu kor olmasin evli bide. Onada imalarda bulun kocan nasil filan nerde calisiodu filan de. Oda rahatsz olsun. Bence boyle:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim kadinlar ne hissediosa cikar. Sakin kocana sen onami bakiosun hiihh filan deyip kadina dogru itme. Mesela bidaha yakalarsan deki askim kizda guzel dimi gozunu alamadigina gore filan de gulerek. Sora bu senin anladigini ama umursamadigini sanarak kendini geri cekcektir. O bilmem ne kadininda gozu kor olmasin evli bide. Onada imalarda bulun kocan nasil filan nerde calisiodu filan de. Oda rahatsz olsun. Bence boyle:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız güzel degil ama bir şekilde onu gördügümü ima edip önemsemiymuş gibi yapabilirm sanırım.

amacım gaza getirmek yada sizi üzmek değil ama

eğer cok kıskanç bir kadın değilseniz (çünkü böyle aşırı derecede kıskanç kadın kafasında kurar ve inanaır) hissettiğiniz sey kesin %80 doğrudur

bide biraz daha geriye bakmak istedim ben eşinizle aynı yerde calışıyorsunuzya aynı andamı girdiniz işe yoksa kim önce girdi ,mesala siz sonra girdiyseniz eşiniz siz işe girerken sorun cıkardımı

karşılıklı bakışıyorlarsa durum abartılmıyordur bence

ben bakışma kısmından hoşlanmadım
bir erkek eşinin yanında devamlı ve sürekli bakışıyorsa bu da ne demek oluyor denir yani
ayrıca eşiniz cinsel olarak çok istekli biriyse ve son zamanlarda ilişkiniz olmuyorsa bunu da sorgulamak gerek
siğil konusuna gelince
ben de siğil vardı koterle yaktırdım...doktora sorduğumda cinsel ilişkiyle bulaşır demişti...
halbuki eşimde siğil yok....çok şaşmıştım .peki nasıl diye? düşük ihtimalle diğer sebeplerden de olabiliyormuş
o düşük ihtimal de geldi beni buldu.....
yani eşine de bu düşük ihtimal vurmuş olabilir...

eşini takibe al ama sezdirme bence

amacım gaza getirmek yada sizi üzmek değil ama

eğer cok kıskanç bir kadın değilseniz (çünkü böyle aşırı derecede kıskanç kadın kafasında kurar ve inanaır) hissettiğiniz sey kesin %80 doğrudur

bide biraz daha geriye bakmak istedim ben eşinizle aynı yerde calışıyorsunuzya aynı andamı girdiniz işe yoksa kim önce girdi ,mesala siz sonra girdiyseniz eşiniz siz işe girerken sorun cıkardımı

karşılıklı bakışıyorlarsa durum abartılmıyordur bence

eşim benden çok yıllar önce girdi ve benim buraya gelmemi o sagladı.ben de bi şey hissediyorum ama bu tamamen platonik ve egosalda olsa çok rahatsız edici :KK43:

bak bunu düşünmemiştim.ne bilim özelimi görsün istemedim.

Canim tam tersi birakda sizin esinizle mutlu oldugunuzu gorsun sarilarken veya yanagindan operken fotonu gorsun sende onun reaksiyonundan cozersin niyetini sen suphelenme diye ya sana yaklasacak ve ya daha kibarlascak veya arkandan is cevircek ama ilk bi esinin niyetini coz

ben bakışma kısmından hoşlanmadım
bir erkek eşinin yanında devamlı ve sürekli bakışıyorsa bu da ne demek oluyor denir yani
ayrıca eşiniz cinsel olarak çok istekli biriyse ve son zamanlarda ilişkiniz olmuyorsa bunu da sorgulamak gerek
siğil konusuna gelince
ben de siğil vardı koterle yaktırdım...doktora sorduğumda cinsel ilişkiyle bulaşır demişti...
halbuki eşimde siğil yok....çok şaşmıştım .peki nasıl diye? düşük ihtimalle diğer sebeplerden de olabiliyormuş
o düşük ihtimal de geldi beni buldu.....
yani eşine de bu düşük ihtimal vurmuş olabilir...

eşini takibe al ama sezdirme bence
teşekkür ederim kendini bilgini paylaştıgın için.sanırım testi varmış bunun öyle mi? nasıl oluyor?

sigil konusunda ne düşünüyorsunuz?sonuçta bulaşıcı ve biz azda olsa birlikte olduk sonuçta.beni uyarmsı gerekmezmiydi?erkekler bu konuda hassas ama beni düşünmesi gerekmezmiydi? :KK43:

inşallah canım sana bulaşmamıştır....
kesinlikle sana söylemesi gerekirdi....
hatta kendi de tedavi olması gerekirdi..
eğer yaşın 26 altındaysa mutlaka aşı olmanı öneriyorum

Canim tam tersi birakda sizin esinizle mutlu oldugunuzu gorsun sarilarken veya yanagindan operken fotonu gorsun sende onun reaksiyonundan cozersin niyetini sen suphelenme diye ya sana yaklasacak ve ya daha kibarlascak veya arkandan is cevircek ama ilk bi esinin niyetini coz

şimdi sildim ya bi daha istek göndermek isteemem.rahatsız oluyorum.ortak arkadaşlarımızdan görüyordur zaten.

inşallah canım sana bulaşmamıştır....
kesinlikle sana söylemesi gerekirdi....
hatta kendi de tedavi olması gerekirdi..
eğer yaşın 26 altındaysa mutlaka aşı olmanı öneriyorum

maalesef degil :KK43: nereye gidiliyor bu test için? bu arada şimdi geçti diyor.kendi kendine geçermi?geçsede iyileşmiş sayılır mı?

Son düzenleme:
evet gerçekten öyle ama ispatlayamadıktan sonra eşinize bu konuyu açmanız doğru değil gibi geldi bana çünkü tabiki kabullenmez

ama egosal bişeysede kendine gelmiştir gerçi :)

ama eşiniz siz işe girerken sorun çıkarmadıysa bişey yoktur yada sonradanmı cıktı bilemicem

kadına bana soğuk demissinizya genel yapışımı böyle acaba sadece size karşımı öyle

dr gitmeyide uzatmayın eger bulaşıcı bişeyse o zamanda sıkıntı

Abartmıyorsunuz bence
Bakışma kısmı hiç ama hiç hoşuma gitmedi
Sizle konuşurken bile bakışması hele..

evet gerçekten öyle ama ispatlayamadıktan sonra eşinize bu konuyu açmanız doğru değil gibi geldi bana çünkü tabiki kabullenmez

ama egosal bişeysede kendine gelmiştir gerçi :)

ama eşiniz siz işe girerken sorun çıkarmadıysa bişey yoktur yada sonradanmı cıktı bilemicem

kadına bana soğuk demissinizya genel yapışımı böyle acaba sadece size karşımı öyle

dr gitmeyide uzatmayın eger bulaşıcı bişeyse o zamanda sıkıntı

geldigimden beri bunu gözlemliyorum.sevilen bi tip aslında.yıllardır orda çalışıyor.yeni gelene yapılan davranışı görmedim ve bi tek onda görmedim..

teşekkür ederim kendini bilgini paylaştıgın için.sanırım testi varmış bunun öyle mi? nasıl oluyor?

jinekoloğa gidiyorsun smear testi yaptırıyorsun...smear testi temiz çıkarsa
doktor muayene ediyor dış genital bölgede de kabarcıklar yoksa henüz bulaşmamıştır
yada bulaşmıştır birkaç ay sonra çıkar bağışıklık sisteminin zayıf olduğu dönemlerde siğiller

X