Ben mi abartıyorum sizin kocanız nasıl

Gebeliğiniz riskli değilmiş, neye yardım etmek için geldi görümceniz? Eşiniz aklı sizde kalmadan keyfine bakmanın yolunu bulmuş.. Görümcenizi geri gönderin uygun bi dille..

son zamanlara kadar yaninizdaymis zaten son birkac hafta nefes almak erkege iyi geleceltir bence.dogum sonrasi icin adam motive olur enerji toplar yoksa cok bıkķın bir surece girebilir
Ayyy ne motivasyonu ya kocaya gebe olan kadın 40 hafta sağdan sola devrilen alt üst olan kilo alan memesi şişen kadın. Kafası bi milyon olan kadın doğurunca dağılan kadın, doğurunca kesilen biçilen kadın normal de olsa sezaryen de olsa çeken kadın. İlk üç ay memeye yapışık bebe ile gezecek kadın, koca bıkkın olsa ne yazar. Kilo alan vücudu çatlayan kadın, üstüne ay kendini saldın vıdı vıdısı yiyecek kadın, yemek temizlik üstüne de yapışacak en yardım eden koca versiyonunda bile , Yaparken bebeği iyi hamilelik sürecinin bıkkınlığına motivasyon bulacak geyik yaparak
Bu kadar poh pohlamayın ya şu erkekleri
Epi topu kalkıp karısı ile sohbet edemeyecekse de evlenip getirmeyecekti kızı, ev biblosu mu bu hatun.
Evet eşler bunalmasın zaman yaratsın kişisel alan falan filan da 2 haftadır böyle ise doğurunca da böyle gider. Alışmışken gene devam aaaa evde bebeğe hanıma bakan var diye oh ne ala memleket

Aynen ya her şeyi yaşayan hayatı bi anda alt üst olan biz, depresyona giren motivasyona ihtiyacı olan onlar

Tabiki çalısan esler için birsey diyemem dediginiz gibi olabilir iki tarafta birbirlerine uygun zaman yaratıp vakit geçirir çünki iki tarafında hergün gidip gelmesi mecburu calısma saati var ama konu sahibinden anladığım kadarıyla ev hanımı ilk cocuk sanırım dogumuna az kalmıs yeterince beraber vakit gecirmişlerdir hanım efendi dogum öncesi beraber vakit gecirelim diyo iyide doğumdan sonrada rahat bir bebegi olursa yinede vakit gecirler diye dusunuyorum

Zaten hamileliğinizin son haftasındasınız, görümceniz de 2 haftadır oradaymış yani gebeliğin başından beri olan bir durum değil gibi görünüyor.
Belki bu son 2-3 haftada biraz rahatlamaya falan çalışıyordur eşiniz bilemedim.
Yine de 2 haftalık bir süreç için yargılamak bana doğru gelmiyor, bebek geldikten sonraki davranışları da çok önemli. Ona göre neyin ne olduğu anlaşılır

Doğumdan önce erkeğin motive olması gerektiğini yazan mı ararsın, karı koca birbirimizi neredeyse görmenin normal olduğunu mu. İlla oturup film izleye gerek yok ama işten sonra evine gider evli insan. İstiyorsa hafta da bir biraz geç gelir. Öyle evde biri var diye özellikle evde geçirdiği vakti azaltmaz. Ayrıca normal bir hamilelikte neden aklı sizde kalsın gündüz? Herkes hamile kalıyor, evinde tek geçiriyor son günlerini. Ben genç kızlara abilerinin evinde iş yapsınlar diye çağrılması da sinir oluyorum, o da memnun değildir bu durumdan. Eşinize puanım sıfır. Söyleyin işten geliş saatini uzatmasın. Alışkanlık olur, doğumdan sonra da devam etmek ister.

İş yerinin kamerası niye sizin telefonunuzda? Gerçekten merak ettim.

Acaba yanında kalan kişinin yanlış kişi olması mı sorun?
Mesela benim annem yanındaydı ben eşime çık arkadaşlarınla vakit geçir diyordum, çıkıyorsa da işlerini halletmek için çıkıyordu. Bizde annemle çerez cips dizer bir şeyler izlerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…