Çocuk Hastalıkları ben kocaman bi salağım...:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

haklısın valla...eğer kardeşim olmasaydı ne yapardım bilmiyorum..anaokulu öğretmeni olduğu için tecrübeli tabi....

çok çok geçmiş olsun kronick :çok üzgünüm: Allah yavrunu ve sevdiklerini sana bağışlasın:1hug:

amin....çok sağol iyi dileklerin için...

Çok geçmiş olsun..Allah yavrunu sizlere bağışlamış..Oldukça önemli bir konu bizlerle paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim.
Dip not düşmek istiyorum izninizle bu durumlarla azıcık ilk yardım bilgileri alınmalı diye düşünüyorum zamanımızın herdevresinde bizlere yardımcı olacaktır bu bilgiler....Çocuklar,büyükler farketmez nerde nasıl davranacağımızı birazcıkta olsa bilmeliyiz ..
Panik olmak vs bunların kayıpları büyük tam tersi o zamanlar tüm soğuk kanlılığımızla müdahale etmeliyiz..
Tüm acil telefonlar ya buzdolabınızda görebileceğiniz herhangi bir yerde hep asılı dursun..Tedbir bizlerden taktir Allahtan..
Allahımda tekrarını yaşatmasın cnm sana..Yavrularını ve tüm aileni hep korusun

çok büyük geçmiş olsun ,rabbim yaşatmasın bir daha, benimde 18 aylık bir kızıım var yazdıklarını dikkate alıcam aylar evvel başıma gelmişti böyle birşey ne hissettiğini çok iyi anlıyorum yanımda annem olmasaydı ben donup kalırdım sanıırım insan ne yapacağını şaşırıyor soğuk kanlı olmak gerek ben bunu anladım
çok çok geçmiş olsun...

alayınız sapıtıksınız yaaavvv
canavar hanem sizin yaptığını unutlmadı bence hiç konuşmayın yavrum gıkk diye gitmişti... akıllı ol kızzzz sırnaşık şey
krocum büyük geçmiş olsun canım
demekki neymişşşş
dikkkatli olcakmısız dimi ama:):sm_cool::asigim:

büyük geçmiş olsun
maalesef hepimiz sözde cocuklarımızın sağlıgını düşündüğümüz için ısrarcı oluyoruz yemek ve ilaç konusunda aslında onlarında kendileri ile kararlar vermeye hakları var ama duymuyoruz bile

çok Geçmiş Olsun Bunlar Hepimizizn Başina Gelenler Lütfen Bu Kadar üzme Kendini Bak Hem Bişey Olmamiş Bebişine. Allah Bidaha Böle Durumlardan Korusun Sizi.

cok gecmıs olsun..:teselli:
aynı olayı yasamıs bırı olarak nasıl etkılendıgını anlıyorum..
butun gun gozyaslarımı tutamamıstım..senağlamabır an ıcın avuclarının ıcınden kayıp gıdecegını hıssedıyor ınsan ve bu duygu ınsanın omrumden bır 10 yılı goturuyor..:çok üzgünüm:
ALLAH bır daha yasatmasın...

NazLı,NesCafe,ask_perisi,MooN,edda1985,Sezen,Dishe çok teşekkür ederim...Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın...
gerçekten verilmiş sadakam varmış.zira yavrumun nasıl olupta baş aşağı çevrilmeden kurtulduğuna akıl sır erdiremiyorum...
bütün gece ve gün aklımdan gitmedi yüzü ama Allah'a şükür geçti...
bu arada az önce kendi kbb doktorumuzdan geldim....kendisi süper bir doktordur....( istanbul anadolu yakasında.ilgilenen arkadaşlara tavsiye edebilirim...mükemmel bir doktordur.)
acıbademdeki doktorun oğluma iki antibiyotik verdiğini söyledi:1shok:hem de bilmem ne grubu.yani en ağır antibiyotiklerden ikisini bi arada vermiş adam..yani bir bakıma ilacı içirememiş olmamız iyi bile olmuş.zira ağır gelebilir ve oğlum ilaç zehirlenmesi geçirenilirmiş...doktorun uykulu olduğuna inanmak istiyorum dedi yusuf bey...başka türlü böyle bişeyi yapmış olamaz diyor.
sadece calpol ve basit bir grip ilacı verdi.birde burnunu açmak için sinomarin...
Allah hepimizi ayrıca diplomalı eşşeklerdende korusun demek ki....
daha 2 yaşında bile olmayan bi çocuğa bu kadar ağır ilaçları verrn doktorunda hesabını ayrıca kesicem...burdanda sizlerle paylaşıcam...Çok üzgünüm çoook

gecmis olsun allah bi daha yasatmasin kotu olsa gerek yavrum yyazik o da korkmustur nasil ben oglumu zorlamiyorum sirop icince icmem dio kalsin diom nedim babasi bana cok yardimci oluyor sag olsun

Çok geçmiş olsun ama bence eşine de kendine de haksızlık etme.her anne babanın başına gelebilecek bir aksilik.sonuçta bir şey olmamış ya şükürler olsun.Yalnız haklı olduğun bir yer var, erkeklere kesinlikle bu konularda güvenmemek gerek.Benim babamda gözüme ilaç sıkarlarken beni öyle bir sıkmıştı ki kıpırdamayayım diye, nefes alamamıştım,ölüyorum zannetmiştim işlem bitene kadar.geçmiş olsun.

haklısın özgürce....sanada geçmiş olsun bu arada...
eşime kızmamın nedeni aslında paniklemesi değil...
söylenenide yapmaması.ben çocuğu baş aşağı tut derken ısrarla su içiricem demesi...
gerçi oda farkında değildir sonucun çok kötü olabileceğinin...
velhasıl dedimya çok büyük sadakamız varmış..
yavrum gitti geldi resmen...senağlama

Canım çok geçmiş olsun.Ama öyle durumlarda insanın aklına hiçbirşey gelmiyorki.
Allah çocuk sahiplerine yardım etsin gerçekten zor bir durum.

gecmis olsun allah bi daha yasatmasin kotu olsa gerek yavrum yyazik o da korkmustur nasil ben oglumu zorlamiyorum sirop icince icmem dio kalsin diom nedim babasi bana cok yardimci oluyor sag olsun

haklısın en güzeli zorlamamak,ilgisini başka yere çekmeye çalışarak vermekmiş ilacı.
bizde aslında hiç yapmazdık böyle bi şey...olacağı varmış demek ki,Allah'a şükür sadece korktuğumuzla kaldık...

Canım çok geçmiş olsun.Ama öyle durumlarda insanın aklına hiçbirşey gelmiyorki.
Allah çocuk sahiplerine yardım etsin gerçekten zor bir durum.

çok teşekkür ederim...
ben aslında eşime güvenmiştim.maalesef erkek kısmına bu gibi konularda fazla güvenilmemesi gerektiğini öğrendim....
Allah kimseyi evladıyla korkutmasın...

büyük geçmiş olsun
birdahaki sefere daha dikkatli olursunuz
böyle durumlarda bende panik olurum
iyiki kardeşin varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…