ben mi abartıyorum ?yapılan saygısızlık değil mi

lucky35_35

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
91
32
8
35
Merhaba ;
siz değerli üyelerimizin fikirlerini almak istiyorum .
eşimle haftasonu kahvaltı için bir kahvaltı salonuna gittik.
kahvaltı salonuna girdiğimizde bir bayanın eşime el salladığını gördüm .
eşime bu kim diye sordum dedi kız kardeşimin eski işyerinden arkadaşı dedi.
daha önce görümcemi ziyarete gittiğimizde iki bayan ile üstünkörü merhaba merhaba şeklinde tanışma fırsatım olmuştu.
neyse garson bize müsait bir masa gösterdi.
daha oturmadan iki bayandan biri yine başka bir erkek çalışma arkadaşı ile masamıza geldiler.
beyfendi ve hanfendi ile tokalaştım .beyfendi ile samimiyetimiz var bu arada.az da olsa.
hanfendi eşimle gayet samimi güleryüzle tokalaştı bana burun ucu ile selam verdi.
çok rahatsız oldum ben olsam tanıdık birini eşi ile görsem başımı sallar geçerim.
daha önce ilk tanıştığımızdada öyle direk eşimin gözünün içine bakmıştı rahatsız olmuştum.

kendime herşeyden önce saygısızlık olarak algıladım
eşime bu ne samimiyet bu kadın bu yüzü nerden bulabiliyor dediğimde kız kardeşimin hastaneden arkadaşı ama ben çok daha önce bir arkadaş ortamından tanıyorum .ama ne onun ne benim birbirimizde numaramız yok hiç olmadı dedi
ayrıca bu hanfendi benim görümcemin çalıştığı iş yerinden çıkarılması için yapmadığı dedikodu kalmayan bir hanfendi görümcemle araşmaz konuşmazlar görümcem bir ay önce işten cıkarıldı .
ben daha önce aldatılmış travması olan biri olarak çok rahatsız oldum.
bahsettiğim kadının da çalıştığı kurumda firma sahibi yaşlı 70 yaş üzeri maddiyatsal olarak ilişkisi mevcut.firma sahibinin kızları şirket müdürü durumdan rahatsız ama firma sahibi hanfendiye araba vs desteği sağlıyor ve arkasında.
sizce ben mi abartıyorum
ben o hanfendinin iş yerine eşim haftada bir gidiyor iş gereği kurmaya başladım
stresten uyuyamıyorum .
ilk evliliğim ihanetten bitti benim çok acı çektim
çok yalnız kaldım

Biraz daha abartsaydın?

Kadının Kurum sahibi olan ilişkisini neden ifşa ediyorsunuz? Size ne kiminle ne ilişki yaşarsa yaşar
Dikkat edin etrafta dişi sinek olmasın. Kocanızın üzerine konar falan mazallah

Tanıdık birini görünce selamlaşmak ve tokalaşmak gayet insanı bir durum değil mi yanında eşi var diye niye başı ile selamlaşma yöntemi seçsin o zaman sizin de yanınızda eşiniz var siz de erkek olanla tokalasmak yerine kafa sallasaydiniz.

Ayrıca abartiyorsunuz yapılan bir saygısızlıkta yok asıl tanıdıkları görünce eşiniz yüz cevirseydi o zaman saygısızlık olurdu.

Ben çok merak ediyorum toplum içinde nasıl yaşadığınızı gerçekten.
Kadınla erkeği sürekli cinsiyetle görmek zor değil mi?
Ahbaplık başka, tanışıklık başka.
Tanış olan herkes de birbiri ile cinsiyet farketmeksizin aynı mesafede hal hatır sorar, 2 güler iyi temenni eder ve ayrılır.
Nasıl bir hayal dünyası bu?
Selam verdi diye yüz bulmuşmuş, pehh!

sırf kadını kötü görelim diye ilişkisini ifşalamanız hiç hoş değil. kaldı ki bize ne? ve size ne? eşiniz bulunmaz hint kumaşı değil. ayrıca kadının nasıl selamlaştığını baya incelemişsiniz de kocanızın nasıl tavır sergilediğini incelediniz mi? biraz rahat olun derim. her selamlaşmayı bu kadar irdelerseniz vallaha hasta olursunuz kendiniz için diyorum, sakin ve relax...

Cevabınıza istinaden evet abartıyorsunuz. Ama farklı bir durum gözlemleyip farklı bir hissiyat aldıysanız orasını bilemem tabi yazdığınız haliyle kadına kurulup abartmışsınız gibi geldi.

KOnu bomboş aslında, kocanın eski işyerinden bir iş arkadaşını görmüşler o kadın da gelip selam vermiş. Konu sahibesi de yanında ben varken neden kocama selam verdiler yoksa yediler mi kocamı diyor
Ne kadar insan o kadar fikir

ilk tanıştığımızdada öyle direk eşimin gözünün içine bakmıştı rahatsız olmuştum

İnsanlarin gozunun icine bakmayip nereye bakacaklar soyler misiniz? İnsanlarla nasil konusulur tanisilir bilmiyirsaniz insan icine cikmayin, cikartmayin ya da ogrenin.
Biriyle konuşurken gozune bakilir, tanisirken gozune bakilir.

Tanidik biriyle tokalaşirken daha içten oluyor insan ister istemez, sizinle tanişmiyorlar.

İyi ki bir tane erkek bulabilmissiniz. Sasiriyorsunuz ne yapacaginizi.

Uzaktan eşinize el sallaması masanıza gelip ikinize de selam verip konuşmasından daha dikkat çekici olurdu bence.
Bi sıkıntı yok gibi duruyor ama sizin eski evliliğinizden gelen güven problemi olabilir. Öncelikle bunu aşmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Aldatılan kadın sorunlu değildir, aldatılan kadın çirkin değildir, aldatılan kadın bunu haketmemiştir.
Aldatmak karakter meselesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…