kuzuuuuuuum ne çok şe kaçırmışım ben koltuk almışın yemek odası almışın
bnce ya kahverengili olan takımı al ki bnce yatak odasında çoooooooooooook güsel duruyo yada gülşenimin dediğini
benim yatak odam kremli kahveli. ama şimdiki aklım olsa bembeyaz alırdım. çünkü kahverengiyle her nevrisim,uyku seti yatak örtüsü uymuyor. illaki kahve tonları olması lazım. ama beyaz her renkle uyumlu. ben 1. yi beğendim.fakat ben olsam yine beyaz tercih ederdim fakat modern modellere bakardım.
fakat yemek odasını bembeyaz çok içime sinmedi. çok çiğ durur gibi. sütlü kahveler yumuşatıyor biraz
bende beyaz yatak odalarına bayılıyorum koyu aldım pişmanımmmilk fırstaım oldugundaa (piyango cıktıgında yanı )değiştirecegım:)):)
ama kahvelı olandaaa cok hoşşş
Canımm bidenemmm ben sondakini çok beğendim sırf beyaz olanı sade ve şık duruyo bence tabi .. bak bunu ..
Canım ben yeni evliyim. Yatak odası takımım beyaz çok da memnunum, içim açılıyor odaya girince :) Gülkurusu renginde duvar kağıtlarıyla kaplı oda, tülüm beyaz üzerinde gül kurusu renginde minik ve aralıklarla desenler var, fonum gülkurusu, güneşlik var birde beyaz. En içime sinen odalardan biri yatak odası :)
güle güle otur cnm evinde..hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın...
heralde ilk baktığımamı dönücem ne olucak fikirler için saolun kızlar yeni evlenen ama evini görmediğim bi arkadaşımda bembeyaz almış tozu daha az gösteriyor diğer türlü kafayı yerdim heralde diyor nişanlımında iyice fikrini alayım bi gezelim tekrar ne zor karar vermek
bence dolabında ayna olanları tercih etmelisin, yatak odan küçük olacaksa birde boy aynası kalabalıklık yapmasın bi kenarda..
ayrıca yatağı bazalı olan japon yatak olanlar var, onları tavsie ederim, o baza hayat kurtarıcı oluyor dünyanın eşyasını alıyor..
ben ortadaki kahve-beyaz olan modeli beğendim, üçüncü modelin metal ayakları hiç hoşuma gitmedi.
Sağol canım
Evet arkadaşına katılıyorum toz göstermiyor beyaz mobilya. Yemek masam ve konsolumun üzeri siyah onlardan dertliyim bende, silsen iz kalıyor bir tuhaf oluyor silmesen bi tane bile olsa o tozu gösteriyor acayip bişi
Eki Görüntüle 339740
bak bu resimdeki gibi, hem yatak alçak, hemde bazalı.
benimkide alçak vede bazalı resmini bulursam ekleyeyim.
2.si çok güzelmişş 1. resimdeki herkeste var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?