• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben meğer kelmişim. Çok üzgünüm.

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.721
48.844
798
Merhaba hanımlar
Ben meğerse tepeden kelmişim. Bir süredir elimi attığımda orası az geliyordu elime. Yani kabarık saç gelmiyordu. Şüpheleniyordum ama bakmaya cesaret edemiyordum. Şimdi fotoğraf ilr baktım. Çok aşırı üzüldüm. Bildiğiniz kelim değil mi :(

İstanbulda da devlette
IMG_20250110_232411.jpg
cildiye randevusu hiç yok. Napayım ben şimdi? :( iyice kelleşirse?

saç ayrımı gibi duruyor kellik bir durum yok bence. Benimki de öyle.

Fotoğrafta bana kel gibi gelmedi. kel görünüyor dediğiniz yeri biraz çizip sarımsak sürebilirsiniz

Diplerden beyaz çıkıyor ve saç renginiz de açıksa, bir de saç ayrımıysa açıklık fazlaymış gibi görünebilir; böyle bir yanılsamaya mı kapıldınız? Yine de kel diyebileceğimiz bir görüntü yok.

Evet dökülme var. Sarimsak sürmek iyi geliyor diyorlar ama ne gibi bir sorununuz var bilmeden de bir şey yapilmaz ki 🙄

Diplerden beyaz çıkıyor ve saç renginiz de açıksa, bir de saç ayrımıysa açıklık fazlaymış gibi görünebilir; böyle bir yanılsamaya mı kapıldınız? Yine de kel diyebileceğimiz bir görüntü yok.
Ay Black çok sağol ya valla gece gece stres yaptım

Arkadaslar saç cizgisi en fazla böyle olmaz mi? Gece gece kafami çektim tek dökülme var diyen ben oldugum icin 😄

Eklentiler

• 20250110_235944.jpg
    20250110_235944.jpg
    151,3 KB · Görüntüleme: 44
Back