bende aldatıldım eşimden boşandım ilk zamanlar kendimi hep çirkin hissettim. sürekli aynaya bakardım. o aldattığı kadınla kendimi karşılaştırdım. kendimi suçlardım. ınstada açıktı sayfası sürekli bakardım o kadından neyim eksik. o kadın güzel ben çirkinim. bak onun şusu güzel bak onun busu güzel sürekli karşılaştırdım. bu olay 1 sene sürdü sanırım. zaten o sürede davada devam etti. kiloda aldım bu sırada 2023 sonları bakıyorum kendime aynada belim kalınlaşmış kilom artmış kendime gelmeliyim artık. ocak 1 2024 hırs yaptım dedim bu ben değilim çık artık. spora başladım vücudum şekillendikçe kendime güvenim arttı. şuan özgüvenim çok iyi. o karşılaştırdığım kadınla şuan bakıyorum da kendime ben ondan daha güzelim, daha iyim, daha başarılıyım kendime eziyet etmişim. zaten yeni bi şehre taşındım yeni arkadaşlarım oldu. (arkadaşımda yoktu sosyal hayat sıfırdı kendi başıma hiçbişey yapamazdım resmen adama endeksliydim yani hayatımın merkezine koymuşum onu). şimdi kendi başıma geziyorum da, arkadaşlarımda var. kurslara gidiyorum. resmen yeni bir ben oldu. 2 sene geçti tam anlamıyla evet 2 seneyi buldu düzelmem. (bu arada psikoloğa da gittim ama her şey biraz kafada bitiyor dertleşme gibi psikolog daha çok). onu da Allaha havale ettim. önceden beddua ederdim o da bitti. aklıma gelmiyor mu geliyor Allaha havale ediyorum geçiyorum artık.
tavsiyem: spora başlayın, kurslara gidin, kimse yoksa da kendiniz turlara katılın gezin bol bol. kendinizi bulacaksanız sevgiyle kalın biz güçlüyüz