- 19 Ekim 2022
- 1.556
- 4.250
- 29
-
- Konu Sahibi scarlett O hara
Gebeliğiniz riskli değilmiş, neye yardım etmek için geldi görümceniz? Eşiniz aklı sizde kalmadan keyfine bakmanın yolunu bulmuş.. Görümcenizi geri gönderin uygun bi dille..Merhaba kızlar hamileyşm 39 haftalık iki haftadır görümcem benimle kalıyor yardıma geldi sağolsun o geldiği günden beri eşim eve geç geliyor saat 10 10 buçuk gibi ya kendisi esnaf ve iş yeri kamerası bende açık iş yerinde abisi arkadaşlarıyla falan genelde ama o gelene kadar benim uykum geliyor ve sabahta erken çıktığı için göremiyorum siz olsanız ne yapardınız görümcemi rahat takılmak için mi getirdi ? Yani çok üzülüyorum son çocuksuz günlerimizde film falan izlemek oyun değişik aktiviteler yapmak istiyorum fakat yoruldum hergğn tartışmaktan geç gelmesinden
Ayyy ne motivasyonu ya kocayason zamanlara kadar yaninizdaymis zaten son birkac hafta nefes almak erkege iyi geleceltir bence.dogum sonrasi icin adam motive olur enerji toplar yoksa cok bıkķın bir surece girebilir
Aynen ya her şeyi yaşayan hayatı bi anda alt üst olan biz, depresyona giren motivasyona ihtiyacı olan onlarAyyy ne motivasyonu ya kocayagebe olan kadın 40 hafta sağdan sola devrilen alt üst olan kilo alan memesi şişen kadın. Kafası bi milyon olan kadın doğurunca dağılan kadın, doğurunca kesilen biçilen kadın normal de olsa sezaryen de olsa çeken kadın. İlk üç ay memeye yapışık bebe ile gezecek kadın, koca bıkkın olsa ne yazar. Kilo alan vücudu çatlayan kadın, üstüne ay kendini saldın vıdı vıdısı yiyecek kadın, yemek temizlik üstüne de yapışacak en yardım eden koca versiyonunda bile , Yaparken bebeği iyi hamilelik sürecinin bıkkınlığına motivasyon bulacak geyik yaparak
Bu kadar poh pohlamayın ya şu erkekleri
Epi topu kalkıp karısı ile sohbet edemeyecekse de evlenip getirmeyecekti kızı, ev biblosu mu bu hatun.
Evet eşler bunalmasın zaman yaratsın kişisel alan falan filan da 2 haftadır böyle ise doğurunca da böyle gider. Alışmışken gene devam aaaa evde bebeğe hanıma bakan var diye oh ne ala memleket
Farkında değildim falan dedi beni böyle mutlu zannediyormuş işler yapılıyormuş falan ya sonra bende çıkıştım tabi bunlar telefonda oldu eve geldi hiç konuşmadık pijamasını falan giydi uyur heraldeKonuştunuz mu kendisi ıle nasıl hissettiğinizi? Ne dedi?
Odun ya bu erkekler, kadınları hak etmiyorlarFarkında değildim falan dedi beni böyle mutlu zannediyormuş işler yapılıyormuş falan ya sonra bende çıkıştım tabi bunlar telefonda oldu eve geldi hiç konuşmadık pijamasını falan giydi uyur heralde
Bir süre konuşmayı düşünmüyorum zaten en nefret ettiği şey küslük o zaman belki anlarSende surekli sanci geliyor diye ara
Dukkan ev arasi gelsin gitsin salak olsun
Guzel haber; cok cabalamasina da gerek yok ustelik
Bende kusmen daha da isine gelir bu surecteBir süre konuşmayı düşünmüyorum zaten en nefret ettiği şey küslük o zaman belki anlar
Ne zaman küssem işleri ters gidiyor ve gelip yalvarıyor denemeye değer benceBende kusmen daha da isine gelir bu surect
Bedduan falan da tutuyorsa sana gorumcemin adini vereyimsdjsjdkjkİ
Ne zaman küssem işleri ters gidiyor ve gelip yalvarıyor denemeye değer bence
Üzgünüm , sadece kocama tutarBedduan falan da tutuyorsa sana gorumcemin adini vereyimsdjsjdkjk
Tabiki çalısan esler için birsey diyemem dediginiz gibi olabilir iki tarafta birbirlerine uygun zaman yaratıp vakit geçirir çünki iki tarafında hergün gidip gelmesi mecburu calısma saati var ama konu sahibinden anladığım kadarıyla ev hanımı ilk cocuk sanırım dogumuna az kalmıs yeterince beraber vakit gecirmişlerdir hanım efendi dogum öncesi beraber vakit gecirelim diyo iyide doğumdan sonrada rahat bir bebegi olursa yinede vakit gecirler diye dusunuyorumEv hanımı için belki kısmen doğru olabilir de, bu doğru bir zamanlama biçimi değil. Ben çalışıyorum bebeğim de var. Eşim de çalışıyor. Birlikte zaman geçiremeyeceksem niye evlendim derim yani. Gece geyik yapıyor iş yapmıyor ki adam.
İş yerinin kamerası niye sizin telefonunuzda? Gerçekten merak ettim.Merhaba kızlar hamileyşm 39 haftalık iki haftadır görümcem benimle kalıyor yardıma geldi sağolsun o geldiği günden beri eşim eve geç geliyor saat 10 10 buçuk gibi ya kendisi esnaf ve iş yeri kamerası bende açık iş yerinde abisi arkadaşlarıyla falan genelde ama o gelene kadar benim uykum geliyor ve sabahta erken çıktığı için göremiyorum siz olsanız ne yapardınız görümcemi rahat takılmak için mi getirdi ? Yani çok üzülüyorum son çocuksuz günlerimizde film falan izlemek oyun değişik aktiviteler yapmak istiyorum fakat yoruldum hergğn tartışmaktan geç gelmesinden
Şöyle iş yeri iki katlı çok büyük iki tane var ve kendisi zaten sürekli takip ediyor kameralardan düzeni elemanlar vs bana da yükledi boş zamanlarında izle diye biraz kontrolcü iş hayatındaİş yerinin kamerası niye sizin telefonunuzda? Gerçekten merak ettim.