ben mi abartıyorum? :(

Tatilcik

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
72
2
şu an kocam içeride mışıl mışıl uyurken ben sinirden uyuyamıyoum kızlar.. eşimle aynı işyerinde ama farklı bölümlerde çalışıyoruz.ben eylülde başladım burda işe ve başladıgım günden beri bir kadın diger çalışan arkadaşlara göre bana soguk davranıyordu.sonra bu kadının eşimla bakıştıgına şahit oldum.bu arada kadın evli ve çocuklu.. çok üstünde durmadım o zamanlar.abartıyorum diye düşündüm.ama eşim ne zaman bizim bölüme gelse onları bakışırken görüyorum.mesela benimle konuşuyor ama ona bakıyor.. bu arada bana karşı ilgili, sevgi dolu.az önce "seni çok seviyorum" deyip yattı. peki bu kadınla neden bakışıyorlaar??? (( bu arada cinsel ilişkimiz çok az.ayda bir. meger sigili varmış ve bana söylememiş.sen "neden beni istemiyorsun" derken ben bununla ugraşıyordum diye daha dün itiraf etti.güya kendi kendine geçmiş.utanmış diye düşündüm ama bana bulaşsaydı yaaa.beni uyarmalıydı.dün böyle söyleyince özür diledi benden.yorumlarınızı merak ediyorum.

aralarında ne var bilemem ama duygusal bir durum söz konusu bence.... bakışmak ... üzgünüm.

Son düzenleme:
aralarında ne var bilemem ama duygusal bir durum söz konusu bence.... bakışmak ... üzgünüm.
yaaa? ( ismi dışında bi şeyini bilmiyor.konuşmuyorlar,şahsen tanşmıyorlar. evli oldgunu çocuklu oldugunu da biliyor.zaten aynı çevredeyiz. "benim evli çocuklu kadınla ne işim olur sapık mıyım?" demişti o kavgada bana.

Son düzenleme:
ne dediği önemli değil ama insan arasında bir şey olmayan insanla bakışır mı? bence takip edin.

eşimin kendisiyle birinin ilgileniyor olması hoşuna gidip bakıyor olabilr mi?yani biraz egosal bir durumolabilir mi?

Nasıl baktgda önemli.belki o evli kadın eşine ilgi duydu esinde bunu farketti ki kendisine bakıp bakmadgna bakıyodur belkı.oda olabılir

Nasıl baktgda önemli.belki o evli kadın eşine ilgi duydu esinde bunu farketti ki kendisine bakıp bakmadgna bakıyodur belkı.oda olabılir

bana da öyle geliyor veya öyle olduguna inanmak istiyorum. yine de bu durum bakışmayı engellemiyor ben bu kadınla hiç konuşmuyorum artık dogal olarak tabi. facebooktanda arkadaştık.sildim.belki anlar,utanır diye. ama yok hala devam ediyor bakmaya.

bu siğil nasıl bulaşır onu da bir araştırsanız? benim çok bilgim yok ama kafama takıldı.

belki bakışma olayını abartıyorsunuzdur...

İyi geceler,
Eşiniz bence size bağlı ve bunu söylemekten çekinmiyor maşallah ben okuyunca şunu düşündüm, bir insan ona bakana refleks olarak bakabiliyor o bayan eşinize bakınca ne niyetle bakıyor bilmem bazen insanlar boş bakadabiliyor bunu siz anlarsınız gözlemlerinizle ama kadın evli diyorsunuz:26: aklım almıyor evli, çocuklu bir kadın evli bir erkeğe o niyetle bakmış olamaz

bu siğil nasıl bulaşır onu da bir araştırsanız? benim çok bilgim yok ama kafama takıldı.

belki bakışma olayını abartıyorsunuzdur...
haklısın beraber doktora gidelim dedim.gidicez. abartıyor olabilirim.yani bakışma var ama ne kadarı masum ne kadarı egosal ne kadarı sorun bilemiyorum tam.

Ya eşin bakcak insan mı sence deglse bence durum öyledir.senin yanındada bakysa "bkalm eşmin yanındada bna bakıyrmu diye bakydur.yoksa insan böyle şey yaparmı

Gercekten dedigin gibi isim bilmek disinda bir sey bilmeseler, hatta konusmusluklari falan olmasa bile bakismak cidden kotu bir durum, ve bir arkadasimizin da yazdigi gibi duygusal bir duruma isaret.. Bilmeden de konusmak istemem, sonucta doktor degilim uzman da degilim ama bulasici sigil vb seyler kendi kendine olmuyor genellikle, cinsel iliski halinde bulasiyor.. Yani esin o kadinla olmasa bile baska biriyle olmus olabilir. Kendi kendine olduysa bile senden neden saklasin ki? Aksine sana de soylemesi gerekirdi.. :44:

Bilemedim. Umarim oyle bir durum yoktur, sen dikkatli ol algilari acik tut. Belki de sana oyle gelmistir, gunahini aliyoruzdur esinin. Yine de sinek kucuktur ama mide bulandirir iste. :105:

bence çok rahat olun ve asla eşinizin üzerine bu konu hakkında yürümeyin.. ne kadar bu konu açılırsa eşinizde merak uyandırır.. siz eşinizin sevdiği kadın olmaya devam edin.. kendiliğinden çözülecektir inşaAllah.. siz abartırsanız sürekli konuyu açarsanız eşinizi istemeden oraya sevkini sağlamış olursunuz,Allah muhafaza..

ben de siğile takıldım nasıl olmuş o kendi kendine mi oluyormuş birinden mi bulaşıyormuş? birinden bulaşıyorsa sizde olmadığına göre kimden bulaşmış olabilir?

ay gözle görülür bir şey yok ama mide bulandırıcı olaylar silsilesi inşallah bir şey çıkmaz ardından

ben de anlamıyorum inanın.kadının kocası hiç evde yok gece geç geliyor çalışmaktan canı çıkıyor.acaba kadın da ilgiyi begenilmeyi eşimde mi arıyor.belki ikisi de kendi egolarını tatmin ediyorlardır??

Dikkatli olmanizi oneririm zira kadin hisseder hislerinize guvenin ve bu konuda ne yapabilirime odaklanin.mutlu olmaniz dilediyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…