• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum (Gebelikte Kilo)

Balkabugu04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
175
105
18
29
İyi akşamlar kızlar. Çok uzatmamaya çalışacağım. 6 aylık hamileyim hamileliğim başında 58 kiloydum şuan 63 kiloyum. Ama felaket şişkinlik var kalçam ve gögüslerim özellikle aldı başını gidiyor. :işsiz: boy olarak kısa da değilim bana göre 1.69 belki şişkinlik yüzünden böyle düşünüyorum bilmiyorum ama moralim çok bozuk etrafımdaki kişilerde şiş olan yerlerimi sağolsunlar çekinmeden söylüyorlar. Yani bu kilo normal mi yoksa çok mu almışım sizce? Birde genelde tatlı pasta hamur işi tarzı şeyler aşeriyorum iştahım da çok açıldı offfffff :kızgın:

Ben de üç aylık hamileyim Cnm ben de yiyorum göğüsler ve kalçalara vuruyo direk ağzı boş insan çok hiç kilo almamışsın boşver yemene bak Nebil gelince emzirmedir gece uykusuzluk bol bol verirsin

Kalçada şişlik olmaz ki, yağdır onlar. Ama eliniz ayağınız şişmiş olabilir. Bunu doktorunuza sordunuz mu? Benim doktorum sürekli elin ayağın şişiyor mu diyor, dikkat etmek gerekiyor.
Ayrıca dert etmeyin, siz içinizde can taşıyorsunuz elbet kilo alırsınız. Hem 6 ayda 5 kilo çok da fazla değil. Ben de 5 aylık gebeyim 3 kilo aldım. Herkesin bünyesi farklı. Millet de ne meraklı hamile kadının psikolojisini bozmaya.
Doğumdan sonra verirsiniz, bunu dert edip strese girmeyin. Benim boyum da 164 ama görenler hiç kilo almadığımı söylüyor çünkü bende hiç şişkinlik olmadı. Sanırım bunun sebebi günde en az 3 litre su içmemden kaynaklanıyor. Siz de bol bol su için.

Hamileliğinizin tadını çıkarın. Ben ne istersem Yedim. Hamileliğimde 20 kilo aldım. 17 kilosu gitti bile kızım 2 aylık :KK68:

6 aylık hamilelik için 5 kilo çok değil ya. Tamamlayana kadar bi 5 kilo daha alsan öp başına koy :KK53: Totalde 10 kiloyla kapatmış olursun, bence harika. Neyse şişlikler iner, kilolar gider, siz sağlıkla kavuşun :)

hamileyken kalcanin genislemesinin sebebi vucudun kendini doguma hazirlamasidir
kalca grnisleyecek ki bebek rahat ciksin
kilonuzu degil sagliginizi dusunun
dogumdan sonra 6 ay icinde kalcaniz duzelir
gogusleriniz ise emzireceginiz icin sisiyor
yani doga kanunu geregi doguma hazirlaniyorsunuz

Canım daha dün doktora gittim. Rutin kontrol için. 49 la hamile kaldım şuan 54 kiloyum. Doktoruma sordum hocam kilo alimim normal mı diye.

Bana ;
Evet fark ettim çok kilo almıyorsun. Ama bu normal korkma dedi. Yani ben surda kilo almaya başlayalı 1 ay oluyor. Kilona fazla diyen cekemiyordur seni. Bence az bile bizim aldığımız kilo. Öğün atlamadan meyve de tüketerek besleniyorum. Bence 10 kilo almış olmam lazımdı hatta.

5 kilo çok değil, şişkinlik ve kalçaların genişlemesi de normal, vücut kendini doğuma hazırlıyor, sen yine de şekeri bırak ama, hem sana hem bebeğe zarar, hiç bir vitamin mineral içermeyen fabrikasyon bişey, besin bile değil

58 ile hamile kaldım. 6. Ay 63 idim ben de. Doğuma 69-70 aralığında girdim. Doğumdan sonraki gün 65, İlk 20 günden sonra ise 58 e düştüm. 10 ay geçti neredeyse 56 buçuğum. Kilonun çoğu ödem. Yani bende öyleydi ki fazlalığı 20 günde attım. 2-3 kilo yağı da 10 günlük ekmek yemediğim ama sofradaki her şeyi yediğim öğünler sonrasında verdim.

Ben de üç aylık hamileyim Cnm ben de yiyorum göğüsler ve kalçalara vuruyo direk ağzı boş insan çok hiç kilo almamışsın boşver yemene bak Nebil gelince emzirmedir gece uykusuzluk bol bol verirsin
Ya işin kötüsü benden kilolu insanlar eleştiriyor ona üzülüyorum. Ben normaldir olduğunu düşünüyorum ama etraf sağolsun moralimi bozdular

Kalçada şişlik olmaz ki, yağdır onlar. Ama eliniz ayağınız şişmiş olabilir. Bunu doktorunuza sordunuz mu? Benim doktorum sürekli elin ayağın şişiyor mu diyor, dikkat etmek gerekiyor.
Ayrıca dert etmeyin, siz içinizde can taşıyorsunuz elbet kilo alırsınız. Hem 6 ayda 5 kilo çok da fazla değil. Ben de 5 aylık gebeyim 3 kilo aldım. Herkesin bünyesi farklı. Millet de ne meraklı hamile kadının psikolojisini bozmaya.
Doğumdan sonra verirsiniz, bunu dert edip strese girmeyin. Benim boyum da 164 ama görenler hiç kilo almadığımı söylüyor çünkü bende hiç şişkinlik olmadı. Sanırım bunun sebebi günde en az 3 litre su içmemden kaynaklanıyor. Siz de bol bol su için.
Sebebini inanın hiç bilmiyorum hamileliğim ilk başlarında kalçam büyüdü bi anda normalde küçüktü çünkü. Bu kezde birden büyüyünce anormal geldi bana gögüslerim zaten çok küçük değildir şimdi de büyüdüğü için dikkat çekiyor. Aman valla bilmiyorum ki sebepsiz yere moral bozukluğu yani bide eskiden çok zayıfsın kemiklerin sayılıyor deyip moral bozarlar şimdi de çok kilo aldın derler millet ayrı bi havada valla

Bende 25.haftadayim 7kilo aldim,senin gibi surekli tatli h.isi istiyodu canim iki hafta oldu bırakalı onlari spor yapmaya da başladım hedefim 12-14arasi ile doguma gitmek 10du aslinda ama cok tatli yedimmm

95 le gebe kaldım 35 haftalıgım 5 kilo aldım 100üm tam doktorum cok almışsın diyor çıldırttı beni bebegim 2.300 dü en son bunun eşi var suyu var sırf moral bozsunlar ilkinden kızımda 10 kilo almıştım normal denmişti ozaman lar bence takma kiloya saglıklısı beslen verirsin dogum olunca

95 le gebe kaldım 35 haftalıgım 5 kilo aldım 100üm tam doktorum cok almışsın diyor çıldırttı beni bebegim 2.300 dü en son bunun eşi var suyu var sırf moral bozsunlar ilkinden kızımda 10 kilo almıştım normal denmişti ozaman lar bence takma kiloya saglıklısı beslen verirsin dogum olunca
Ama kac kilo uzerine aldiginizda onemli doktor dikkat edin diye demistir.

Back
X