valla ne diyeceğimi bilemedim ama yerinde olsam bende cok rahatsız olurdum
yaaa?aralarında ne var bilemem ama duygusal bir durum söz konusu bence.... bakışmak ... üzgünüm.
ne dediği önemli değil ama insan arasında bir şey olmayan insanla bakışır mı? bence takip edin.yaaa?( ismi dışında bi şeyini bilmiyor.konuşmuyorlar,şahsen tanşmıyorlar. evli oldgunu çocuklu oldugunu da biliyor.zaten aynı çevredeyiz. "benim evli çocuklu kadınla ne işim olur sapık mıyım?" demişti o kavgada bana.
ne dediği önemli değil ama insan arasında bir şey olmayan insanla bakışır mı? bence takip edin.
eylülden beri aynı durumdalar hem bakışma hem mesafe açısından.
Nasıl baktgda önemli.belki o evli kadın eşine ilgi duydu esinde bunu farketti ki kendisine bakıp bakmadgna bakıyodur belkı.oda olabılir
haklısın beraber doktora gidelim dedim.gidicez. abartıyor olabilirim.yani bakışma var ama ne kadarı masum ne kadarı egosal ne kadarı sorun bilemiyorum tam.bu siğil nasıl bulaşır onu da bir araştırsanız? benim çok bilgim yok ama kafama takıldı.
belki bakışma olayını abartıyorsunuzdur...
bana da öyle geliyor veya öyle olduguna inanmak istiyorum. yine de bu durum bakışmayı engellemiyorben bu kadınla hiç konuşmuyorum artık dogal olarak tabi. facebooktanda arkadaştık.sildim.belki anlar,utanır diye. ama yok hala devam ediyor bakmaya.
İyi geceler,
Eşiniz bence size bağlı ve bunu söylemekten çekinmiyor maşallahben okuyunca şunu düşündüm, bir insan ona bakana refleks olarak bakabiliyor o bayan eşinize bakınca ne niyetle bakıyor bilmem bazen insanlar boş bakadabiliyor bunu siz anlarsınız gözlemlerinizle ama kadın evli diyorsunuz:26: aklım almıyor evli, çocuklu bir kadın evli bir erkeğe o niyetle bakmış olamaz