- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
sertmi olmuşş.. diğer yazdıklarımıda oku yavruu..çok sert olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sertmi olmuşş.. diğer yazdıklarımıda oku yavruu..çok sert olmuş
Oyy sorma bıcır bıcır geziyo her yanı,telefonun calmasiyla oynamaya baslamiyor mu sasıp kaliyorunTotosunu ısırasım geldi Ne sevimli oyun oynuyordur o şimdi
Haaa bide bende anneyim çalışıyorum sabahın 6 sında kalkıyorumm oğlum 5 yaşın içinde kreşe bırakıyorum öğlen babaannesi alıyor.. oğlumu arıyorum yönlendiriyorumm..iş stresi yetmiyor koştura koştura evime gidiyorum giderken oğluma bişiler alıp gidiyorum ve hiç sosyal hayatım yok ..parantez açıyorumm önceden sinemaya giderdimm o yok,, tiyatroya giderdimm,, o yokk, arkadaşlarımla takılırdım o yokk,, ama ne var biliyormusunnnn.. sinemaya gidiyorumm oğlumla beraber çocuk filimlerinee.. tiyatroya gidiyorum çocuk tiyatrolarına.. arkadaşlarımla takılıyorumm.. hep beraber park oyunlarınaa anne olacaksa bir insan eski yaşam yok çocuğun önceliği var bu böyle bilineee...
devlet hastanesinin psikiyatristine gitaslında böyle bir anne olmak aklımın ucundan geçmiyordu... o kadar mutsuzum ki herkes çocuğuyla mutlu mesut gezer tozar eğlenir çocuğuyla yaptığı her şeyden zevk alır peki ben neden böyleyim. kızım 2 yaşında ve kızımı dışarı çıkarmaya üşeniyorum evdeyken hep koltuğa uzanıyorum aptal gibiyim hiç çocuğumla oynamıyorum üşeniyorum sıkılıyorum. kızımı dışarı çıkarsam üflenmeye başlıyorum kızımı seviyorum hem de çok ama niye böyleyim. bugün hiç uyumadı ben de gribim hiç halim yoktu kızımın öğlen uyuması gereken bir saatti ve uyumamak için direniyordu bağırdım ona uyumayacak mısın diye o da korkuyla ve gözleri dolarak başını salladı ( uyumak istiyormuş yani ) korkudan salladı başını.. neden canavarlaştım hep ağlıyorum lütfen üstüme gelmeyin. ben anneliği beceremedim mi eksik olan ne
devlet hastanesinin psikiyatristine git
eşim gitti kurtuldu çok şükür. belki kötü dr denk gelmişsinizdir. ilk defa evliliğimiz bu kadar iyi gidiyor maşallahHiç psikiyatriye gitmesin.. Sürekli ilacı dayayıp insanları robotlaştırıyorlar.. Benim eski psikiyatrim insanlarda olmayan hastalıkları söyleyip bir ton ilaç yazdırıyordu. İşe yaramadı mı, haydi yeni teşhis yeni ilaçlar... 3 sene zor dayandım kaçtım..
Benim tek problemim aileden kaynaklıydı ve evlenince, rahat huzurlu bir aileye sahip olunca, dünyam düzeldi..
Hayatta zorluklar oluyor ama optimist bir tavırla ruhsal durumu düzeltmek gerek.Yoksa hayat cehennemden farksız olur.
eşim gitti kurtuldu çok şükür. belki kötü dr denk gelmişsinizdir. ilk defa evliliğimiz bu kadar iyi gidiyor maşallah
eşim cumartesi dahil çalışıyor. yaz mevsiminde bile hafta içi işten geldikten sonra asla dışarı çıkmaz pijamasını giyer oturur. bu pazar dışarı çıktıysak ertesi pazar çıkmaz. miskin biri. bu halinden nefret ediyorum... iki çocuğum olsa halimi düşünemiyorum kreş konusunda da ne biliyim kreşte kötü davranırlarsa diye tedirgin oluyorum. bu arada eşim bakıcıya karşı :) doğuran bakan ben.. ama eşim herşeyde hakim. ikinci çocuğu da istiyor ne güzel dimi !!!!
aslında böyle bir anne olmak aklımın ucundan geçmiyordu... o kadar mutsuzum ki herkes çocuğuyla mutlu mesut gezer tozar eğlenir çocuğuyla yaptığı her şeyden zevk alır peki ben neden böyleyim. kızım 2 yaşında ve kızımı dışarı çıkarmaya üşeniyorum evdeyken hep koltuğa uzanıyorum aptal gibiyim hiç çocuğumla oynamıyorum üşeniyorum sıkılıyorum. kızımı dışarı çıkarsam üflenmeye başlıyorum kızımı seviyorum hem de çok ama niye böyleyim. bugün hiç uyumadı ben de gribim hiç halim yoktu kızımın öğlen uyuması gereken bir saatti ve uyumamak için direniyordu bağırdım ona uyumayacak mısın diye o da korkuyla ve gözleri dolarak başını salladı ( uyumak istiyormuş yani ) korkudan salladı başını.. neden canavarlaştım hep ağlıyorum lütfen üstüme gelmeyin. ben anneliği beceremedim mi eksik olan ne