Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence çok hoş tamamlandıkça daha gusel olacağına inanıorum cnmm... renk uyumları falan ben çok beğendim.. gule gule otur... ayrıca geçmiş olsun tatlım..
ablacım geçmiş olsun öncelikle
evini çok beğendim tam benim tarzım sade rakat ve iç açıcı çok beğendim güle güle kullan inş allah bi daha aynı olayı yaşatmasın :)
canım yangın için geçmiş olsunnn...allah kımseye böyle şeyler yaşatmasınn
evınede haksızlık etme gerçekten çok sade abartısı olmayan hoş bır evv allah huzur içinde oturkmayı nasıp etsınnn canımmm
cnm evin yanmis cok gecmis olsun,zor gunlerdir tahmin edebiliyorum...
yeni evin de sade ve temiz bir ev...demisler ya bekar evi mi diye,bence cok doldurma...
cok ivir zivir dolu evler insanin beynini de yoruyor...
gule gule otur
her olumsuzluğa rağmen evin gerçekten güsel Alllah başka dert vermesin beterin beteri var.bunada şükür herşey tekrardan kurulur yapılır sen içini ferah tut ayrıca ewin bomboş diyenlerede aldırma evin gayet sade ve ŞIKhihoyyyt
evinin yanmasina uzuldum ama bu yeni evinde ins hayirlara vesile olur diyerek baslamak istiyorum evin gayet guzel ferah gorunuyor Kirmizi koltuklari cok begendim opuyorumnanaktan
cok gecmıs olsun yaaaa.. cok uzuldumm evının yanmasına.. cok zor bısey.. sanırım evındekı hersey yanmıstı ..
burası yenı evın mı ?? yoksa yanan evın mı ..
bu arada evın cok cok guzel ışık gıbı parlıyor her yerde.. mutfak dolapların fln cok iç açıcı..
ınşallah cok guzel gunler gecırırsın bu evde...
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun yangın için mala gesin cana gelmesin allah korumuş evin çok güzel geniş ferah kendini toarlamışsın gayet evinde görünen eksik yok huzurlu mutlu olursun işallah evinde