- 11 Eylül 2017
- 175
- 105
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balkabugu04
-
Ya işin kötüsü benden kilolu insanlar eleştiriyor ona üzülüyorum. Ben normaldir olduğunu düşünüyorum ama etraf sağolsun moralimi bozdularBen de üç aylık hamileyim Cnm ben de yiyorum göğüsler ve kalçalara vuruyo direk ağzı boş insan çok hiç kilo almamışsın boşver yemene bak Nebil gelince emzirmedir gece uykusuzluk bol bol verirsin
Sebebini inanın hiç bilmiyorum hamileliğim ilk başlarında kalçam büyüdü bi anda normalde küçüktü çünkü. Bu kezde birden büyüyünce anormal geldi bana gögüslerim zaten çok küçük değildir şimdi de büyüdüğü için dikkat çekiyor. Aman valla bilmiyorum ki sebepsiz yere moral bozukluğu yani bide eskiden çok zayıfsın kemiklerin sayılıyor deyip moral bozarlar şimdi de çok kilo aldın derler millet ayrı bi havada vallaKalçada şişlik olmaz ki, yağdır onlar. Ama eliniz ayağınız şişmiş olabilir. Bunu doktorunuza sordunuz mu? Benim doktorum sürekli elin ayağın şişiyor mu diyor, dikkat etmek gerekiyor.
Ayrıca dert etmeyin, siz içinizde can taşıyorsunuz elbet kilo alırsınız. Hem 6 ayda 5 kilo çok da fazla değil. Ben de 5 aylık gebeyim 3 kilo aldım. Herkesin bünyesi farklı. Millet de ne meraklı hamile kadının psikolojisini bozmaya.
Doğumdan sonra verirsiniz, bunu dert edip strese girmeyin. Benim boyum da 164 ama görenler hiç kilo almadığımı söylüyor çünkü bende hiç şişkinlik olmadı. Sanırım bunun sebebi günde en az 3 litre su içmemden kaynaklanıyor. Siz de bol bol su için.
Sende onlara ben cocugu dogurunca gidecek bu kilolar sizinkiler kalacak diye laf soyle :)Ya işin kötüsü benden kilolu insanlar eleştiriyor ona üzülüyorum. Ben normaldir olduğunu düşünüyorum ama etraf sağolsun moralimi bozdular
Ama kac kilo uzerine aldiginizda onemli doktor dikkat edin diye demistir.95 le gebe kaldım 35 haftalıgım 5 kilo aldım 100üm tam doktorum cok almışsın diyor çıldırttı beni bebegim 2.300 dü en son bunun eşi var suyu var sırf moral bozsunlar ilkinden kızımda 10 kilo almıştım normal denmişti ozaman lar bence takma kiloya saglıklısı beslen verirsin dogum olunca
170 boyum var tabikide oda önemli ama moral vereceğine ne yiyorsun sen yeme artık cok almışsın demesi sinir ediyor insanıAma kac kilo uzerine aldiginizda onemli doktor dikkat edin diye demistir.
Uslubu onemli tabikide hamileleri en anlamasi gereken kisi kendisi.170 boyum var tabikide oda önemli ama moral vereceğine ne yiyorsun sen yeme artık cok almışsın demesi sinir ediyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?