- 13 Temmuz 2022
- 371
- 211
- 28
- Konu Sahibi cehennet06
Senelerce eski eşimden kopamadim hep kendimi sucladim bir şekilde geri döndüm. Bu sefer çok kararlıyım eskiden yataktan çıkmaz sadece uyur ve ağlardım. Şimdi geziyorum, kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ( ise girdim. ) arkadaşlarımla geziyorum. Ama çok ozguvensiz çirkin hissediyorum. Kiloluyum mesela.. 30 kilo aldım evlendikten sonra yüzüm çok güzel boyum uzun. Zayifken çok güzel bir kadindim.. yüzüm hala güzel ama fiziğim berbat. Her ne kadar eskisi gibi umursamasamda yaşananlar ara ara aklıma geliyor gözlerim doluyor, kendi yaptığım hatalar aklıma geliyor salak misin kızım diyorum hayatinin içinden geçtiler sen insansın hiç mi hatan olmayacak bu insan seni dövdü sövdü aldatti ama hep haklıydı ve bana öyle bi asiladi ki suçluluk duygusunu. Bildiğim halde hep kendimi suçlarken buldum kendimi.. büyük oranda iyileştim ama kanayan yerlerim hala var.. Ne zaman geçer.. boşandıktan ne kadar süre sonra toparlandiniz.ben çok değersiz hissediyorum. Beni çocuğumu bukadar perişan eden biri ölsün gebersin mutlu olmasın istiyorum..