- 20 Şubat 2024
- 52
- 12
- 26
-
- Konu Sahibi scarlett O hara
Kardeşine güveniyor işte, kendi de rahst rahat geyik yapıyor.Merhaba kızlar hamileyşm 39 haftalık iki haftadır görümcem benimle kalıyor yardıma geldi sağolsun o geldiği günden beri eşim eve geç geliyor saat 10 10 buçuk gibi ya kendisi esnaf ve iş yeri kamerası bende açık iş yerinde abisi arkadaşlarıyla falan genelde ama o gelene kadar benim uykum geliyor ve sabahta erken çıktığı için göremiyorum siz olsanız ne yapardınız görümcemi rahat takılmak için mi getirdi ? Yani çok üzülüyorum son çocuksuz günlerimizde film falan izlemek oyun değişik aktiviteler yapmak istiyorum fakat yoruldum hergğn tartışmaktan geç gelmesinden
Ev hanımı için belki kısmen doğru olabilir de, bu doğru bir zamanlama biçimi değil. Ben çalışıyorum bebeğim de var. Eşim de çalışıyor. Birlikte zaman geçiremeyeceksem niye evlendim derim yani. Gece geyik yapıyor iş yapmıyor ki adam.Valla biz aktiviteleri askıya alalı cok oldu ben evde 2 çocukla ugraş o dışarıda bize evine yetebimek icin sağuk yagmur camur yeri geliyor 15 saat calısarak birbirizi 1 saat görmek bile yetiyor sizinde bu dertleri askıya almaya cok az kaldı raftan aman kocam Bos zamanını dükkanda geciriyor ben tek cocuga bakıyorum demenize az kaldı Allah saglık sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin
son zamanlara kadar yaninizdaymis zaten son birkac hafta nefes almak erkege iyi geleceltir bence.dogum sonrasi icin adam motive olur enerji toplar yoksa cok bıkķın bir surece girebilirMerhaba kızlar hamileyşm 39 haftalık iki haftadır görümcem benimle kalıyor yardıma geldi sağolsun o geldiği günden beri eşim eve geç geliyor saat 10 10 buçuk gibi ya kendisi esnaf ve iş yeri kamerası bende açık iş yerinde abisi arkadaşlarıyla falan genelde ama o gelene kadar benim uykum geliyor ve sabahta erken çıktığı için göremiyorum siz olsanız ne yapardınız görümcemi rahat takılmak için mi getirdi ? Yani çok üzülüyorum son çocuksuz günlerimizde film falan izlemek oyun değişik aktiviteler yapmak istiyorum fakat yoruldum hergğn tartışmaktan geç gelmesinden
Riskli değilseniz görümcenizi çağırmanız hata olmuş. 39 hafta olduğuna görede riskli bi durum yok sanırım erken doğum riski kanama vs olsa sezaryen endikasyonu olur bu haftada alırlar beklemezlerdi. Eşiniz evde olsada baş başa olamayacaksınız ki zaten. Nasılsa evde biri var diye rahat takılıyo adam.Merhaba kızlar hamileyşm 39 haftalık iki haftadır görümcem benimle kalıyor yardıma geldi sağolsun o geldiği günden beri eşim eve geç geliyor saat 10 10 buçuk gibi ya kendisi esnaf ve iş yeri kamerası bende açık iş yerinde abisi arkadaşlarıyla falan genelde ama o gelene kadar benim uykum geliyor ve sabahta erken çıktığı için göremiyorum siz olsanız ne yapardınız görümcemi rahat takılmak için mi getirdi ? Yani çok üzülüyorum son çocuksuz günlerimizde film falan izlemek oyun değişik aktiviteler yapmak istiyorum fakat yoruldum hergğn tartışmaktan geç gelmesinden
Hayır arada bakıyorumMuhtemelen nasılsa kız kardeşim göz kulak oluyor diye düşünüyor ve keyfine göre takılıyor haliyle , bu arada sürekli iş yerini kameradan izliyor musunuz ?
Hayır gayet sağlıklıyım şükür kendisi zorla getirdi yanlız aklım kalıyor diyeKardeşi sizinle olduğundan aman nasılsa evde biri var deyip takılıyo muhtemelen. Evde tek kalamıyor musunuz tehlikeli bir durumunuz var mı? Son günlerinizi keşke baş başa geçirseydiniz
Evet bende böyle düşünüyorum sonuçta beni düşündüğü için değil kendine zaman yaratmak için görümcemi getirmiş oluyorEv hanımı için belki kısmen doğru olabilir de, bu doğru bir zamanlama biçimi değil. Ben çalışıyorum bebeğim de var. Eşim de çalışıyor. Birlikte zaman geçiremeyeceksem niye evlendim derim yani. Gece geyik yapıyor iş yapmıyor ki adam.
Aynı fikirdeyiz yanlız olmayı severim görümcemle bir problemim yok ama sıkıcı işte içe kapanık biri zorla getirdi aklım kalıyor gündüz diye şimdi kıza git diyemem sağolsun yardımcı da oluyorRiskli değilseniz görümcenizi çağırmanız hata olmuş. 39 hafta olduğuna görede riskli bi durum yok sanırım erken doğum riski kanama vs olsa sezaryen endikasyonu olur bu haftada alırlar beklemezlerdi. Eşiniz evde olsada baş başa olamayacaksınız ki zaten. Nasılsa evde biri var diye rahat takılıyo adam.
Sizin kocalarınız diye sorduğunuz için o kısımda eşim beni keyfi tek bırakmadı nöbette olduğu zamanda tek kaldım, annem yakınımda olmasına rağmen birini istemedim tercihen
O zaman madem geldi sizde dinlenin eşinizi takmayın. Bebek doğunca zaten hengame başlıyor yorgunluk uykusuzluk görümce varken değerlendirin bu zamanları. Eşinizlede kavga etmeden güzelce izah edin belki farkında bile değil erkekler düz mantık olduğu için karım hamile=karım kardeşimle güvende mutlu ,bu denklemle tamamım diyodur.Aynı fikirdeyiz yanlız olmayı severim görümcemle bir problemim yok ama sıkıcı işte içe kapanık biri zorla getirdi aklım kalıyor gündüz diye şimdi kıza git diyemem sağolsun yardımcı da oluyor
Aynı b*kun laciverti bende var.Merhaba kızlar hamileyşm 39 haftalık iki haftadır görümcem benimle kalıyor yardıma geldi sağolsun o geldiği günden beri eşim eve geç geliyor saat 10 10 buçuk gibi ya kendisi esnaf ve iş yeri kamerası bende açık iş yerinde abisi arkadaşlarıyla falan genelde ama o gelene kadar benim uykum geliyor ve sabahta erken çıktığı için göremiyorum siz olsanız ne yapardınız görümcemi rahat takılmak için mi getirdi ? Yani çok üzülüyorum son çocuksuz günlerimizde film falan izlemek oyun değişik aktiviteler yapmak istiyorum fakat yoruldum hergğn tartışmaktan geç gelmesinden
OlabilirO zaman madem geldi sizde dinlenin eşinizi takmayın. Bebek doğunca zaten hengame başlıyor yorgunluk uykusuzluk görümce varken değerlendirin bu zamanları. Eşinizlede kavga etmeden güzelce izah edin belki farkında bile değil erkekler düz mantık olduğu için karım hamile=karım kardeşimle güvende mutlu ,bu denklemle tamamım diyodur.
Konuştunuz mu kendisi ıle nasıl hissettiğinizi? Ne dedi?Merhaba kızlar hamileyşm 39 haftalık iki haftadır görümcem benimle kalıyor yardıma geldi sağolsun o geldiği günden beri eşim eve geç geliyor saat 10 10 buçuk gibi ya kendisi esnaf ve iş yeri kamerası bende açık iş yerinde abisi arkadaşlarıyla falan genelde ama o gelene kadar benim uykum geliyor ve sabahta erken çıktığı için göremiyorum siz olsanız ne yapardınız görümcemi rahat takılmak için mi getirdi ? Yani çok üzülüyorum son çocuksuz günlerimizde film falan izlemek oyun değişik aktiviteler yapmak istiyorum fakat yoruldum hergğn tartışmaktan geç gelmesinden