ben mi abartıyorum? :(

ben de siğile takıldım nasıl olmuş o kendi kendine mi oluyormuş birinden mi bulaşıyormuş? birinden bulaşıyorsa sizde olmadığına göre kimden bulaşmış olabilir?

ay gözle görülür bir şey yok ama mide bulandırıcı olaylar silsilesi inşallah bir şey çıkmaz ardından

bunu araştırıcam.doktora gitmemiz şart oldu.

bana da öyle geliyor veya öyle olduguna inanmak istiyorum. yine de bu durum bakışmayı engellemiyor :KK43: ben bu kadınla hiç konuşmuyorum artık dogal olarak tabi. facebooktanda arkadaştık.sildim.belki anlar,utanır diye. ama yok hala devam ediyor bakmaya.

Canim silmeseydin keske silmekle o senin onu kiskandigini dusunebilir simdi boyle maymun nefisliler cook kadin degil maymun gibi adamlarin suratina yapisiyorlar ne gurur kalmis ne namus boyle kadinlar erkeklerden beterrr bide cok cesaretli oluyorlar ahlak insana utanc ayip ves bugibi duygular asiliyor ahlaksizlikda maymunluk deli cesaret asiliyor heralde

Son düzenleyen: Moderatör:
Gercekten dedigin gibi isim bilmek disinda bir sey bilmeseler, hatta konusmusluklari falan olmasa bile bakismak cidden kotu bir durum, ve bir arkadasimizin da yazdigi gibi duygusal bir duruma isaret.. Bilmeden de konusmak istemem, sonucta doktor degilim uzman da degilim ama bulasici sigil vb seyler kendi kendine olmuyor genellikle, cinsel iliski halinde bulasiyor.. Yani esin o kadinla olmasa bile baska biriyle olmus olabilir. Kendi kendine olduysa bile senden neden saklasin ki? Aksine sana de soylemesi gerekirdi.. :44:

Bilemedim. Umarim oyle bir durum yoktur, sen dikkatli ol algilari acik tut. Belki de sana oyle gelmistir, gunahini aliyoruzdur esinin. Yine de sinek kucuktur ama mide bulandirir iste. :105:

dikkate alıcam yazdıklarınızı..

bence çok rahat olun ve asla eşinizin üzerine bu konu hakkında yürümeyin.. ne kadar bu konu açılırsa eşinizde merak uyandırır.. siz eşinizin sevdiği kadın olmaya devam edin.. kendiliğinden çözülecektir inşaAllah.. siz abartırsanız sürekli konuyu açarsanız eşinizi istemeden oraya sevkini sağlamış olursunuz,Allah muhafaza..

aynı fikirdeyim. o yüzden bunu sizlerle paylaşıp biraz rahatlamaya çalışıyorum.bir kere o hatayı yaptım.bir daha yapmak aptallık olur.

Canim silmeseydin keske silmekle o senin onu kiskandigini dusunebilir simdi boyle maymun nefisliler cook kadin degil maymun gibi adamlarin suratina yapisiyorlar ne gurur kalmis ne namus boyle kadinlar erkeklerden beterrr bide cok cesaretli oluyorlar ahlak insana utanc ayip ves bugibi duygular asiliyor ahlaksizlikda maymunluk deli cesaret asiliyor heralde

bak bunu düşünmemiştim.ne bilim özelimi görsün istemedim.

yani ben kadınla ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. öyle olsa, sen de rahatsızlığını dile getirmişsin.

senin önünde bakışmazlar ki...

ben de anlamıyorum inanın.kadının kocası hiç evde yok gece geç geliyor çalışmaktan canı çıkıyor.acaba kadın da ilgiyi begenilmeyi eşimde mi arıyor.belki ikisi de kendi egolarını tatmin ediyorlardır??

Eşinizin öyle birisi olduğunu sanmıyorum anlattıklarınıza göre size seni çok seviyorum diyip uyuyan bir insan, ilgili. Bence eşinizin kafasını bulandırmayın boşverin siz de kadına bakın dik dik. Gözlemlemeye devam edin devam ederse bu durum, ki umarım etmez, o zaman kadını bakışlarından rahatsız oluyorum diye uyarabilirsiniz bence. :KK47:

Son düzenleme:
yani ben kadınla ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. öyle olsa, sen de rahatsızlığını dile getirmişsin.

senin önünde bakışmazlar ki...

ben de düşünmüyorum ama ikisinin bakışmasını nasıl engellerim bilmiyorum?? hatta bazen gidip konuşsalarda bu platonik büyü bozulsa diyorum.

Eşinizin öyle birisi olduğunu sanmıyorum anlattıklarınıza göre size seni çok seviyorum diyip uyuyan bir insan, ilgili. Bence eşinizin kafasını bulandırmayın boşverin siz de kadına bakın dik dik. Gözlemlemeye devam edin devam ederse bu durum, ki umarım etmez, o zaman kadını bakışlarından rahatsız oluyorum diye uyarabilirsiniz bence. :KK47:

hmmm iyi fikir..teşekkür ederim..

Canim benim bildigim sigil sadece cinsel yolla bulasmiyor.

Bu konuyu kapat bence ve esine "seni ben engelleyemem, istedigini yap. Keni karakterini ortaya koy. Sonuclarina katlanirsin." imaji ver.

Canim benim bildigim sigil sadece cinsel yolla bulasmiyor.

Bu konuyu kapat bence ve esine "seni ben engelleyemem, istedigini yap. Keni karakterini ortaya koy. Sonuclarina katlanirsin." imaji ver.

aslında bayadır böyle takılıyorum ama bugün gene hortladı işte.ona bir şey söylememek çin zor tuttum kendimi.

HPV ya da diğer adı ile Human papilloma virus enfeksiyonu cinsel yol ile bulaşan ve genital siğil olarak bilinen kondilom’ ların oluşmasından sorumlu olan viral bir enfeksiyon olup mutlaka ciddiye alınmalıdır.

HPV çok fazla reklamı yapılmış bir konudur.

sigil konusunda ne düşünüyorsunuz?sonuçta bulaşıcı ve biz azda olsa birlikte olduk sonuçta.beni uyarmsı gerekmezmiydi?erkekler bu konuda hassas ama beni düşünmesi gerekmezmiydi? :KK43:

X