- 27 Mart 2015
- 63
- 17
- 18
- 30
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
gorumcen dogum yapinca ne halde oldugunu nasil egittigini falan yazar misin nolurrrrr bebek nasil egiriliyomus bizde ogrenelim
Canım eğer mamadan şüpheleniyorsan keçi sütü maması var golden diye..hiç gaz yapmıyor ben kullanıyorum hala geceleri. Sindirimi çok kolay bir mama mutlaka denemelisin. Bide sen canını sıkma benim oğlum 8 aylık ve uyumayı fazla sevmeyen bir bebek. Çok otoriterimdir ve bütün yiğenlerim çekinir benden ama bizim oğlan pehöğle dediği gibi olmuyor malesef. Yapmaması gereken şeyi öğretiyorum dahada fazla yapıyor hemde gözümün içine bakıp, bide gülerek alay ediyor görümcem kör kepçem senide göreceğiz de
gorumcen dogum yapinca ne halde oldugunu nasil egittigini falan yazar misin nolurrrrr bebek nasil egiriliyomus bizde ogrenelim
bekara kadin bosamak kolay derler ,sizinki de o mesele...bi dogursun bakalim gecesi gunduzu kaliyormuymus. ilk aylar 2-3 gece uyumadigimi biliyorum sabah 2-3 saatlik uyku ile ayaktaydim. uykuya oyle hasret kalmistim ki bi gece bebegim uyudu benimde gozlerimden yas akiyor artik uykusuzluktan ... buyuk oglum uyandi 'anne.su getirrmisin ' diye...mutfaga gittim gerisini hatirlamiyorum ! halinin uzerinde 1.80 uyumusum:)
hangi egitimden bahsediyor o hanimefendi.annelik uykusuzluk demek,annelik fedakarlik demek,annelik 1 beden 2can demek...oyle egitimle kitapla buyumuyor bebekler.yasayan bilir
Merhabalar arkadaslar
benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?
Ikimizinde ilk bebegi
bende bendeee :) ilkin de bak goruyomusun egitemedik cahillik ettik :)merakla bekliyormAyy bende cok merak ediyom.umarim arkadas cocugu olunca yazar da bilgilendirir bizi nasil terbiye ettigini artik ikinci cocugum da terbiyesini veririm dogdugu gunden itibaren
görümcene annesi çok iyi öğretmiş baksana nerde ne konuşacağını bilmiyor.Şimdi birşey diyecektim ama. Seni de görürüz 2 ay sonra de...
Neye ağlıyorsun ya küçük insanların küçük lafları
offfff cin olmadan adam mı çarpıyor ya??!çok saçmalamış görümcen, her çocuk farklıdır.ne böyle tavrını koyacaksın falan sanki kocasından bahsediyor saf mıdır nedirMerhabalar arkadaslar
benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?
Ikimizinde ilk bebegi
Merhabalar arkadaslar
Ikimizinde ilk bebegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?