• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benım acilen yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

çünkü kendısı gayet rahat ve cevresı bozuk sadece evde bır karım olsun ve ıstanbulu bılmesın ben kımle ıstersem onunla gezsın onunla arkadaslık etsın. evde bır düzen kursun. tek ıstedıgı bu . yoksa koskoca ıstanbulda kızmı yok tu onada geldı de benı buldu

tamam o zaman senden baska da vardır zorlamaya gerek yok

Öyle bir imkânsızlık hikâyesi yazmışsınız ki sanki Nazi Almanyasında üst düzey bir SS subayının kızı olarak bir Yahudi'ye aşık oldunuz. Neymiş, adam polismiş.

Aşık olduğum adamın ailesi durumu biliyor diyorsunuz; bir gün canlarına tak deyip "Sizin nişanlı kızınız bizim oğlumuzla görüşüyor, onu ayarttı" filan gibi laflarla babanızın karşısına gelseler ne olacak? O zaman adınız çıkmayacak mı? Sevdiğiniz adama kaçsanız aileniz rezil olmayacak mı? Ya bırakın aileyi; siz rezil-kepaze olmayacak mısınız nişanlısını aldatıp başkasıyla kaçan biri olarak?

Arkadaşım, nişanlınızdan ayrılın. Nişanı atmanız için karşılıklı bir anlaşma hâlinde olmanız gerekmiyor. İlişkiler iki kişiyle yürüse de ayrılık kararı tek başına verilebilir. Babanıza da "İstemiyorum, evlenmeyeceğim" deyin. Ne olacak, öldürecek değil ya? Bir süre sonra sevdiğiniz adam gelir sizi ister. Babanız ısrarla vermezse o zaman düşünürsünüz kaçmayı.

Bu ne 'drama queen' hâlleri ya? Öyle inanılmaz, çözülemeyecek bir durumda değilsiniz ki. Başta parası var diye zorlamayacaktınız babanızı, sizi sadece bir kere gördüğünüz birine vermesi için.

yahu sevdiginiz adam sizin nisanli oldugunuzu bile bile size yanasmis,bunu sizden sonra spor haline getirir bakin..sakin kacmayin sakin sakin..
bi bahane bulun ayrilin once nisanlinizdan..sonra bakarsiniz duruma.

Nişanı bozmadan başka birine kaçarsan ailen bir daha hiç affetmeyebilir.
Affederse bile kırgınlığı hep kalır.
Böyle hikayeler var cünkü

nişanlına yazık aldatılıyor
sevgilin bence karaktersiz biri nişanlı oldugunu bildigini halde sana yaklaşmış
sana ne desek boş
nişanlından ayrıl sonra ister evlen ister kaç
ama karşındakinide düşün

nişanlına yazık.
bir yolunu bul ve nişanı at.aileni ikna et.herhalde ailen için kızlarının mutluluğundan önemli değildir nişanlınız.
ama benden sana tavsiye.sevdiğin insandan da bir gelecek bekleme sakın.belki ilk günler mutlu edecek sizi ama zaman geçtikce bu kararından dolayı pişmanlık duyacaksın.
iyi düşün hemde çok iyi düşün ve kararlarını ver.

bence kacip rezil olacagina nisanlindan ayril annenden babandan dayak ye daha iyidir. aldatmak hic mantikli bisey degil onada yazik sirf ruhsuz diye onu aldatamazsin kimse aldatilmayi hak etmiyor............ bence ayril bunu ona yapma biraz empati kur bunu o sana yapsa hemen cevap hazir demi!!!!"""erkeklerin hepsi ayni" dersin. yaptigin ayip yaa

Nişanlına üzüldüm,ailene üzüldüm ve sana gerçekten üzüldüm! Bir insanla nişanlısınız onu sevmiyorsunuz ve sevdiğim diye nitelendirdiğiniz başka biriyle berabersiniz. Aynı şeyi karşı taraf size yaşatsaydı neler hissedersiniz? 11 ay dile kolay nasıl sevmediğiniz bir adamla bu kadar nişanlı kalabildiniz? Bir nişanı atmak bukadar zor olmamalı aileniz sizin mutluluğunuzu istemiyor mu? Bu adamla mutlu olamayacağım diyip ailenizi ikna edebilirsiniz.
Benim düğün günümden bir gün önce görümcem kaçtı.
Sizi uyarayım sakın ama sakın kaçmak gibi bir hataya düşüp de hem ailenizi hem kendinizi rezil etmeyin o aile sizi bu yaşa getirene kadar neler yaşamıştır ne emekler sarfetmiştir her aile çocuğunun iyiliğini ister sakın kaçmak gibi bir hata yapmayın derim ben

11 aydır başkasıyla sevgiliyken nişanlınla hiç mi buluşmadın?Yüzüne nasıl bakabildin?Başkasını düşünürken,onun yanında olmaya utanmadın mı?

bu görüştüğün adamla kaç tam bırbırınıze layıksınız. senin bir üst versıyonunda kocasını sevgılısıne öldürtenler. kımsenın basını yakmayın hakkınız yok

ben 1 bucuk yıldır nişanlıyım ama başka bırıne aşık oldum 11 aydır beraberiz .. ilk başlarda hep kacsakta bırbırımızden olmadı engel olamadık yaşananlara.. küçük bir ilcede yaşıyoruz nişanlım istanbulda .. sevdiğim adamda istanbula tayin edildi . şimdi bana gel buraya başkasıyla evlenme kacalım diyor. onuu cok sevıyorum oda benı sevıyor. nişanlımla mutlu degılım aslında nedenıne gelınce cok soguk cok ruhsuz. şimdi ne yapacagumı bilmiyorum . gidersem ailem rezil olur ama ben mutlu olabılırım. gitmezsem onu kaybederım ve sevmedıgım bır adamla bir ömür ailem için mutsuz olurum.. ne yapayım lütfen mantıklı bır acıklama yapın...
sana olacaklrı yazayım. kaçacaksın,nişanlın çok üzülecek ilk başlarda. ilk başlarda güzel oalcak,bi güzel kullanılcaksın sonra kavga gürültü ailenin yanında döneceksin. bu arada senden kurtulan nişanlın ise mutlu mesut bir yuvaya kavusacak umarım.

fikrim bence nişanlını terk et,adam senden kurtulsun,yazık olmasın adama.

11 ay... Yazık. Ailesini düşünen insan önce böyle pisliklere bulaşmaz. Kaçıp gittiğinde bir güzel seni ortada bırakacak baka baka döneceksin. Nişanlın da mutlu yuvasında adını bile unutmuş olacak. Acınası!

hayır buna ailem asla izin vermez. cok denedım ama ailem her zaman nişanlımın tarafını tutuyor o hep haklı anlatamıyorum onlara hıç bişey.
Nisanlin ne konuda hakli ki.....burada konu aranmaz,sevmiyorsun.....bitti.sevmedigin bir kisiyle asla evlenme.asladanisanliyken birine kacma...bu seni ve gelecegini mahveder.olum degilya.nisanlilik tanima surecidir.sevmiyorum diyin.

Benim bir tanidigim ayni sizin yasadiklarinizi yasadi.sevmedigi nisanlisiyla evlendi,mutsuxun mutsuzu.ayri yatiyor esinden.yok yani....olmuyor diyor.eside kabullenmiski birlikteler.

kaçsanız olmaz, nişanlınızdan ayrılsanız olmaz. ee o zaman ne istiyorsunuz anlamadım ki ben...

Ya ben şeye çok şaşırıyorum
Sırf evlenmiş olayım diye nasıl evleniyorsunuz
Yani insanın içi almaz, sevmiyorsun ama bir ömür aynı evde adamın suratına bakacaksın
Ne aklım ne içim alıyor

Back
X