Yatak Odası Dekorasyonu ben kararsız kaldım peki ya sizce?

benim yatak odam kremli kahveli. ama şimdiki aklım olsa bembeyaz alırdım. çünkü kahverengiyle her nevrisim,uyku seti yatak örtüsü uymuyor. illaki kahve tonları olması lazım. ama beyaz her renkle uyumlu. ben 1. yi beğendim.fakat ben olsam yine beyaz tercih ederdim fakat modern modellere bakardım.
fakat yemek odasını bembeyaz çok içime sinmedi. çok çiğ durur gibi. sütlü kahveler yumuşatıyor biraz

bende beyaz yatak odalarına bayılıyorum koyu aldım pişmanımmm:(:( ilk fırstaım oldugundaa (piyango cıktıgında yanı )değiştirecegım:)):)
ama kahvelı olandaaa cok hoşşş

kuzuuuuuuum ne çok şe kaçırmışım ben koltuk almışın yemek odası almışın:31::31::31:
bnce ya kahverengili olan takımı al ki bnce yatak odasında çoooooooooooook güsel duruyo yada gülşenimin dediğini:16::16::16:

yok cnm almadım daha anca sizlerin yardımı ile karar vermeye çalışıyorum ..gülşenin nickni ney ben görmedimm

benim yatak odam kremli kahveli. ama şimdiki aklım olsa bembeyaz alırdım. çünkü kahverengiyle her nevrisim,uyku seti yatak örtüsü uymuyor. illaki kahve tonları olması lazım. ama beyaz her renkle uyumlu. ben 1. yi beğendim.fakat ben olsam yine beyaz tercih ederdim fakat modern modellere bakardım.
fakat yemek odasını bembeyaz çok içime sinmedi. çok çiğ durur gibi. sütlü kahveler yumuşatıyor biraz

teşekkürler cnm saol örtü olarak pek sorun etmiyorum ona göre ötrü olur zaten kırık beyaz örtüm birde günlük hemen kolaycacık örtmeye alırım battaniye veya örtü o uydumu nevresim çok preoblem değil diğereride süs amaçlı olacağı için çabuk yıpranmazlar heralde diyed üşünüyorum ama tecrübeli olmak farklı bişeyy o yüzden aklımın bi köşesine yazıyorum..

salon içinde tv ünitesi ve vitrin olmucak sadece masa ve konsol koltuklarımda pudra pembe yaptırmayı düşünüyorum bu kremi kullanamam batırıveririm ben :D çocuklu misafir gelmesin diye dört göz bakarım:9::9::9:

bende beyaz yatak odalarına bayılıyorum koyu aldım pişmanımmm:(:( ilk fırstaım oldugundaa (piyango cıktıgında yanı )değiştirecegım:)):)
ama kahvelı olandaaa cok hoşşş

inşallah çıkar o piyango sana kahveli takımın içinde beyaz olduğu için olumlu bakıyorum yoksa tek kahve bende düşünmüyorum illa beyaz görücem :9::9:teşekkürler fikirleri için
:kkk:

akşam anneme kahveli takımı gösterdim ve eski zaman mobilyası gibi dedi hiç hoşuna gitmedi ilk sıradaki ve annem bunu beğendiği yazdığımda kararlı o birde ben kararlı olabilsem :23:

Canım ben yeni evliyim. Yatak odası takımım beyaz çok da memnunum, içim açılıyor odaya girince :) Gülkurusu renginde duvar kağıtlarıyla kaplı oda, tülüm beyaz üzerinde gül kurusu renginde minik ve aralıklarla desenler var, fonum gülkurusu, güneşlik var birde beyaz. En içime sinen odalardan biri yatak odası :)

Canım ben yeni evliyim. Yatak odası takımım beyaz çok da memnunum, içim açılıyor odaya girince :) Gülkurusu renginde duvar kağıtlarıyla kaplı oda, tülüm beyaz üzerinde gül kurusu renginde minik ve aralıklarla desenler var, fonum gülkurusu, güneşlik var birde beyaz. En içime sinen odalardan biri yatak odası :)

güle güle otur cnm evinde..hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın...

heralde ilk baktığımamı dönücem ne olucak fikirler için saolun kızlar yeni evlenen ama evini görmediğim bi arkadaşımda bembeyaz almış tozu daha az gösteriyor diğer türlü kafayı yerdim heralde diyor nişanlımında iyice fikrini alayım bi gezelim tekrar ne zor karar vermek

bence dolabında ayna olanları tercih etmelisin, yatak odan küçük olacaksa birde boy aynası kalabalıklık yapmasın bi kenarda..
ayrıca yatağı bazalı olan japon yatak olanlar var, onları tavsie ederim, o baza hayat kurtarıcı oluyor dünyanın eşyasını alıyor..
ben ortadaki kahve-beyaz olan modeli beğendim, üçüncü modelin metal ayakları hiç hoşuma gitmedi.

güle güle otur cnm evinde..hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın...

heralde ilk baktığımamı dönücem ne olucak fikirler için saolun kızlar yeni evlenen ama evini görmediğim bi arkadaşımda bembeyaz almış tozu daha az gösteriyor diğer türlü kafayı yerdim heralde diyor nişanlımında iyice fikrini alayım bi gezelim tekrar ne zor karar vermek

Sağol canım
:16:
Evet arkadaşına katılıyorum toz göstermiyor beyaz mobilya. Yemek masam ve konsolumun üzeri siyah onlardan dertliyim bende, silsen iz kalıyor bir tuhaf oluyor silmesen bi tane bile olsa o tozu gösteriyor acayip bişi :25:

$contemporary-bedroom-layouts-with-misuraemmes-beds-10-554x318.webp

bak bu resimdeki gibi, hem yatak alçak, hemde bazalı.
benimkide alçak vede bazalı resmini bulursam ekleyeyim.

bence dolabında ayna olanları tercih etmelisin, yatak odan küçük olacaksa birde boy aynası kalabalıklık yapmasın bi kenarda..
ayrıca yatağı bazalı olan japon yatak olanlar var, onları tavsie ederim, o baza hayat kurtarıcı oluyor dünyanın eşyasını alıyor..
ben ortadaki kahve-beyaz olan modeli beğendim, üçüncü modelin metal ayakları hiç hoşuma gitmedi.

annemle ilk biz 1,resimindekini beğenmiştik nişanlım ve aileside öyle zaten ben o modeli geçen senden beri çok beğeniyordum fakat fotoda aynasız küçük odada hiç hoş gelmedi gözüme başka arayışlara girdim beyazdan vazgeçmek istemiyorum ama yanında bi renk daha olsunda istiyorum çok karıştı kafam kiracı olucak evim nasıl olur bilmiyorum ama dediğin gibi baza istiyorum bende çok kullanışlı dediğin gibi 2,ciyi bende beğendimde anam eski dedi model dedi halbuki 2012 sanıyorum

Sağol canım
:16:
Evet arkadaşına katılıyorum toz göstermiyor beyaz mobilya. Yemek masam ve konsolumun üzeri siyah onlardan dertliyim bende, silsen iz kalıyor bir tuhaf oluyor silmesen bi tane bile olsa o tozu gösteriyor acayip bişi :25:

ewt şuan evimizde wenge rengi var toz toz bıktırıyor annemde o yüzden bembeyaz istiyor bakalım kısmet hangidi olucak hepsi siner içime benim 10 odam olsu 4 ü yatak odası olsun =)

ikiside çok güzel beni sadece makyaj masaları rahatsız etti birde ilk resimdeki makyaj masası tutulunca her modelde evirdiler çevirdiler her mobilyaya koydular ya çok sıktı ilk resim için söylüyorummhatta en son eklediğim yatak odası aynalı bembeyaz olanın sırf başarısız makyaj masası kesimleri hoşuma gimdiği için elemek istiyorum içime sinmiyor ama altarnatiflerimdende çıkartmıyorum eğer inşallah karar verebilirsem üzerimden çok büyük yük atıcam

Back
X