Ben Kusur mu Kalacağım? ..Bu da Benim Fakirhane

Allah size o acıyı bir daha yaşatmasın.
Yeniden çook güzel döşemissiniz evinizi. Ben bekar evvine hiiiiç ama hiiç benzetemedim. :)
Herşey düzenli ve yerli yerinde.

çooookkk geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın.
eviniz gayet güzel ve hoş. bence çok sadece hiç sevmem
ıngıl cıngıl eşyaları orda burda insanın göz zevkini bozmuyacak
düzeniniz var öok güzel güle güle sağlıkla oturun inşallah

Canım evin çok güzel olmuş. Gümüşlük te şart değil valla ben yaptırmadım ne gerek var dedim millete bardaklarımı mı göstericem dedim. Şimdi de iyiki yaptırmamışım diyorum. Onun dışında evin gayet güzel kısa sürede herşeyi tamamlamışsın maşallah. Dantellerin falan modası da geçti bence öle evi ıncık cıcık dantel mantel türü şeylerle doldurma böyle çok daha modern ve sade olmuş. ınşallah mutlu huzurlu ve sağlıkla oturursunuz yuvanızda.

allah o günleri bidaha yaşatmasın eviniz gayet güzel görünüyo kısa sürede iyi döşemişsiniz

valla ben çok begendim sade ve şık olmuş herşey. Allah güle güle oturmayı nasip etsin tekrar bir felaketten korusun. Herşey zamanla olur bence gayet güzel herşeyin güle güle otur .

canım evin çok güzel güle güle otur canını da sıkma herşey yavaş yavaş yapılır önemli olan sağlık a.s.

Maşallah sizee yaaa çok beğendim evinizi
Rabbim huzur versin sağlık versin
Eksik olan herşey yerine gelir
Dünya malı dediğin nedir ki?
Allahım aynı acıyı yaşatmasın tekrar size
Bu güzel yuvanızda huzurla mutlulukla yaşayın inşallah. :nazar:

canım evini çok beğendim
içinde yaşanıldığı bir aile huzuzru olduğu o kadar belliki
kendine özgü bir havası var ve bence şaşalı ev dekorasyaonlarından çok daha tercih edilesi bir ev
hem o şaşalı evlerin hepsi birbirine benziyor.kaydirigubbakcemile5

cnm çok geçmis olsun sana o beker evi dien kimse senin evini kıskanıo bence :jeyyar: böylede çok güzel allah baska kaza göstermesin

öncelikle çok geçmiş olsun canım. bence evin çok güzel olmuş. öyle eksiğin filan yok fazla. sağlıkla ve huzurla otur. yatak oda perden de güzel durmuş bence.

bence evin bu sekliyle güzel... evini cok ifir zivirla hic doldurma yatak odasi dolabin süper!!

sik bir evin var güle güle otur. Allah tüm kötülüklerden korsun.

öncelikle geçmiş olsun canım..
inşlalah böğle bir olay bir daha yaşamassın ayrıca evin çok güzel daha ne olsun..
sağlık olsunda herşey zamanla olur güzelim..
düzen kurmak kolaymı bu devirde ..
ve hiçte bekar evi değil alakası yok..
güle güle sağlıcakla ,kaza bela yaşamadan yaşa evinde....

neresi fakirhane ayy.ne güzel cıtır cıtır.herşeyin var çok şükür.allah güle güle kullanmak nasip etsin tatlım.
ve çoookk gecmiş olsun,kazasız belasız bi şekilde iyi günlerde otur canım.

çok güzel çok hoş bence gereksiz ıvırzıvır dolu olmaması daha iyi bence sade ve hoş zaten herşey zamanla yerine oturuyo ev kurmak kolay değil sen kimseye aldırma canım çok hoş evin güle güle otur

çok beğendim tertemiz sade bir ev
benim tarzım
bu hali çok güzel sakın gereksiz kalabalık doldurma tatlım evini
çok geçmiş olsun ayrıca
Rabbim bir daha hiç bir acı yaşatmasın

valla daha ne olsun
çok güzel olmuş güle güle oturun
Allahım bir daha yaşatmasın öyle kötü bir durum.

Back
X