• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Kusur mu Kalacağım? ..Bu da Benim Fakirhane

gecmis olsun canim..

evin yanmis ve tekrar ev kurmussun.. bence gayet güzel ve huzur sacan bir ev olmus :)

Allah kazadan beladan korusun sizi insaAllah..

öncelikle çok geçmiş olsun
güle güle oturun bence pek fazla eksiğiniz kalmamış

sağlık olsun cnm sağlık olduktan snra herşey olur evin çok güzel huzurla otur inş. :nazar:

şimdiye kadar eksiklikler kalmamıştır artık .ama bu haliylede gayet ferah ve güzel eviniz Allah ağız tadıyla oturtsun canım .

gelmiş geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim başka dert kedr vermesin.eksiğim var diyosun ama Maşallah 11 ayda bile olsa çok iyi toparlamışsın.Allah size ve ailenize sağlık afiyet versin eşyanın yenisi gelir size birşey olması:34:

günaydın öncelikle çok geçmiş olsun canım.. her işin başı sağlık o olduktan sonra herşey zamanla olur..
evinde gyet güzel rabbim güle güle oturmayı nasip etsin

büyük ihtimalle bu yangın olayı meydana geldiğinde konut sigortanız yoktu.olsaydı bütn zararınız eksiksiz karşılanırdı.biz sigortacılar söyleye söyleye dilimizde tüy bitti küçük primler hayat kurtarır ...

Eviniz çk hoş olmuş özellikle mutfak ve banyo insanın içini açıyor.Bence evinize bekar evi diyen kişiye kulak asmayın ck sade ve asil he brkaç kanvas tablo ve ayna fln fena durmaz ama fzla da doldurmayın derim böylede cok cok hoş görünüyor güzl günlerde kullanın ve sigorta yaptırmayı ihmal etmeyin ....bir sigortacı tavsiyesi...

Mutfağınızın tertemiz bir rengi varmış arkadaşım bayıldıım. Salonun da çok ferah orayı da çok sevdim, diğer odalar da öyle insanı hiç yormuyor oldukça güzel. İyi günler geçirirsiniz inş burada :)

geçmiş olsun canım
ama evin çok güzel hiç de bekar evine benzemiyor
çokta ferah güle güle iyi gümlerde oturun inş.
rabbim başka keder göstermesin

öncelikle geçmiş olsun diliyorum, evinizin yanmasına çok üzüldüm :( evinize gelince, eviniz çok şirin güle güle oturun..arkadaşınıza gelince sanırım hiç bekar evi görmemiş, buyursun bana gelisn görsün bekar evin ne demek olduğunu =)) evinizin eksikleri evet var ama bu bir anda olmayacak bir şey zamanla istediğin herşeyi alırsın canım her şey yavaş yavaş olur..huzur ve mutlu bir şekilde oturman dileğiyle =)

Canım allah güzel günler görmek nasip etsin.
Gayet düzgün döşemişsin. Bekar evi vs laflarına kulak asma. Hiç de bekar evi tipi yok :34:

Evmiş esyaymis hikaye değil mı, bence dita bunu en iyi bilenler arasındadır önemli olan o evin içindeki huzur ve saglik Allah bunların yokluğunu göstermesin

Son düzenleme:
çok sinir oldum o tanıdığın ev bomboş demesine.gayet güzel olmuş 11 ayda sıfırdan daha ne olacaktı.Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin

Back
X