• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum bilemiyorum..

Lavinia28

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
22
5
16
31
Merhaba hanımlar
Eşimin işi sebebiyle ayrı yaşıyoruz kendisi asker ama gün içinde 1 yada 2 defa konuşuruz oda 2 dakika falan beni hiç merak etmiyor sürekli müsait değilim film izliyorum maç izliyorum vs diyor zaten daha öncede sorunlarımız olduğu için bu konu çok canımı sıkıyor bişey dediğim zamanda beni bunaltma kavga etmeye bahane arıyorsun senle mi uğraşcam falan diyor ne yapacağım bilmiyorum

Daha az önce bunu dile getirdim yine aynı şeyleri söyledi canın sıkılıyor benimle uğraşıyorsun diyo işi çokmuş çocuk gibi beni mi avutacakmış vs.

İstemiyorum ama ayrılacak maddi manevi gücüm yok işin içinden çıkamıyorum ne yapacağım bilmiyorum

Merhaba hanımlar
Eşimin işi sebebiyle ayrı yaşıyoruz kendisi asker ama gün içinde 1 yada 2 defa konuşuruz oda 2 dakika falan beni hiç merak etmiyor sürekli müsait değilim film izliyorum maç izliyorum vs diyor zaten daha öncede sorunlarımız olduğu için bu konu çok canımı sıkıyor bişey dediğim zamanda beni bunaltma kavga etmeye bahane arıyorsun senle mi uğraşcam falan diyor ne yapacağım bilmiyorum
Aranıza mesafe girmeden önce ilişkiniz nasıldı? Biz de sevmeyiz telefonla konuşmayı. Biz de farklı şehirlerde olduğumuz zaman uzun süre telefon ile konuşmayız. Ama bu ikimiz de rahatsız etmiyor.

Aranıza mesafe girmeden önce ilişkiniz nasıldı? Biz de sevmeyiz telefonla konuşmayı. Biz de farklı şehirlerde olduğumuz zaman uzun süre telefon ile konuşmayız. Ama bu ikimiz de rahatsız etmiyorsanız
Hangisini anlatayım ki aslında hiç uyumlu değiliz herşeyimiz zıt zaten hep telefonda başkalarıyla konuşurken yakaladım şimdi uzakta olduğu için rahat yani beni rahatsız eden çok şey var ama kanıt olmayınca sen huzur kaçırıyorsun kavga etmek için yapıyorsun diyor

Sizinle vakit geçirmediği, konuşmadığı zamanları başkalarıyla konuşarak, yazışarak geçiriyordur yani üzgünüm.
Çocuk,iş, aile durumunuz nedir?

Hayır adam zaten seni aldatıp aldatıp duruyomuş da. Herkes kendine biçtiği hayatı yaşıyor gerçekten, senin kendine hiç mi saygın gururun yok kızım?

Çocuk yok, çalışıyordum sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım ailem etkisiz yani arkamda durmazlar onlara bişey anlatmadım bu yüzden

Merhaba hanımlar
Neden evlisiniz?

Çocuk yok, çalışıyordum sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım ailem etkisiz yani arkamda durmazlar onlara bişey anlatmadım bu yüzden
Çalışamayacak kadar büyük olan sağlık sorunlarınız için tedavi oluyor musunuz? Aileniz boşanacağım deseniz hayır boşanma, eve gelme falan mı der? Kendi hayatınız için bir yerden başlamanız lazım.

Bekar iki arkadaş yada sevgili gibisiniz umarım düzelir bu gidişat

Tedavi oluyorum evet. Ailem ablamı kabul etmedi aynı durumda geri dönmeye zorladı hep.Elalem ne der kafasındalar yani.

3 yıl önce konu açmışsınız. O zamanda beri çalışamayacak ne sağlık sorunu yaşıyorsunuz? İnsan sürekli aldatıldıgi evlilikte hiçbir şey yapmadan nasıl öyle evde durabilir? Kötü de olsa alıştığınız düzenden çıkıp, hareket etmek zor geliyor demek size. Kimse gelip hayatınızı düzeltemez malesef.

Tedavi oluyorum evet. Ailem ablamı kabul etmedi aynı durumda geri dönmeye zorladı hep.Elalem ne der kafasındalar yani.
İyi de adam siz yokmuşsunuz gibi davranıyor, o kafasında sizinle evli değil şu anda. Ömrünüzün sonuna kadar sevgi mi dileneceksiniz bu heriften, yazık değilmi gençliğinizin en güzel yıllarına?

Merhaba hanımlar
İş veya farklı bir sebep dolayısı ile eşlerinden ayrı yaşayan evli kişiler var ancak sizin yazdiklariniza göre siz eş degilsiniz.
Bu durumu konuşun net bir şekilde. Çok oluru yoksa da bence yol yakınken ayrılın.

Back