Adı üstünde yatakodası rengi bana sıcak gelmedi birde şu an kış mevsimi herkesin evide ısıtmalı değil ,koyu renkler daha sıcak olurdu sanırım
cnm öncelikle hayırlı olsun. Bende evimde ferah açık renklerim olsun istiyorum.Çünkü beyaz her zaman daha geniş ve ferah yapar odayı.Koltuklarını beğendim ama aklıma hep açık renk koltuk çabuk kirlenmezmi geliyor.Yatak odasındada bir dolap komple aynalı olan en son eklediğini beğendim.
tarzlarımız çok farklı ben olsam o yatak odalarının hiçbirini almam herkesin zevki başka ne de olsa
Canımm bidenemmm ben sondakini çok beğendim sırf beyaz olanı sade ve şık duruyo bence tabi .. bak bunu ..
bunlar ne marka acaba
nerde gordun cnm modoko falanmısadece koltuk takımı ada koltuk birde yemek odası ve yemek odası ile takım yatak odasının marekasını biliyorum onlarda mns mobilya diğerleri hakkında bilgim yok 2 hafta sonra yakından görmek için gidicem o zman sorarım kısmetse
nerde gordun cnm modoko falanmı
bende kahveli olan takımını çok beğendim ama mobilyalarına ilki uyar diye düşünüyorum
bu arada bnm yatak odamda beyaz herseyı cok guzel duruyo sık sade romantık ve asıl bnce beyaz olsn herseyın
hayrlı olsn tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?