• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum..

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
38
32
Eşim şehir dışına gidecekti ama günübirlik yani kalmadan dönecekti.
Şimdi gideceği şehirden bir arkadaşı gelmiş o gece dönerken onunla dönecekmiş otelde kalacakmış sonra da sabahtan oradaki işlerine başlayacakmış.
Ama normalde günübirlik gidecekti. Adam geliyor onunla döneyim diye bu şekilde kararlaştırdık dedi.
Ve benim bundan haberim yok yani.
Bu sebeple tartıştık telefonda az önce. Ben sabah işimle ilgili hesap mı vereceğim hep dedi bu işle ilgili değil dedim. İşte seni aramamak lazım arayınca böyle yapıyorsun gibisinden şeyler söyledi baya tartıştık.
Otele mi geçeceksin direkt dedim başta evet dedi sonra en fazla adamla bir yerde otururuz çay filan içeriz dedi. Adamla öyle kararlaştırmışlar filan sonra tartışma alevlendi bu telefonu suratıma kapattı.
Sırf adam gelmiş diye beni bırakıp adamla gitmek ne demek gitmeyeceksin gece başka şehire gitmek ne demek bir bu eksikti, 1 hafta sonra yurtdışına çıkacaksın insan evinde olmak ister sen gidiyorsun, elalemle gece gezmesi mi yapacaksın filan yazdım bir ton whatsapptan sonra bu okudu birşey yazmadı, ben yazmaya devam edince beni engelledi.
Bilmiyorum ya.. Ben mi abarttım yoksa haklı mıyım tarafsız gözlere ihtiyacım var..
Burada aldatma konuları okuya okuya paranoyak mı oldum ne oldum bilmiyorum.. Ben eşim yapmaz diye düşünüyorum ama kimse için yapmaz dememek gerekir ya benim salaklığımsa yapmaz demek.. Yada ya çok abartıp üstüne gidiyorsam bilemedim..
Akşam eve gidince nasıl davransam bilmiyorum.
Daha yeni toparlandık biliyorsunuz abarttım mı bilmiyorum???

haha. kendini engelletmeyi başarmışsın bravo. kavga etmenin bile adabı var. size cevap yazmayan adama yazmaya devam etmek nedir ya, baya komik olmuş. eski konularını biliyorum. genelde haksızsın. kendini ifade edemiyosun. kavgacısın. valla adam bıkar yakında temelli.

Şüphelendigin bi durum mu var?cidden abartmışsın bu kadar sıkmanın ne manası var.gitsin nefes alsin adam evlendiniz diye her anı beraber mi geçireceksiniz

Ya tamam da yani günübirlik gidecekti şimdi birden kalmak nerden çıktı. Sebep ne adam gelecekmiş ordan onunla dönecekmiş

Offf ne abartmışsınız ya..
Yapacağı yoksa da zorla aldattıracaksınız kendinizi inadınızdan.

ne var geceden gitmesinde

geçen eşim sabah gideyim dedi de tutturup geceden gönderdim

sabah uykulu yollarda gitmesindense gece yatsın bir yerde ne olacak ki

yani benden bir gece ayrı kalınca beni aldatacaksak hiç gelmesin, zaten aldatacak adam yan odada da aldatır

adam güzelce söylemiş ki gelen varmış onunla gidecekmiş çok olağan değil mi

neden boğuyorsunuz adamı

adam iki günlük işim var deseydi planı önceden sakı gidip gece kalıp çarşamba gecesi gelecek şekilde yapsaydı karışabilecek miydiniz

adamın yaptığında bir anormallik yok

Ama güzelim sen de hiç rahat durmuyorsun.Sana kendine hakim ol diyoruz sürekli.Neden yapmıyorsun.

Aldattı aldatacak diye yaşanır mı.Sakin ol biraz.Bak yine çok üzüleceksin yoksa.

Eşinin işi sürekli şehir dışında olsaydı ne yapacaktın,merak ettim.
Benimki öyle de ,

Sen abbartiyorsun desek abarmayi birakacakmisin bairakcasan evet sen abar ti yor sun...

önceki konularını bilmiyorum . ama aldatacaksa aldatır uzağa gitmesine gerek yok.
Sık boğaz etmişsin bıktırmışsın sanki anlattıklarına göre

Back